Ненад
Iskusan
- Poruka
- 6.595
Да ли је Барса погрешила када је могла да купи Кристијана пре Реала, питање за размишљање...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li bi on i Messi mogli zajedno?
Лично сматрам да би он у тој Барси имао улогу Нејмара, добар али засењен иза прве звезде, и да је зато одбио Барсу...Da li bi on i Messi mogli zajedno?
Лично сматрам да би он у тој Барси имао улогу Нејмара, добар али засењен иза прве звезде, и да је зато одбио Барсу...
Al kada je Ronaldo prelazio u Real, Messi još nije bio tolika zvijezda, i nije ni približno imao status kakav ima danas. Ronaldo je u Real došao kao najbolji igrač svijeta. Čak mislim da je baš u to vrijeme Messi eksplodirao. A i Ronaldo je želio zaigrati u Realu, to mu je bio san.
Da ali do 2006. Barsa je imala samo jednu LS... ni blizu ekipama kao sto su Real, Milan, Liverpul, Bajern, u to vreme. Ta generacija Cavi-Inijesta-Mesi ih je izvukla i nacinila ih velikim klubom. Iako su uvek bili veliki i imali atraktivne i igrace svetske klase nisu imali te generacije koje su uzele visestruke LS, donedavno. I sad Real opet 3 LS u cetiri godine... bezobrazluk.
Aha samo što su izmislili crvenu protiv Bajerna i onda dali dva komada iz ofsajda...
Perisic izgleda ostaje u Interu ....
A Real Madrid hoce Sergeja Milinkovic Savica .... Lacio trazi 80 miliona .. !! Italijanska stampa pise da ako sad ostane da ce sledece leto vredeti 100 miliona .. Ne vidim umesto koga bi on mogao da igra u Realu ajde Kovacica bi istisnuo lagano ( inace i Kovacic je sjajan ali Sergej bolji ) ali opet mi ne pije vodu prica da toliko placen igrac ulazi sa klupe .... Kros je nedodirljiv .. Mozda ga projektuju kao zamenu za Modrica koji je vec napunio 32 ....
80 miliona za onog lika? Nema, fudbal je totalno pukao.
80 miliona za onog lika? Nema, fudbal je totalno pukao.
Da je Sergej otišao za 70 000 000 Vojvodini bi usledilo ja mislim 5% za trening kompenzaciju, obuku i razvoj igrača.
3.5 miliona evra kao grom iz vedra neba. Nismo mi te sreće očigledno.
Ko bi dao 140 000 000?
Agrame a koliko po tebi vredi Sergej ??![]()
To je zadnje vrijeme nemoguće odredit. Svjetske klase, megatalenti i zvijezde očito više ne idu ispod 100 M. Neke realne vrijednosti igrača pišu na TM-u. Po njima Neymar u PSG-u vrijedi 100 M. Ali Barceloni je vrijedio 220. Isco navodno ima neku suludu klauzulu od preko 300M. Valjda vrijedi onoliko koliko je netko u datom trenutku spreman dati para za njega.
Evo npr, Rijeka je prodala Ristovskog Sportingu za nekih 3.5-4M. Sporting mu je naljepio klauzulu od 45. Koliko sad on vrijedi, 4 ili 45?