Tramvaj

Da li mislite da stariji ljudi imaju pravo na ljubav?

Ljubav nosimo u sebi celog zivota, kao i ostala osecanja svojstvena choveku, pa ako svi imamo pravo na tugu, bez obzira na uzrast, onda je valjda logichno da isto pravo imamo i na ljubav.

A gde ima ljubavi ima i seksa :)

Da li vam smeta kada vidite vremeshne parove da se ljube ili vole?

Ma ne, vishe mi smeta kad vidim vremeshni (i bilo koji) par na ulici, a on ide 3 koraka ispred nje, ona kaska za njim, on se povremeno okrene i poshalje joj munje iz ochiju, a katkad i neshto procedi kroz zube.

Smatrate li stare ljude ruzznima?

Hm. Neprivlachnima .. ali ne i obavezno ruznima. Ruzan moze da bude i mlad chovek.

Ako mislite da ne trebaju da imaju ljubavni i seksualni zzivot,shta mislite sa koliko godina treba da prestanu da vole ili imaju seks?

Dok na ruci imash prst .. :)

i ja ću možda jednom da budem stara
ne znam ali meni lepo kada se drže za ruke
kad znaju gde im je mesto
svako bi trebalo da ima svoje mesto
seks bi trebali da imamo samo ako hoćemo da pravimo decu
pre i posle toga ne
seks zaglupljuje čoveka
ali jubavnički čini telo lepšim
ne znam
mislim da ću se radovati onim sajber kacigama
nemojte baš svemu što pišem da verujete i uzimate zdravo za gotovo
ja bih imala onda najmanje nekoliko glava
i svućkud neke bauke
jel znate vi da je u mene ušao trojanac
zato sam ovakva
i to onaj backdoor
mamu mu j.bem trojansku
hahah znam znam
sad ce da imaju asocijacije
na guzu i kondome
jel vidite
jel vidite
kako svasta nesto mozak smisli
čak i moj

I na seks?

Ako mislite da ne trebaju da imaju ljubavni i seksualni zzivot,shta mislite sa koliko godina treba da prestanu da vole ili imaju seks?

meni su mnogo slatki. pa jos kad se drze za ruke dok setaju...nekako, to je to. ako nemas sa kim to da radis kad si star, onda...gde si bio citav zivot...
ko je rekao da je starost sinonim za samocu? verovatno neko ko ni u mladosti nista bolje nije imao ni umeo.
o seksu ne znam u tim godinama, mislim, izleti kuk, ispadne vilica dok joj lize pa je trazi posle po mracnim coskovima razvucene vagine, na kraju zaboravi sta je trazio...ebem li ga, mozda ima tu nesto carobno..hm.......ustvari mozda je najbolje puse te bakice bez zuba. tehnika savrsenstvo (iskustvo brale;)) a nigde zub da zakaci...samo: cok, cok, cok,cok,cok........dok babi ne izleti vestacko oko....

ma ja ne razumem što se uopšte toliko očekuje od tog seksa
to je bre prirodna pojava
nešto normalno
čim se toliko tupi o tome
ode maS u propaS
čega nema o tomU se priča

oni malo stariji se secaju i drugog svetskog rata.

jednom prolazim pored neke dvojice cica i osluskujem sta pricaju
kad oni temeljno diskutuju o oslobodjenju beograda :lol:

jeste i toga ima na kalemegdanu,kad me vec podseti.
a da vidis kako su zivahni i zilavi kad treba da se oplete neki moravac ili kako se vec zovu ta kola.
ja ih samo vako gledam :shock:
i posle me pitaju sto ne ustajem penzionerima u autobusu :?

mozda bi trebalo da proredim odlaske tamo :neutral:

znaci... moravac... cacak... vlasko... sa-sa... musko... nije sramota znati ih... mislim... bas je retro... nikada necu neke shvatiti ljude... koji se prave da ne znaju kako se zovu narodna kolca... i koji mi kazu: "jao, i ja sam jednom bila u kafani... izdrzala sam 15 minuta..." mislim... nebitno... jel znate vi da je vas rikan svirao 5 godina u folkloru? i, stvarno je to bilo lepo vreme... putovanja... druzenja... zezanje sa ljudima sa svih strana...
a sto se tice ustajanja u autobusu, tek to ne treba komentarisati... mislim... kad se vozim autobusom, ustanem svaki put... i starijim ljudima.. i malo mladjim ljudima... cak i devojkama, ako nisu u nekom "kolutam ocima" fazonu... i mislim da je strasno nekulturno ne ustati starijima... ili se gurati zajedno sa njima pri ulasku u autobus, ma koliko bili "zilavi"... eto,... zato nam je zemlja tu gde jeste... zato sto sve vise i vise ljudi zaboravlja prave vrednosti i skuplja ono najgore sa zapada... skuplja to samo zato sto dolazi odande... a to je jedno veliko sranjce... ma koliko izgledalo da kasnimo 10 godina za Amsterdamom, svima treba da nam bude drago sto je tako... odskocih od onoga sto sam hteo reci...
p.s. nemoj da se osecas prozvanom sto sam tvoj post citirao, pricao sam generalno... treao mi je samo slagvort... ili mi ni to nije trebalo... kao da je bitno uopste...

I na seks?

Naravno da treba da imaju ljubav, a što se seksa tiče ( kao sastavni deo ljubavi), treba, ali to je nešto više od seksa, ukoliko je pravo postaje suštinskije, kao sjedinjavanje dušom i telom.
Ponavljam, sve ovo samo ukoliko je sa godinama dostignut kvalitetniji nivo ljubavi, koja postaje sve veća i darežljivija u najčistijem smislu.

