Tradicionalni Wing Chun Kung Fu savez Srbije

Rekoh da zelim u svom mestu da otvorim klub u okviru ovog saveza i pitao sam kolko kosta majstorsko zvanje kad vec tako lako moze da se dobije.
Kolko sam shvatio uslov za majstorsko zvanje je otvoriti klub i odvojiti neku svoticu.
Da ne bi bilo ogovaranja naveo sam da mi se moze odgovoriti na private jer pretpostavljam da takav podatak nije javan.

Poslednja izmena od moderatora:
Posto nasi prijatelji vole da se prikazuju kao da su oni zasluzni za sirenje TWC po Srbiji,
navode silne klubove kroz istoriju i prisvajaju zasluge ljudi koji su mnogo pre njih ovo sirili
i dizali TWC i wing chun u Srbiji evo dokaza da je Wing Chun postojao i pre njih .
Ova fotografija je deo istorije Wing Chuna u Pozarevcu. Sleva se nalaze rame uz rame Truntic koji je doneo prvi wing Tsun u Jugoslaviju, ispred njega je Bozidar Gabersek a ispred njega njegov asistent Mile Vasiljevic.
Pitam se gde su ovde sadasnji veliki majstori Mikic i Radojkovic koji kradu tudje zasluge i predstavljaju kao svoje.
Moj tadasnji ucitelj Vasiljevic tada je drzao sopstvenu skolu dok su oni jos bili sa desne strane u gomili klinaca koji jos nisu znali ni kako se nos brise.
Zasto ne kazete svima da je vas ucitelj Gabersek zeleo da sam bude gazda i da je zato napustio Truntica i povezao se sa Cheungom i da razlog nije bio los Wing Tsun ili tako dobar TWC koji se danas pokazao kakav je vec zelja za uzimanjem svog dela kolaca ..
Tako je otkinuo 70% tadasnjih klubova iz Srbije iz Leung Ting linije i oformio uz velika obecanja Tradicionalni Wing Chun Savez
Ceo Tradicionalni Wing Chun od prvog dana se podigao na lazima i prevarama i danas se ova prica nastavlja
Kao dokaz prilazem fotografiju gde se lepo vidi ko je tada poducavao a ko bio neki tamo sitan beznacajan ucenik
Ne kradite istoriju i ne falsifikujte je

A gde je ta fotografija? Nista ne vidim osim teksta

asset.php

Posto nasi prijatelji vole da se prikazuju kao da su oni zasluzni za sirenje TWC po Srbiji,
navode silne klubove kroz istoriju i prisvajaju zasluge ljudi koji su mnogo pre njih ovo sirili
i dizali TWC i wing chun u Srbiji evo dokaza da je Wing Chun postojao i pre njih .
Ova fotografija je deo istorije Wing Chuna u Pozarevcu. Sleva se nalaze rame uz rame Truntic koji je doneo prvi wing Tsun u Jugoslaviju, ispred njega je Bozidar Gabersek a ispred njega njegov asistent Mile Vasiljevic.
Pitam se gde su ovde sadasnji veliki majstori Mikic i Radojkovic koji kradu tudje zasluge i predstavljaju kao svoje.
Moj tadasnji ucitelj Vasiljevic tada je drzao sopstvenu skolu dok su oni jos bili sa desne strane u gomili klinaca koji jos nisu znali ni kako se nos brise.
Zasto ne kazete svima da je vas ucitelj Gabersek zeleo da sam bude gazda i da je zato napustio Truntica i povezao se sa Cheungom i da razlog nije bio los Wing Tsun ili tako dobar TWC koji se danas pokazao kakav je vec zelja za uzimanjem svog dela kolaca ..
Tako je otkinuo 70% tadasnjih klubova iz Srbije iz Leung Ting linije i oformio uz velika obecanja Tradicionalni Wing Chun Savez
Ceo Tradicionalni Wing Chun od prvog dana se podigao na lazima i prevarama i danas se ova prica nastavlja
Kao dokaz prilazem fotografiju gde se lepo vidi ko je tada poducavao a ko bio neki tamo sitan beznacajan ucenik

A gde je ta fotografija? Nista ne vidim osim teksta

kapetan Dzon je stavio adresu lokacije slike, ali iz njegovog kompjutera a ne web adesu....Kada se klikne na "ubaci sliku" opciju ne mzoe se stavljati adresa iz sopstvenog kompjutera gde se slika nalazi, vec samo web adresa slike...Sto znaci da se ta slika prvo mora upload-ovati na neki sajt koji sluzi za kacenje slika tipa photobucket, pa onda kopirati taj link na ome se slika nalazi ove na Krstarici u opciji "ubaci sliku". Jedino na taj nacin ce slika izaci vidljiva ovde.

