Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da treba da imaju ljubav, a što se seksa tiče ( kao sastavni deo ljubavi), treba, ali to je nešto više od seksa, ukoliko je pravo postaje suštinskije, kao sjedinjavanje dušom i telom.
Ponavljam, sve ovo samo ukoliko je sa godinama dostignut kvalitetniji nivo ljubavi, koja postaje sve veća i darežljivija u najčistijem smislu.
Ljubav (uključujući seks) mora celog života biti čedna da bi u starosti dostigla vrhunac.
Naravno mora biti obostrano shvaćena kao takva i nikako javna, nego nešto što u javnosti samo njih dvoje znaju.
Ovo je moje shvatanje, ali ne osuđujem bilo kakvo drugačije opredeljenje.
e onda si mogla da procitas i post malo ispod pre nego sto krenes da prozivas.Nisam ni primetila ovaj komentar, nego prochitala Riletov, pa se vratila unazad .. dakle, Rile je lepo odgovorio .. a lichno sam zatechena ovakvim stavom, mada mi nije nepoznato, jer se deshavalo da mi bash zene ne ustupaju mesto dok mi je stomak bio do zuba. Sede dve zenetine i caskaju, ja stojim pored, guraju me od pozadi, stomak pritiskam na shipku, one se prave da me ne vide. Trudnice, invalidi, stariji, roditelji sa decom .. najbolje da ih ne vidimo, uz 101 razlog zashto je vazno da nashe dupe bude udobno smeshteno tih dvadesetak minuta.
aj dobroinace najodvratnije su mi one kad ustanem nekoj trudnjaci a one potrce brzinom svetlosti iz ko zna kog kraja autobusa i smeste se onako bezobrazno ispred nje...

e rileznaci... moravac... cacak... vlasko... sa-sa... musko... nije sramota znati ih... mislim... bas je retro... nikada necu neke shvatiti ljude... koji se prave da ne znaju kako se zovu narodna kolca... i koji mi kazu: "jao, i ja sam jednom bila u kafani... izdrzala sam 15 minuta..." mislim... nebitno... jel znate vi da je vas rikan svirao 5 godina u folkloru? i, stvarno je to bilo lepo vreme... putovanja... druzenja... zezanje sa ljudima sa svih strana...
a sto se tice ustajanja u autobusu, tek to ne treba komentarisati... mislim... kad se vozim autobusom, ustanem svaki put... i starijim ljudima.. i malo mladjim ljudima... cak i devojkama, ako nisu u nekom "kolutam ocima" fazonu... i mislim da je strasno nekulturno ne ustati starijima... ili se gurati zajedno sa njima pri ulasku u autobus, ma koliko bili "zilavi"... eto,... zato nam je zemlja tu gde jeste... zato sto sve vise i vise ljudi zaboravlja prave vrednosti i skuplja ono najgore sa zapada... skuplja to samo zato sto dolazi odande... a to je jedno veliko sranjce... ma koliko izgledalo da kasnimo 10 godina za Amsterdamom, svima treba da nam bude drago sto je tako... odskocih od onoga sto sam hteo reci...
p.s. nemoj da se osecas prozvanom sto sam tvoj post citirao, pricao sam generalno... treao mi je samo slagvort... ili mi ni to nije trebalo... kao da je bitno uopste...

ja mislim da se foliras kad kazes da ne znas nazive kola... jer je nemoguce, u zemlji Srbiji, ne znati ih... i, uopste ne postoji ni jedan covek na svetu sto ne voli folklor... ne razumem zasto se prave da ne vole, kad to nije nista sramota...
samo bi bilo lepo da obratis paznju i na ostalo pre nego sto krenes da se sokiras
mislim, zabole me za kola...imaju kulturnoumjetnicka drustva pa nek se dzirlitaju ako vole...a i ne svidja mi se muzika koja prati ta kola...a nema ni pive ni trave...missim zasu
e rile
pazi ovako
tvoj folklor tvoja stvar,cupkaj koliko hoces.
moje nepoznavanje i nezainteresovanost kolcima moja stvar ok?
isto ko sto ne idem po kafanama ( sad se iscudjavaj i kolutaj ocima koliko volis) isto tako nisam ljubitelj kola i pratece im muzike.
niti imam potrebu da im znam imena.
ne zanima me i tu je kraj price.
svoje interesovanje usmeravam na stvari koje meni vise znace,a u koje si ti mozda neupucen.
i sto volim kad se vi folklorasi bog zna kako iscudjavate sto neko ne voli da vas gleda ili ne zna nazive kola.ili najjace od svega sto zaboga mislite da se neko folira kad ne zna nazive kola...
mislim nije nego,nemam pametnija posla u zivotu nego da se pravim i to pred nekim tamo forumasem
gle cuda,ima ljudi kojima to stvarno nije u top 10 listi prioriteta.

nema sta, srodne duse kazem ja, samo dokle ce se banshee opirati![]()

tramvaj zvani zzelja![]()
sad molim te zapamtisad bi trebalo da se kazze ono sa brigadirima i neshto uzeli se mladi... ali uvek zaboravim kako to ide...![]()
ne bih ja, ipak si ti meni dragtako je borg, yebi mi kevu![]()

e toooo.sad molim te zapamti
rodila se tu i ljubav, uzelo se dvoje brigadira
А уколико је ''ниво квалитета љубави'' стагнирао, онда ништа од јебања? Немају право на секс?
Е, а како то треба да изгледа ''чедан секс''?![]()
sad odma rad kopi pejst
e zasu
sta normalan covek kaze u pola recenice ja sastav napisem.
moram da vezbam sazetost i cutanje![]()
А што не можеш да објасниш?
Зашто је то необјашњиво?