Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

Лично сматрам да би он у тој Барси имао улогу Нејмара, добар али засењен иза прве звезде, и да је зато одбио Барсу...

Al kada je Ronaldo prelazio u Real, Messi još nije bio tolika zvijezda, i nije ni približno imao status kakav ima danas. Ronaldo je u Real došao kao najbolji igrač svijeta. Čak mislim da je baš u to vrijeme Messi eksplodirao. A i Ronaldo je želio zaigrati u Realu, to mu je bio san.

Al kada je Ronaldo prelazio u Real, Messi još nije bio tolika zvijezda, i nije ni približno imao status kakav ima danas. Ronaldo je u Real došao kao najbolji igrač svijeta. Čak mislim da je baš u to vrijeme Messi eksplodirao. A i Ronaldo je želio zaigrati u Realu, to mu je bio san.

Pa realno Real je najveci .. Svaka cast Barsi veliki klub nema sta najbolji igraca sveta su igrali za Barsu ali ipak je Real broj 1 .. Najveci i najtrofejniji klub na planeti .... A to se i sada ponovo dokazuje pred nasim ocima . Evo Barsa je od 2006. do 2015. za 10 godina osvojila 4 LS a onda je Real furiozno uzvratio i za poslednje 4 godine cak 3 puta osvojio LS .. Sta drugo da vam pricam ..

Bolan udarac Barsi iako su obelezili poslednjih 10ak godina Real je ipak u toj njihovoj epohi uspeo da uzme 3 lige sampiona na kraju...I ponovo uspeo da ispise istoriju po prvi put je odbranjen trofej lige sampiona... Mislim da je u velikoj meri Barselona kriva za to...Za nekih 20tak godina pamticu da ih je Barsa redovno samarala u medjusobnim duelima i ne retko ponizavala...Ali slaba je to za njih uteha oni bi da stignu Real po trofejima...

Da ali do 2006. Barsa je imala samo jednu LS... ni blizu ekipama kao sto su Real, Milan, Liverpul, Bajern, u to vreme. Ta generacija Cavi-Inijesta-Mesi ih je izvukla i nacinila ih velikim klubom. Iako su uvek bili veliki i imali atraktivne i igrace svetske klase nisu imali te generacije koje su uzele visestruke LS, donedavno. I sad Real opet 3 LS u cetiri godine... bezobrazluk.

Da ali do 2006. Barsa je imala samo jednu LS... ni blizu ekipama kao sto su Real, Milan, Liverpul, Bajern, u to vreme. Ta generacija Cavi-Inijesta-Mesi ih je izvukla i nacinila ih velikim klubom. Iako su uvek bili veliki i imali atraktivne i igrace svetske klase nisu imali te generacije koje su uzele visestruke LS, donedavno. I sad Real opet 3 LS u cetiri godine... bezobrazluk.

Da. Lagamo u 4 sezone napravili isto što i "najveća momčad u povijesti". I nitko da galami da su pokrali protivnike do tog uspjeha.

Perisic izgleda ostaje u Interu ....

A Real Madrid hoce Sergeja Milinkovic Savica .... Lacio trazi 80 miliona .. !! Italijanska stampa pise da ako sad ostane da ce sledece leto vredeti 100 miliona .. Ne vidim umesto koga bi on mogao da igra u Realu ajde Kovacica bi istisnuo lagano ( inace i Kovacic je sjajan ali Sergej bolji ) ali opet mi ne pije vodu prica da toliko placen igrac ulazi sa klupe .... Kros je nedodirljiv .. Mozda ga projektuju kao zamenu za Modrica koji je vec napunio 32 ....

Perisic izgleda ostaje u Interu ....

A Real Madrid hoce Sergeja Milinkovic Savica .... Lacio trazi 80 miliona .. !! Italijanska stampa pise da ako sad ostane da ce sledece leto vredeti 100 miliona .. Ne vidim umesto koga bi on mogao da igra u Realu ajde Kovacica bi istisnuo lagano ( inace i Kovacic je sjajan ali Sergej bolji ) ali opet mi ne pije vodu prica da toliko placen igrac ulazi sa klupe .... Kros je nedodirljiv .. Mozda ga projektuju kao zamenu za Modrica koji je vec napunio 32 ....

80 miliona za onog lika? Nema, fudbal je totalno pukao.

Zanima me koga će Barca dovesti. Ganjaju Dembelea, a po meni imaju i većih problema od odlaska Neymara. Vezni red im je slabiji u odnosu na Realov. Oni su to rješili dovođenjem Paulinha iz Kine. Propao Veratti, pa ćemo Paulinha. Katastrofalna transfer politika zadnjih par godina. Dovodilli nekakve Gomese dok je Real klupu punio najboljim mladim španjolskim igračima.

Agrame a koliko po tebi vredi Sergej ?? :)

To je zadnje vrijeme nemoguće odredit. Svjetske klase, megatalenti i zvijezde očito više ne idu ispod 100 M. Neke realne vrijednosti igrača pišu na TM-u. Po njima Neymar u PSG-u vrijedi 100 M. Ali Barceloni je vrijedio 220. Isco navodno ima neku suludu klauzulu od preko 300M. Valjda vrijedi onoliko koliko je netko u datom trenutku spreman dati para za njega.
Evo npr, Rijeka je prodala Ristovskog Sportingu za nekih 3.5-4M. Sporting mu je naljepio klauzulu od 45. Koliko sad on vrijedi, 4 ili 45?

To je zadnje vrijeme nemoguće odredit. Svjetske klase, megatalenti i zvijezde očito više ne idu ispod 100 M. Neke realne vrijednosti igrača pišu na TM-u. Po njima Neymar u PSG-u vrijedi 100 M. Ali Barceloni je vrijedio 220. Isco navodno ima neku suludu klauzulu od preko 300M. Valjda vrijedi onoliko koliko je netko u datom trenutku spreman dati para za njega.
Evo npr, Rijeka je prodala Ristovskog Sportingu za nekih 3.5-4M. Sporting mu je naljepio klauzulu od 45. Koliko sad on vrijedi, 4 ili 45?

Isko ima klauzulu 700 miliona evra, cisto da nekom seiku ne padne na pamet transfer. Mada, za koju godinu, ko zna. Trziste je eksplodiralo, ako UEFA ne uvede neku vrstu seleri kepa, Ligu Sampiona ce igrati samo bogati, sirotinja OUT.

A umesto koga bi Sergej igro u Realu??? A Kovačić mora da igra ofanzivnije al opet pre koga? Isko je perverzija od igrača...Pre Modrića nemože iako u Realu uglavnom glumi Modrića al po meni je to glupost jednostavno je ofanzivniji igrač...Kros možda ima tu i najmanje talenta ali on svoj poso obavlja...I na sve to doveden je Sebaljos jedan od najtalentovanijih veznjaka...Bolje Sergeju da ide u Barsu...Real je trenutno kvalitetniji za klasu...na svakoj poziciji sem na Messijevoj naravno....

Back