Poslednja izmena od moderatora:
Rekoh da zelim u svom mestu da otvorim klub u okviru ovog saveza i pitao sam kolko kosta majstorsko zvanje kad vec tako lako moze da se dobije.
Kolko sam shvatio uslov za majstorsko zvanje je otvoriti klub i odvojiti neku svoticu.
Da ne bi bilo ogovaranja naveo sam da mi se moze odgovoriti na private jer pretpostavljam da takav podatak nije javan.

ovo je treći put da pitaš jedno te isto,a postavljač teme će ako želi na pitanje da ti odgovori,jer si pitanje uputio njima...
uostalom,ako te baš jako interesuje,pitaj ih preko pp-a,a ne na temi...jer na pp-u odgovor i očekuješ...

Istorijski tekstovi o wing chunu, ving tsunu iz Karate Bildera, Ringa i crnog Pojasa, skenirani u ovom albumu. Par tekstova o Chi kungu i nekoliko klipova.
.http://s710.photobucket.com/albums/ww108/mikic1967/

Sa interesovanjem sam pregledao ove kako kazes istorijske tekstove i fotografije.Objavio si izmedju ostalog i jednu cudnu fotografiju koja mi nije bas najjasnija. Pa bih postavio jedno pitanje u vezi nje.
mikic1967

Ovde po ovoj slici kako ste predstavili svoju verziju istorije ispod Bozidara Gaberseka stoje imena tebe Mikicu i Radojkovica a onda ispod vas gomila imena i klubova...po ovoj slici ispada da su svi oni ucili od vas a ne od Gabereka i da su svoje klubove otvarali nakon sto su bili vasi ucenici a mnogi od ovih navedenih su imali klubove i ucili jos kad vi niste ni znali sta je to Wing Chun. Kakvo je to falsifikovanje istorije. Opet podmecete lazi, moze da vas bude sramota,. Naveo sam dokumenat koji je sam mikic objavio tvrdeci svoju verziju istorije..nemoj admine sad opet da brises post i da prikrivas prevare koje se ovde ljudima podmecu ovim putem

Poslednja izmena:
Truntic 1983 pozarevac gimnazija.jpg

Sa interesovanjem sam pregledao ove kako kazes istorijske tekstove i fotografije.Objavio si izmedju ostalog i jednu cudnu fotografiju koja mi nije bas najjasnija. Pa bih postavio jedno pitanje u vezi nje.
mikic1967

Ovde po ovoj slici kako ste predstavili svoju verziju istorije ispod Bozidara Gaberseka stoje imena tebe Mikicu i Radojkovica a onda ispod vas gomila imena i klubova...po ovoj slici ispada da su svi oni ucili od vas a ne od Gabereka i da su svoje klubove otvarali nakon sto su bili vasi ucenici a mnogi od ovih navedenih su imali klubove i ucili jos kad vi niste ni znali sta je to Wing Chun. Kakvo je to falsifikovanje istorije. Opet podmecete lazi, moze da vas bude sramota,. Naveo sam dokumenat koji je sam mikic objavio tvrdeci svoju verziju istorije..nemoj admine sad opet da brises post i da prikrivas prevare koje se ovde ljudima podmecu ovim putem

Svi gore navedeni su dolazili kod nas na obuku. Niko nije rekao da su posle nas otvorili klubove, mada vecina jeste, vec da su obucavani u TWC-u kod nas.

Poslednja izmena:
Ne kradite istoriju i ne falsifikujte je Pogledajte prilog 224998

Niko ne porice da je Trunic doneo Ving Tsun u Jugoslaviju. Takodje svugde je navedeno da smo ucili od Gaberseka. Sve to stoji na stablu. Boza je napustio zemlju i mi smo nastavili da sirimo vestinu i osnivamo klubove. Sta hoces da dokazes ovom slikom, ja sam je licno postavio na fb i ne stidim je se vec se ponosim. Naravno da sam bio mlad i da je Boza bio trener. Boza je napustio Tingov sistem jer je presao na po njemu za tada bolji sistem. On je i danas prijatelj sa Trunticem. I nije on prebacio srpske klubove na TWC vec Dule i ja. Posle Ceungovog seminara svi su uvideli prednost i razliku, niko ih nije terao na silu. Posle prvog naseg seminara u bilo kom klubu, treneri su imali izbor da odluce da li ce nastaviti sa Ving Tsunom ili preci na Wing Chun. Ne vredjaj inteligenciju tih ljudi, jer se tada nisi ni rodio. Rezultat izbora znaju svi. Ne pokusavaj za menjas teze, razdvoj razvoj Ving Tsuna, gde smo bili ucenici i sirenje Wing Chuna.

