Gost 131338
Domaćin
- Poruka
- 4.399
kaze mirka nisam htela da je stavim na listu jer sam je vec oteralaodstreljena je
a meni fali marina![]()
Meni je ona cool i svidja mi se kao osoba ali jeste narcis. I nije neka osobina za odstrel ali je vredna pomena.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kaze mirka nisam htela da je stavim na listu jer sam je vec oteralaodstreljena je
a meni fali marina![]()

Где је Маринац?
Јел се то неко поПичио са њоМе?![]()

Није Звеки за ову тему, она је само твој следбеник...
Пуштај коке...![]()

Nisi. Ne umes da kontrolises bes.![]()

bes? hahaha..ne preteruj..
umem da budem malo nadrkana, ali to je deo mog sarma![]()
i meni se marinac svidjaMeni je ona cool i svidja mi se kao osoba ali jeste narcis. I nije neka osobina za odstrel ali je vredna pomena.![]()
Nece ...kazu fine su veceras.
Aj da probamo sutra ???![]()
koja živina se ovde odstreljuje...?

hahahaha bezobraznicepa će posle kad dođe da se okači na moja odeća/kosa al tako da se ni odeća ni kosa ne vidi, samo panorama, evtl noge.

i zato jos ne idem u kreveti meni se marinac svidja
i isto ima dosta mana
al je nekako simpa sa svim tim(ja ne bih ipak citala povrsno,mene nikad nisu nervirale prada pidzame,jer ja sam u tim postovima videla da se zena sali na sopstven racun,sto je meni jako blisko i mislim da je povrsno tumacenje kad vidis da se ona tu hvali)
kad sam popizdela?Pa jesi pop.izdela, priznaj. Imas svedoke ovde. Sto se tako stidis i sto ti je motka i dalje u dup.etu?![]()
Мирче,
пошто је трачарење у току,
могла би нам испричати што си се поПичила са Марином?
Ако ме сећање добро служи, хвалила си се негде да си се удала за "ЊЕНОГ" мушкарца?
И родила му дете?
Јел то та прича? Или да мењам диоптрију?![]()

...???bes? hahaha..ne preteruj..
umem da budem malo nadrkana, ali to je deo mog sarma![]()

kad sam popizdela?
sad? zato sto si me spomenula?
...???
Мирче,
пошто је трачарење у току,
могла би нам испричати што си се поПичила са Марином?
Ако ме сећање добро служи, хвалила си се негде да си се удала за "ЊЕНОГ" мушкарца?
И родила му дете?
Јел то та прича? Или да мењам диоптрију?![]()
....to je bila Maša .