Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jesi gledala ti lepotu porokaНе, не знам нити могу да замислим шта се подразумева под ''чедан секс''.
![]()
chekirajte shkoda tramvaj u pragu
Не, не знам нити могу да замислим шта се подразумева под ''чедан секс''.
Је л' то оно ''да се *****, а да ти не уђе''? :wink:
Зезам се, али чедност и секс су антоними, зар не?
A jesi gledala ti lepotu poroka
kao, on je kara, al joj pokrije facu, pa ona i ne zna baš šta se tačno zbiva, a nije joj ni lepo.
valjda je to čedan seks.
Па, ајд, објасни онда ту целомудреност као услов за твоје одобравање сексуалних односа у познијим годинама...
Нисмо сви упућени у ту терминологију.
Па, ајд, објасни онда ту целомудреност као услов за твоје одобравање сексуалних односа у познијим годинама...
Нисмо сви упућени у ту терминологију.
Da li mislite da stariji ljudi imaju pravo na ljubav?
I na seks?
Da li vam smeta kada vidite vremeshne parove da se ljube ili vole?
Smatrate li stare ljude ruzznima?
Ako mislite da ne trebaju da imaju ljubavni i seksualni zzivot,shta mislite sa koliko godina treba da prestanu da vole ili imaju seks?
Evo Hellen našla sam Šmemanovo objašnjenje:
Celomudrenost je divna stara, skoro sasvim izgubljena reč, ciji smo smisao zaboravili. Danas se pojam celomudrenosti upotrebljava samo kad se misli na telesnu čistotu, nasuprot razvratu i razuzdanosti. Ali to je tek jedan delić njenog značenja. Ona je sastavljena od dva pojma: celovitost i mudrost. "Tom rečju je izraženo hrišćansko shvatanje i ogled dobra, odnosno dobrog, pravednog i istinitog života kao celovitosti ličnosti i otuda kao mudrosti. Celovitost je ono što je suprotno zlu koje je uvek raspad, razdvajanje, cepanje i razaranje prvobitne celovitosti i otuda udaljavanje od mudrosti ... Zato duh jeste upravo ta celovitost koja sobom obuhvata sav život, taj povratak životu kao celovitosti, ta radost ponovo pronadjene celovitosti, tj. mira i harmonije duše, uma, srca i tela - radost mudrosti, radost celomudrenosti."(A.Šmeman).![]()
Добро, а сад доведи то у везу са сексом.
Како изгледа тај целомудрени, чедни секс?
По чему се разликује од ''обичног'' секса?
Како се може сексати а задржати телесну чистоту? И како то ''мудрост, хармонија душе, ума, срца и тела'' има везе са сексом у познијим годинама или са сексањем уопште?
Završila bih još jedan fakultet, pošto jedan imam, završen.Da li mislite da stariji ljudi imaju pravo na ljubav?
I na seks?
Da li vam smeta kada vidite vremeshne parove da se ljube ili vole?
Smatrate li stare ljude ruzznima?
Ako mislite da ne trebaju da imaju ljubavni i seksualni zzivot,shta mislite sa koliko godina treba da prestanu da vole ili imaju seks?

Alorgazmija je pojava, Taisa
I koškanja međ forumašima/isama, takođe.
Nepotrebna je vaša (Hellen i ti) siguran sam.
Vodim vas na piće izmirenja, kad god da se strefite u istom mjestu.
Moja miro-tvor-ačka misija je da ostanete pri momeMi smo u miru, dok se ne pokačimo.Šalim se, nije na odmet da mi se malo iščuđavaju, a naročito kada govorim suštu istinu, opitno i iz opita drugih koji su pisali o tome, a kojima se ni Hellen ni ja ne možemo primaći. Pa iako je svako ostao pri svome, nešto se nauči.
Postoji i drugačiji svet od onog na koji smo navikli (mislim na ljude).
Naravno, idemo na piće izmirenja, slušaćemo Mostove i Korita Ivanova. Uh kako mi se sviđaju te dve pesme. To ću ja da poručim, a vi poručite šta hoćete.![]()