Poslednja izmena:
Istorijski tekstovi o wing chunu, ving tsunu iz Karate Bildera, Ringa i crnog Pojasa, skenirani u ovom albumu. Par tekstova o Chi kungu i nekoliko klipova.
.http://s710.photobucket.com/albums/ww108/mikic1967/

mikicu hvala na ovim materijalima,
moram da ti kazem da na ovim fotkama tj tekstovima ima podosta tekstova koji potvrdjuju neke moje zakljucke.koje sam vec ranije napisao ,
a koje su revnosni moderatori obrisali smatrajuci valjda da se istina ne sme izreci jer ne odgovara osnivacima ove teme.

evo nekih od recenica koje su mogle da se procitaju u ovim tekstovima a koje se kose sa mnogim bajkama koje su pricali ona dva velika majstora domacih wc-a
majstor radojkovic i majstor zuca/haljinica boje lila/

zbog preglednosti boldovao sam crvenim ono sto hocu da naglasim a sto dokazuje da su ona gore dva pomenuta nazovi majstora lagala prikazujuci sebe u lepsem a sve druge u ruznijem svetlu.
na njihovu zalost po ko zna koji put se pokazalo da su u lazi kratke noge.
e pa evo izvolte.....

1.najava za seminar koji treba da drzi vilijem ceung u periodu 3,4,5 OKTOBAR
VODITELJI SEMINARA SU MAJSTORI SEGVIC I GABERSEK

2.jedini oficijalni predstavnici WC wilijema cheunga u yugoslaviji su branimir segvic iz beograda i bozidar gabersek iz pozarevca
u potpisu tog teksta su i segvic i gabersek

3.u tekstvoima se vidi da je segvic dovodio vilijama na seminar ,a u sledecem to i boza potvrdjuje,
bas cudno da neko ko nema nikava znanja i kontakte dovodi takvog velemajstora u srbiju?

4. u replici trunticu segvic govori koliko je i sta trenirao / tri godine modifikaciju i pet godina original/

5. jedan ovdasnji forumski nazovi majstor je komentarisao kako segvic nije smeo da sparinguje ne znam sa kim,
uz to pisao je kako bi ga on licno razbio hahahah
a evo u jednom od teksotva se vidi da je segvic sparingovao sa velikim prosenicom koji mu nije mogao ni prici niti se odbraniti od segvica.

6. 1980 segvic je imenovan od "komiteta za borilacke vestine kine"za sefa ogranka za yugu
najverovatnije jer ga niko nije znao niti je ista trenirao :zblesav:

7. boza kaze
u decembru 84 dobija majstorsko zvanje kod tinga
85 na rec :zblesav:dobija drugo majstorsko zvanje

8. u to vreme segvic je vec duboko zagazio u vode originalsnog wc-a i kad je dosao na
odmor u srbiju krajem 84 i pokazuje bozi tehnike koje ovaj snima kamerom
kad su na snimku videli po prvi put originalnu vestinu koju im je demonstrirao segvic
truntic kaze bozi "ok kontaktiraj segvica , da i ja predjem na cheungov sistem"

9. krajem 85 boza na segvicevu preporuku postaje direktan ceungov ucenik

10. zoran djordjevic kaze , ko je jedini pravi majstor u nasoj zemlji /branimir segvic/

11. inosanto kad ga je boza intervjuisao kaze da iz yuge poznaje samo segvica i sad njega /bozu/

12. segvic je prvi i dugo jedini evropljanin na wc ceung akademiji

13. na ceungovoj akademiji u australiji postaoji i sijaset mladjih instruktora , postoje, postoje, bez obzira sto veliki majstor radojkovic kaze da ne postoje niti su ikad postojali:zblesav:

14. evo i jedna fotografija MAJSTORA GABERSEKA I SEGVICA ISPRED AKADEMIJE

15.reklama za knjigu autora jedinih MAJSTORA U EVROPI GABERSEKA I SEGVICA

16. jos jedan MLADJI INSTRUKTOR gordan popovic, koji najvrovantije ne postoji, jer tako kaze veliki majstor radojkovic:zblesav:

17. tekst ...m.ticak.... branimir segvic glavni ucitelj originalne verzije WC u yugoslaviji i evropi otvorio skolu u centru 25 maj na dorcolu

Svi gore navedeni su dolazili kod nas na obuku. Niko nije rekao da su posle nas otvorili klubove, mada vecina jeste, vec da su obucavani u TWC-u kod nas.

