Istorijski tekstovi o wing chunu, ving tsunu iz Karate Bildera, Ringa i crnog Pojasa, skenirani u ovom albumu. Par tekstova o Chi kungu i nekoliko klipova.
.
http://s710.photobucket.com/albums/ww108/mikic1967/
mikicu hvala na ovim materijalima,
moram da ti kazem da na ovim fotkama tj tekstovima ima podosta tekstova koji potvrdjuju neke moje zakljucke.koje sam vec ranije napisao ,
a koje su revnosni moderatori obrisali smatrajuci valjda da se istina ne sme izreci jer ne odgovara osnivacima ove teme.
evo nekih od recenica koje su mogle da se procitaju u ovim tekstovima a koje se kose sa mnogim bajkama koje su pricali ona dva velika majstora domacih wc-a
majstor radojkovic i majstor zuca/haljinica boje lila/
zbog preglednosti boldovao sam crvenim ono sto hocu da naglasim a sto dokazuje da su ona gore dva pomenuta nazovi majstora lagala prikazujuci sebe u lepsem a sve druge u ruznijem svetlu.
na njihovu zalost po ko zna koji put se pokazalo da su u lazi kratke noge.
e pa evo izvolte.....
1.najava za seminar koji treba da drzi vilijem ceung u periodu 3,4,5 OKTOBAR
VODITELJI SEMINARA SU
MAJSTORI SEGVIC I GABERSEK
2.
jedini oficijalni predstavnici WC wilijema cheunga u yugoslaviji su branimir segvic iz beograda i bozidar gabersek iz pozarevca
u potpisu tog teksta su i segvic i gabersek
3.u tekstvoima se vidi da je
segvic dovodio vilijama na seminar ,a u sledecem to i boza potvrdjuje,
bas cudno da neko ko nema nikava znanja i kontakte dovodi takvog velemajstora u srbiju?
4. u replici trunticu
segvic govori koliko je i sta trenirao / tri godine modifikaciju i pet godina original/
5. jedan ovdasnji forumski nazovi majstor je komentarisao kako segvic nije smeo da sparinguje ne znam sa kim,
uz to pisao je kako bi ga on licno razbio hahahah
a evo u jednom od teksotva se vidi da je
segvic sparingovao sa velikim prosenicom koji mu nije mogao ni prici niti se odbraniti od segvica.
6. 1980
segvic je imenovan od "komiteta za borilacke vestine kine"za sefa ogranka za yugu
najverovatnije jer ga niko nije znao niti je ista trenirao
7. boza kaze
u decembru 84 dobija majstorsko zvanje kod tinga
85 na rec

dobija drugo majstorsko zvanje
8.
u to vreme segvic je vec duboko zagazio u vode originalsnog wc-a i kad je dosao na
odmor u srbiju
krajem 84 i pokazuje bozi tehnike koje ovaj snima kamerom
kad su na snimku videli po prvi put originalnu vestinu koju im je
demonstrirao segvic
truntic kaze bozi "ok
kontaktiraj segvica , da i ja predjem na cheungov sistem"
9. krajem 85 boza
na segvicevu preporuku postaje direktan ceungov ucenik
10.
zoran djordjevic kaze , ko je jedini pravi majstor u nasoj zemlji /branimir segvic/
11.
inosanto kad ga je boza intervjuisao kaze da iz yuge poznaje samo segvica i sad njega /bozu/
12.
segvic je prvi i dugo jedini evropljanin na wc ceung akademiji
13.
na ceungovoj akademiji u australiji postaoji i sijaset mladjih instruktora , postoje, postoje, bez obzira sto veliki majstor radojkovic kaze da ne postoje niti su ikad postojali
14. evo i jedna fotografija
MAJSTORA GABERSEKA I SEGVICA ISPRED AKADEMIJE
15.reklama za knjigu autora jedinih
MAJSTORA U EVROPI GABERSEKA I SEGVICA
16.
jos jedan MLADJI INSTRUKTOR gordan popovic, koji najvrovantije ne postoji, jer tako kaze veliki majstor radojkovic
17. tekst ...m.ticak....
branimir segvic glavni ucitelj originalne verzije WC u yugoslaviji i evropi otvorio skolu u centru 25 maj na dorcolu