Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li mislite da stariji ljudi imaju pravo na ljubav?
I na seks?
Da li vam smeta kada vidite vremeshne parove da se ljube ili vole?
Smatrate li stare ljude ruzznima?
Ako mislite da ne trebaju da imaju ljubavni i seksualni zzivot,shta mislite sa koliko godina treba da prestanu da vole ili imaju seks?
...ipak...bolje biti pijan ,nego star...
.....A gde ima ljubavi ima i seksa![]()
Pa prichamo o ljudima, o mushko-zenskoj ljubavi. A ne o deci i kucnim ljubimcima.
I na seks?
Ako mislite da ne trebaju da imaju ljubavni i seksualni zzivot,shta mislite sa koliko godina treba da prestanu da vole ili imaju seks?
oni malo stariji se secaju i drugog svetskog rata.
jednom prolazim pored neke dvojice cica i osluskujem sta pricaju
kad oni temeljno diskutuju o oslobodjenju beograda
jeste i toga ima na kalemegdanu,kad me vec podseti.
a da vidis kako su zivahni i zilavi kad treba da se oplete neki moravac ili kako se vec zovu ta kola.
ja ih samo vako gledam :shock:
i posle me pitaju sto ne ustajem penzionerima u autobusu :?
mozda bi trebalo da proredim odlaske tamo![]()
I na seks?
a što se tema zove tramvaj......dva oloopana vagona jedan za droogim...?
znaci... moravac... cacak... vlasko... sa-sa... musko... nije sramota znati ih... mislim... bas je retro... nikada necu neke shvatiti ljude... koji se prave da ne znaju kako se zovu narodna kolca... i koji mi kazu: "jao, i ja sam jednom bila u kafani... izdrzala sam 15 minuta..." mislim... nebitno... jel znate vi da je vas rikan svirao 5 godina u folkloru? i, stvarno je to bilo lepo vreme... putovanja... druzenja... zezanje sa ljudima sa svih strana...
a sto se tice ustajanja u autobusu, tek to ne treba komentarisati... mislim... kad se vozim autobusom, ustanem svaki put... i starijim ljudima.. i malo mladjim ljudima... cak i devojkama, ako nisu u nekom "kolutam ocima" fazonu... i mislim da je strasno nekulturno ne ustati starijima... ili se gurati zajedno sa njima pri ulasku u autobus, ma koliko bili "zilavi"... eto,... zato nam je zemlja tu gde jeste... zato sto sve vise i vise ljudi zaboravlja prave vrednosti i skuplja ono najgore sa zapada... skuplja to samo zato sto dolazi odande... a to je jedno veliko sranjce... ma koliko izgledalo da kasnimo 10 godina za Amsterdamom, svima treba da nam bude drago sto je tako... odskocih od onoga sto sam hteo reci...
p.s. nemoj da se osecas prozvanom sto sam tvoj post citirao, pricao sam generalno... treao mi je samo slagvort... ili mi ni to nije trebalo... kao da je bitno uopste...
i posle me pitaju sto ne ustajem penzionerima u autobusu
Nisam ni primetila ovaj komentar, nego prochitala Riletov, pa se vratila unazad .. dakle, Rile je lepo odgovorio .. a lichno sam zatechena ovakvim stavom, mada mi nije nepoznato, jer se deshavalo da mi bash zene ne ustupaju mesto dok mi je stomak bio do zuba. Sede dve zenetine i caskaju, ja stojim pored, guraju me od pozadi, stomak pritiskam na shipku, one se prave da me ne vide. Trudnice, invalidi, stariji, roditelji sa decom .. najbolje da ih ne vidimo, uz 101 razlog zashto je vazno da nashe dupe bude udobno smeshteno tih dvadesetak minuta.