Kod koga to nas? Bobab Brankovic je dolazio i ucio od tebe Mikicu i Duleta isto kao i treneri iz Sabca i Nisa....nesto tu debelo ne stima
Verujem da ce se i oni sami javiti kad vide ove tvoje reci...Da nisu mozda dolazili na seminare sa Gabersekom i Cheungom i ucili od njih. Mozda smatrate da ste vas dvoje i Gabersek i Cheung isto

Neka osnovna kultura kad pitas,Ko sam da se i ti predstavis.To je neko kucno vaspitanje.

Drago mi je, vidim da moje ime i prezime vec znas. Ne bih o Miletu, nema smisla, neka pociva u miru. Ako te jos nesto interesuje iz istorije ovde slobodno pitaj.Mi smo ipak ziveli u istom gradu, u jednom periodu saradjivali, bio sam i njegov ucenik u skoli i u klubu, takodje u jedniom periodu mog Ving Tsun usavrsavanja.

Kod koga to nas? Bobab Brankovic je dolazio i ucio od tebe Mikicu i Duleta isto kao i treneri iz Sabca i Nisa....nesto tu debelo ne stima
Verujem da ce se i oni sami javiti kad vide ove tvoje reci...Da nisu mozda dolazili na seminare sa Gabersekom i Cheungom i ucili od njih. Mozda smatrate da ste vas dvoje i Gabersek i Cheung isto

Kad kazem nas mislim na Duleta i mene. Da, Boban Brankovic je dolazio kod mene kuci u jednom periodu icak i sa svojom suprugom, zajedno smo organizovali druzena u Drustvu Prijatelja Kine u beogradu, saradjivali oko wushu igara. Bio je gost i kod Boze jednom kad aje dosao ceung, bio sam prisutan. Mozes slobodno da ga pitas, nedavno smo se videli i u dobrim smo odnosima. Javi se na p.p da ti dam njegov telefon ako jos uvek imam. Ako ne, pitaj Marka Vasiljevica ili Pedju Koviljca, oni sigurno imaju. Znaci kod nas, ne kod Gaberseka i Ceunga.

Sto se tice Sapca, Sasa i Nisa Miki, postali smo i kucni prijatelji. Redovno su dolazilikod nas a jos vise smo mi isli kod njih. Hoces kucne adrese i telefone da ti dam da proveris. Takodhe kod NAS, ne kod Boze i Ceunga. Sate i sate smo provodili uceci ih, kod nas su i polagali, nocili smo kod njih. Hoces i imena dece da ti navedem, raspored u sobi. Isto ce ti i oni reci za mene. Bozu i Ceunga su videli samo par dana u zivotu na seminarima, tako da nisu tu mogli da nauce wing chun. Na srecu imam dokumentaciju i slike bas zbog tkvih kao sto si ti da mogu da dokaze, ali mi ne pada na pamet da ti se pravdam.

Poslednja izmena:
Kad kazem nas mislim na Duleta i mene. Da, Boban Brankovic je dolazio kod mene kuci u jednom periodu icak i sa svojom suprugom, zajedno smo organizovali druzena u Drustvu Prijatelja Kine u beogradu, saradjivali oko wushu igara. Bio je gost i kod Boze jednom kad aje dosao ceung, bio sam prisutan. Znaci kod nas, ne kod Gaberseka i Ceunga.

Sto se tice Sapca, Sasa i Nisa Miki, postali smo i kucni prijatelji.Takodhe kod NAS, ne kod Boze i Ceunga. Sate i sate smo provodili uceci ih, kod nas su i polagali, nocili smo kod njih. . Bozu i Ceunga su videli samo par dana u zivotu na seminarima, tako da nisu tu mogli da nauce wing chun.