Ljubav (uključujući seks) mora celog života biti čedna da bi u starosti dostigla vrhunac.

Naravno mora biti obostrano shvaćena kao takva i nikako javna, nego nešto što u javnosti samo njih dvoje znaju.

Ovo je moje shvatanje, ali ne osuđujem bilo kakvo drugačije opredeljenje.

trmavaj zvani žeja
pa onda kao da li i ti garažirani
imaju žeje
možda
jbg možda je videla tramvaj kroz prozor i u njemu dvoje kako se drže za istu šipku
možda je želela da vozi tramvaj dok je preskakala lastiš u osnovnoj školi
stvaralačka sloboda
jao bre munjo
ala si nešto razelektrisan danas

pa naravno da nece da ti ustane neka skockana devojka koja je tako bitna sebi ili neki mamlaz koji na sav glas prica o poslu vrednom milion evra... ne, ozbiljno... pogledajte u sta su se pretvorili mladi ljudi... nasi vrsnjaci... misle da je najbitnija stvar imati majicu od 80 evra... ili kupiti cipele u ofisu... bedno... najveca atrakcija je veliki brat... gomila debila koji nemaju sta da kazu... i ljudi ih gledaju... i pricaju o njima... zemlja u kojoj nista ne moras da uradis.... nista ne moras da znas... al' se zato pojavis u kuci velikog brata i ti si faca... ***** ti zivot... koliko ljudi nista ne shvataju... koliko su im amovi pritegnuti... (za one 'modernije', 'am' je ono sto se stavlja konju, kad vuce kola)...

znaci... moravac... cacak... vlasko... sa-sa... musko... nije sramota znati ih... mislim... bas je retro... nikada necu neke shvatiti ljude... koji se prave da ne znaju kako se zovu narodna kolca... i koji mi kazu: "jao, i ja sam jednom bila u kafani... izdrzala sam 15 minuta..." mislim... nebitno... jel znate vi da je vas rikan svirao 5 godina u folkloru? i, stvarno je to bilo lepo vreme... putovanja... druzenja... zezanje sa ljudima sa svih strana...
a sto se tice ustajanja u autobusu, tek to ne treba komentarisati... mislim... kad se vozim autobusom, ustanem svaki put... i starijim ljudima.. i malo mladjim ljudima... cak i devojkama, ako nisu u nekom "kolutam ocima" fazonu... i mislim da je strasno nekulturno ne ustati starijima... ili se gurati zajedno sa njima pri ulasku u autobus, ma koliko bili "zilavi"... eto,... zato nam je zemlja tu gde jeste... zato sto sve vise i vise ljudi zaboravlja prave vrednosti i skuplja ono najgore sa zapada... skuplja to samo zato sto dolazi odande... a to je jedno veliko sranjce... ma koliko izgledalo da kasnimo 10 godina za Amsterdamom, svima treba da nam bude drago sto je tako... odskocih od onoga sto sam hteo reci...
p.s. nemoj da se osecas prozvanom sto sam tvoj post citirao, pricao sam generalno... treao mi je samo slagvort... ili mi ni to nije trebalo... kao da je bitno uopste...

mislim, zabole me za kola...imaju kulturnoumjetnicka drustva pa nek se dzirlitaju ako vole...a i ne svidja mi se muzika koja prati ta kola...a nema ni pive ni trave...missim zasu

am je ono sto se stavlja konju kad vuce kola
da ne gleda sa strane
ja koristim amove
svaki moj dečko dobije novi uglačani par
i svilenu uzicu
pa ga tako vodam
kojekude

ako bog da, volela bih da sa svojim buducim muzim dozivim starost sa drzanjem za ruke dok setamo (a sto je to ruzno?:shock:), mozda me cmoki u obraz dok hranimo veverice okolo. i bas me zanima sta je lose u tome? treba imati tu srecu pa doziveti takvu ljubav. retke su. ljubav negde zamre usput, u odgajanju dece, problemima sa sefovima, sa nadrndanim komsijama ispod, zamre u ubijanju svakodnevicom, borenju sa racunima....
ako se neko star drzi za ruke sa onim koga voli, ko je taj koji ima osnova da kaze da je to ruzno??????

i posle me pitaju sto ne ustajem penzionerima u autobusu

Nisam ni primetila ovaj komentar, nego prochitala Riletov, pa se vratila unazad .. dakle, Rile je lepo odgovorio .. a lichno sam zatechena ovakvim stavom, mada mi nije nepoznato, jer se deshavalo da mi bash zene ne ustupaju mesto dok mi je stomak bio do zuba. Sede dve zenetine i caskaju, ja stojim pored, guraju me od pozadi, stomak pritiskam na shipku, one se prave da me ne vide. Trudnice, invalidi, stariji, roditelji sa decom .. najbolje da ih ne vidimo, uz 101 razlog zashto je vazno da nashe dupe bude udobno smeshteno tih dvadesetak minuta.

Nisam ni primetila ovaj komentar, nego prochitala Riletov, pa se vratila unazad .. dakle, Rile je lepo odgovorio .. a lichno sam zatechena ovakvim stavom, mada mi nije nepoznato, jer se deshavalo da mi bash zene ne ustupaju mesto dok mi je stomak bio do zuba. Sede dve zenetine i caskaju, ja stojim pored, guraju me od pozadi, stomak pritiskam na shipku, one se prave da me ne vide. Trudnice, invalidi, stariji, roditelji sa decom .. najbolje da ih ne vidimo, uz 101 razlog zashto je vazno da nashe dupe bude udobno smeshteno tih dvadesetak minuta.

to su se njih dve pravile lude po principu ni nama nije bilo lako...

kalašture...

Back