Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

Ronaldo ima stav svidelo se to nekome ili ne da nema onakav stav nebi bio tu gde jeste...I nevidim ja u njemu tu neku dozu arognatnosti o kojima svi pričaju...Medjutim ono sa 'kupovinom dece' znam kažu neosudjuj je meni nekako iskreno jezivo...Messi sa druge strane je čudak stidljivo dete...I onda svi kontaju da je dobrica pa ga često idealizuji iako i on ima mana kao i svako ljudsko biće...pa kad napravi neki bezobrazluk odmah ovi 'Ronaldovi' uskoče dočekaju na nož kao 'gle kakav je pokvaren a pravi se da je fin...'

Morata je vrhunski spic nema sta duplo bolji od Diega Koste ... Drago mi je sto je dosao .. Samo .... Ne mogu a da ne primetim da nas je Real posteno odrao .. Brate 80 miliona za rezervu .. Mlogo brt ....

Ma sta duplo,5x je bolji...:mrgreen:
Dijego je jedan od najboljih napadaca na svetu...Snaga,igra glavom,dribling,veoma brz u prvih par koraka,odlicna zavrsnica...Kompletan napadac...Mislim da ce celzi dosta izgubiti njegovim odlaskom...

- - - - - - - - - -

Nije brate veruj mi .. Kristijano ima stila za razliku od kepeca

Poznajes Kristinu licno....Kao fudbaler odlican,smeta mi njegovo simuliranje i konstantno poziranje gde god da se pojavi......

Ma kakav crni Kosta brate od svega toga sto si naveo jedino sto on zaista ima je zavrsnica .. Sav je nekako trom i nezgrapan ... Morata je puno bolji od njega ... Kazes Kosta jedan od najboljih spiceva na svetu pa ja mogu sad iz glave da ti nabrojim barem 15 boljih od njega ...

Ma kakvi 15,jedan od najboljih sigurno.Kosta vec godinama igra na vrhunskom nivou.Celzi sigurno gubi njegovim odlaskom.Kompletan napadac sa ludackom zeljom za postizanje golova...Slicno kao Suarez iz Barse. Morata je dobar napadac ali po meni Kosta je bolji.

Moratu je u Juveu trenirao Konte jel tako?...Mislim kapiram sta oce Morata vise ucestvuje u igri bolji je u kombinatorici sa veznjaci dok je Diego Kosta predtor kralj 16etrca koji igra na ivici dozvoljenog...Ali opet je dokazani ubaci isporuci redovno 20 komada svake sezone...Dok Morata do sada u karijeriji jos nije imao ulogu prvog napadaca uvek je bio tu da ispomogne nemam pojma valjda Konte bolje zna...Ali meni je ovo nekako ne fudbalski potez skroz Dijego Kosta reseta kao spic i ti oces da ga prodas...

- - - - - - - - - -

Cicirito u West Hamu...Moje neko vidjenje je da ce Bilic leteti i da treba da leti ako opet budu igrali onako nekonstatno taman pomislis evo ih pronasli su se pa ih onda neko posteno odvali...AL kapiram sto ga trpe za veci uspeh je potreban i kontinuitet na klupi ne moze se preko noci...A West Ham bi da postane klub koji redovno igra Evropu pa kontaju kako oni rastu tako ce i Bilic sa njima...Prema njima kao gajim neke simpatije kada sam pocinjao da pratim premijer ligu ima li su extra ekipu a borili su se za goli zivot i igrali ludacke utakmice...mogli su najbolje da pobede a da puknu od najgorih pacera...Al te moje simpatije su kratog daha uvek bih bio na strani chelzija ili manchestera svojevremeno zbog nasih...ili uopste bilo kojeg kluba gde igraju nasi...I jos jedna stvar koja me odbila od West Hama su hipsteri sirom sveta bez televizora koji kao navijaju za West Ham ****** :hahaha:

Poslednja izmena:
Pa eto sam si lepo rekao Morata vise ucestvuje u igri , pokretniji je , sa njim na terenu se otvaraju nove mogucnosti tu ce i Azar jos vise doci do izrazaja .. Nije ni njemu problem ( Morati ) da natrpa 20 komada u sezoni .. Po meni je ovo upgrade pokazace vreme .. Nego Celziju opet fali jedan igrac u navali tu su Azar , Pedro i Vilian i to je to a sad ce se igrati i Evropa vise ce se trositi treba tu jaca klupa izgleda da i Konte tako razmislja cim hoce da dovede Kandrevu .....

Nego Siti hebote sta oni rade .. Ja ne znam dal su oni normalni .. Gvardiola se gadno istripovo prvo je odjednom iz cista mira za 2 dana najurio sve bekove Kolarova , Klisija , Sanju , Zabaletu .. I doveo Vokera za 50 i kusur miliona pa je sad doveo ovog Mendija iz Monaka isto za 50 i kusur i jos dovodi Danila iz Reala za 30 miliona .. Pa hebote gde ce da im igra Danilo to se pitam ?? Kolko se njima moze kad rezervnog beka placaju 30 miliona msm ne rezervnog u Realu nego ce i kod njih u Sitiju biti rezerva .. Znaci za par dana Siti je za 3 beka dao 150 miliona !!!!!

Vec sam to pisao ranije .. Oni su najodvratnija moguca kombinacija Siti i Gvardiola .. Za mene najgori klub i najgori trener .. Da Bog da nikad nista ne osvojili ..

- - - - - - - - - -

Siti je prosle godine na papiru imao ubedljivo ali ubedljivo najbolji napad u Engleskoj i opet je popusio .. Hahahahaha .. Samo gomilaju igrace ..... Ne znam de ce da im stanu imaju napred De Brujnea , Sterlinga , Sanea , jednog Silvu , drugog Silvu , Aguera , Gabriela Jesusa ..

Poslednja izmena:
Vreme je da se dize revolucija!!!! Ode sve u *****!!!

Ovo bi moglo da znaci da ce Bejl u Manchester...Samo ce Real sad traziti opet neki suludi novac...Ja za Bejla u ovome trenutku nebih dao vise od 50 55 milki...bezobzira na na ovo ludilo od trzista...Lik je stalno povredjen ko zna koliko je ostalo fudbala u njemu...

PS. Jel Barsa ikoga dovela??? Oni bi moglo opasno da ga izduvaju ovih godina ako ne uhvate prikljucak sa pojacanjima...Real se podmirio sa veznjacima na duze staze...Plus sad je stigo Mbappe...

Back