Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li mislite da stariji ljudi imaju pravo na ljubav?
I na seks?
Da li vam smeta kada vidite vremeshne parove da se ljube ili vole?
Smatrate li stare ljude ruzznima?
Ako mislite da ne trebaju da imaju ljubavni i seksualni zzivot,shta mislite sa koliko godina treba da prestanu da vole ili imaju seks?
Da li mislite da stariji ljudi imaju pravo na ljubav?
I na seks?
Da li vam smeta kada vidite vremeshne parove da se ljube ili vole?
Smatrate li stare ljude ruzznima?
Ako mislite da ne trebaju da imaju ljubavni i seksualni zzivot,shta mislite sa koliko godina treba da prestanu da vole ili imaju seks?

Primetila sam i da se chesto kao vrhunac ruzznoche postavljaju slike starih zzena ovde na forumu. Da li je samo mladost lepa i vredna ljubavi i kako onda da ostarimo zajedno?
Šta bi, Pipi? Muči te prolaznost života, he, he!?
Ne...gledam svakodnevno velichanje mladosti kao dovoljne vrline...
i omalovazzavanja starosti i oduzimanja prava na zzivot,ljubav zabavu i seks.
Sve neki stereotipi...sad kad vidimo starca mi ga chushnemo, a nekad su ljudi starije pitali za savet i uchili od njih.
Sad je:chuti baba,shta ti znash o seksu.
Pa se preneraze ako znaju da se to uopshte radi....
Jel vam bila grozna pomisao da vashi roditelji imaju seks?
To ti je Vesela rizično područje. Ja sam tako provela 10 minuta u autobusu sedeći i pitajući se dal je devojka koja stoji pored mene trudna ili debeljuškasta. I baš mi bilo bzvz da je npr uvredim ako nije trudna. Šta biste vi uradili?lichno sam zatechena ovakvim stavom, mada mi nije nepoznato, jer se deshavalo da mi bash zene ne ustupaju mesto dok mi je stomak bio do zuba. Sede dve zenetine i caskaju, ja stojim pored, guraju me od pozadi, stomak pritiskam na shipku, one se prave da me ne vide. Trudnice, invalidi, stariji, roditelji sa decom .. najbolje da ih ne vidimo, uz 101 razlog zashto je vazno da nashe dupe bude udobno smeshteno tih dvadesetak minuta.
Tramvaj...zato shto zvuchi bolje od Autobus... a i razgovor je otishao u pravom pravcu.
Stare ljude primechujemo u prevozu i smetaju nam i ovakvi i onakvi....
Ima ih naravno raznih...ali...da li imamo pravo da ih guramo na margine i da ih ne vidimo i da im nedamo da se zzene i udaju jer su stari, i da im se podsmevamo zbog toga...jeste li primetili da to radimo?
Pa mi pade na pamet...mozzda i nemaju pravo...
Tema je inspirisana rechenicom:"Nema nishta losheg u tome da se mladi vole"
A stari? A bolesni? A invalidi?
Setim se raznih glupih pricha o tome kako je baba uhvatila dedu samo zbog penzije, ili deda babu samo da mu neko kuva...i kako se brinu njihova matora deca da ce ostati bez nasledstva.
A i moraju svi da se zabrade u crno i vise na Kalemegdanu?
Naravno,tu su i Polovnjache,da ne zaboravimo.
To ti je Vesela rizično područje. Ja sam tako provela 10 minuta u autobusu sedeći i pitajući se dal je devojka koja stoji pored mene trudna ili debeljuškasta. I baš mi bilo bzvz da je npr uvredim ako nije trudna. Šta biste vi uradili?