Lepo je to sto ste se druzili i zajedno vezbali ali to ne znaci i da su ucili od vas vec da su ucili zajedno sa vama.
U tvom tekstu sam zapazio jednu nelogicnost:
"Bozu i Ceunga su videli samo par dana u zivotu na seminarima, tako da nisu tu mogli da nauce wing chun"
Cudno kako ste ti i Radojkovic mogli da u istih tih par dana na tim seminarima naucite Wing Chun a svi ostali nisu pa su morali da dolaze kod vas da ih vi ucite. Dal to znaci da oni nisu dovoljno intiligentni ili da ste vi superintiligentni..
Kako sam sebe opovrgnes svojim izjavama

naruto001-1.jpg

Evo jos jedne lazi plasirane iz medijske radionice iz Pozarevca.
Jel mikicu ko je to tebe ovlastio da se predstavljas u stampi kao citiram tvoju fotografiju " Novi predstavnik Kung Fua za Srbiju"
Cak ne ni za Wing Chun nego za ceo Kung Fu. Bas si skroman. Gde su se to sastali svi kung fu klubovi u Srbiji i dali za ovo saglasnost?
Kao prvo postoji Kung Fu Wushu savez Srbije i Kung Fu Wu Shu savez Vojvodine u kojima ni ti ni tvoj TWC niste clanovi.
Ovi savezi su zvanicno priznati pred drzavom i cak i finansirani od olimpijskog komiteta kolko znam.
Pa odakle ti onda ideja da se sam proglasis za takvu funkciju?

Opet si sebe sam ukopao sa svojom izjavom i dokazao po koji put vec kako fabrikujes lazi i plasiras preko raznih foruma

Predstavnik kung fu-a u ICU Savezu. Izabrao me ICU savez. ICU Savez je po preporuci iz ambasade odabrao nas savez i mene. U tom savezu svaka vestina ima svog predstavnika. Samo me reklamiras. Pisi prof .Borisu Krivokapicu-Hapkikwan majstoru, prdsedniku saveza i profesoru za medjunarodna prava na Megatrend fakultetu pa se raspitaj.Drugi put citaj i tekst a ne samo naslov.

Poslednja izmena:
.Drugi put citaj i tekst a ne samo naslov.
u pravu si, treba sve citati , ne samo naslove,

ja toplo preporucuem zuci/haljinica boje lila/ i radojkovicu da odgledaju ove slike koje si postavio na photobucketu i procitaju propratne tekstove.
otkrice mnogo toga sto nisu znali, ili ce da se podsete na nesto sto su davno zaboravili....

izmedju ostalog tamo se moze videti....
ko je bozi pokazao po prvi put neke od tehnika originalnog wc,/segvic/
koje zvanje je imao segvic/majstor/,
ko je sa kim sparingovao /segvic/,
a moze se videti da postoje i mladji instruktori, za koje nekiz:shock: ustvrdise da ne postoje niti da su ikad postojali u wc-u

Bane, da si ikada polagao ili trenirao, znao bi da ne postoji mlađi instruktor. Isto tako, znao bi te neko iz tog vremena. Postoje 9 učeničkih, 10 ili instruktorski i 6 majstorskih. Još uvek nam nisi pokazao svoju diplomu "mlađeg instruktora", pa da pričamo. To sam te zamolio da nam objaviš. Ako se ne stidiš, mogao bi da nam objaviš neke snimke iz svog raskošnog talenta i dugogodišnjeg rada.Gledao sam snimak Dejvidivog seminara iz 1988, ti si onaj bucko sa naočarima. Zamoli nekog da ti prevede certifikat, na njemu piše za učešće na seminaru, a ne mlađi instruktor. Ne znam zašto pominješ Šegvića, pa i mi smo napisali da je jedan od pionira. To što sam napisao za polaganje u Novom Sadu je tačno. Citati iz novina su ipak samo novinski članci. Pa i ti si objavio da si neki mlađi instruktor, sada već verovatno" majstor," ali nemaš čime da dokumentuješ, jer i sam znaš da je nemoguće. Ne želim da se bavim Šegvićem, ako baš hoćeš da se uveriš, imaš Čeungov sajt pa mu piši, on zna kome je šta dao, ili kao i uvek ti sve bolje znaš.Dejan i ja smo postali Čeungovi predstavnici za Jugoslaviju 21.04.1996 godine. Sve diplome i uverenja imaš na grupi u facebooku, stvarno nemam vremena da razglabam sa tobom..
u pravu si, treba sve citati , ne samo naslove,

ja toplo preporucuem zuci/haljinica boje lila/ i radojkovicu da odgledaju ove slike koje si postavio na photobucketu i procitaju propratne tekstove.
otkrice mnogo toga sto nisu znali, ili ce da se podsete na nesto sto su davno zaboravili....

izmedju ostalog tamo se moze videti....
ko je bozi pokazao po prvi put neke od tehnika originalnog wc,/segvic/
koje zvanje je imao segvic/majstor/,
ko je sa kim sparingovao /segvic/,
a moze se videti da postoje i mladji instruktori, za koje nekiz:shock: ustvrdise da ne postoje niti da su ikad postojali u wc-u

Back