Pa eto sam si lepo rekao Morata vise ucestvuje u igri , pokretniji je , sa njim na terenu se otvaraju nove mogucnosti tu ce i Azar jos vise doci do izrazaja .. Nije ni njemu problem ( Morati ) da natrpa 20 komada u sezoni .. Po meni je ovo upgrade pokazace vreme .. Nego Celziju opet fali jedan igrac u navali tu su Azar , Pedro i Vilian i to je to a sad ce se igrati i Evropa vise ce se trositi treba tu jaca klupa izgleda da i Konte tako razmislja cim hoce da dovede Kandrevu .....
Nego Siti hebote sta oni rade .. Ja ne znam dal su oni normalni .. Gvardiola se gadno istripovo prvo je odjednom iz cista mira za 2 dana najurio sve bekove Kolarova , Klisija , Sanju , Zabaletu .. I doveo Vokera za 50 i kusur miliona pa je sad doveo ovog Mendija iz Monaka isto za 50 i kusur i jos dovodi Danila iz Reala za 30 miliona .. Pa hebote gde ce da im igra Danilo to se pitam ?? Kolko se njima moze kad rezervnog beka placaju 30 miliona msm ne rezervnog u Realu nego ce i kod njih u Sitiju biti rezerva .. Znaci za par dana Siti je za 3 beka dao 150 miliona !!!!!
Vec sam to pisao ranije .. Oni su najodvratnija moguca kombinacija Siti i Gvardiola .. Za mene najgori klub i najgori trener .. Da Bog da nikad nista ne osvojili ..
- - - - - - - - - -
Siti je prosle godine na papiru imao ubedljivo ali ubedljivo najbolji napad u Engleskoj i opet je popusio .. Hahahahaha .. Samo gomilaju igrace ..... Ne znam de ce da im stanu imaju napred De Brujnea , Sterlinga , Sanea , jednog Silvu , drugog Silvu , Aguera , Gabriela Jesusa ..