Tracevi i liste za odstrel

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Марио има искуства, не знам што си га зајахала?
Човек је, ако мало боље прочиташ написао много паметних ствари које могу помоћи.

П.С. Можда си мене заборавила?:lol:

Da nije balkanac klasican i da ne potencira toliko svoju savrsenost cenila bi njegovo pisanije. Ovako....bacio je senku na sebe i sad mi sve sto napise deluje retardirano.

P.S. Nisam te zaboravila, opasno se zabavljam citajuci te.

Jao a kako mi je Beso isprva isla na ganglije a onda je nesto napisala ubio me bog ako znam sta i od tad mi je simpatikus totalis.

Ae omasila sam temu :confused:

E aj sad Beso otvori temu koga volite na forumu i zasto pa da se izljubimo svi i na spavanje ...mislim sutra se radi :)

Hahahahaha, jaooooo i ti meni!!! Umrecu od smeha. :lol:
Mislila sam da se furas da si mala, plava devojcica koja nista ne zna i koju interesuju samo cipele a onda me bilo sramota od sebe kad sam procitala koliko si pametna i koliko uvek znas sta pricas i koliko si cool!

Zvezdanka, pises mi u profil a ne znam gde da ti odgovorim pa cu ovde :)

Ne potpaljujem vatru, mislim da svako ko nje u stanju o ovome normalno da prica i vredja se a posle salje pp-ove, kazne (ako je mod) i vredjajuce reputacije - ima problem sa ovim ovde.
Tako da - ili cemo biti pusteni da se pljujemo javno ili cemo da ukinemo "kazne" i tajna vredjanja.
Ako se necemo pljuvati - onda se necemo pljuvati uopste.

E ja ovu temu ne dozivljavam kao pljuvacinu.
Pa nemozemo sad svi da se volimo i ok je reci ne dopadas mi se i nastaviti.
Mnogo postenije nego konstantno disati nekome za vratom kao sto to ovde gro ljudi radi.
Zajase te pa te ne pusta hebote .

@Gvirka Smizika
e, ko da se niste ovdje dosta...cmakale...cijeli pod klizav ebo te...
iduci put stanite u kadu pa... cavrljajte...:manikir:

Eto i Vragana ume da bude cool kad je u mom drustvu :mrgreen:

Hahahahaha, jaooooo i ti meni!!! Umrecu od smeha. :lol:
Mislila sam da se furas da si mala, plava devojcica koja nista ne zna i koju interesuju samo cipele a onda me bilo sramota od sebe kad sam procitala koliko si pametna i koliko uvek znas sta pricas i koliko si cool!

Ma si ti sigurna da mi govorimo o istoj osobi ??? :think: ;)

Hellen i Wanda :D
Imali smo jednog Sofronija do sad a sad imamo komplet. :neutral:

A ja prvo mislila da Wanda proganja Hellen i cak sam se i uplasila. :lol: Uopste nisam znala da imaju neke veze ali mi upalo u oci ova sto se samo slaze i pise "e taman sam to htela da napisem a ti me preduhitrila".
Onda mi bilo cudno sto Hellen ne reaguje, ali ajde, svako voli da ga neko obozava ma kako nam bio u dup.etu stalno. :mrgreen:
Ali, kad neko pocne da se ponasa kao bit-bul prema ostalim clanovima jer mu se UCINILO da su mu "dirali" dragu osobu iz RL, to je po meni vec sumanuto.

Od jedne jos i da se branis, ali od dve....je.bote. :lol:

Ali kad sam saznala da imaju veze, a posto je Hellen moderator tu se ne sme mnogo talasati prvo sam bila ovakva :eek: a onda ovakva :evil:.
(obaska sto sam bila naguzena jednom ispod zita ali to ne znate :D)

I tako...sad ce da dodje koto i da stavi katanac. :mrgreen:
mene nervira beso zato sto neprestano tripuje.
a bila je bas kool.
nervira me patak zato sto mrzi zene.
nervira me kojot zato sto stalno nekog pljuje.
nervira me marlon zato sto se stalno prijavljuje i odjavljuje.
nervira me leksa kad se naljuti na mene, a zna da je volim
nervira me cika doktor kad proganja pipi.
ocete jos?
ali nikoge ne bih odstranila sa foruma, jer su svi ti ljudi veoma zanimljivi , svako na svoj nacin..istinski dosadne ljude ni ne primetim, pa me ni ne nerviraju:lol:

Zvezdanka, pises mi u profil a ne znam gde da ti odgovorim pa cu ovde :)

Ne potpaljujem vatru, mislim da svako ko nje u stanju o ovome normalno da prica i vredja se a posle salje pp-ove, kazne (ako je mod) i vredjajuce reputacije - ima problem sa ovim ovde.
Tako da - ili cemo biti pusteni da se pljujemo javno ili cemo da ukinemo "kazne" i tajna vredjanja.
Ako se necemo pljuvati - onda se necemo pljuvati uopste.

ko sto sam ti u profilu napisala nisam upucena...a napisala sam i na nekoj temi...

kad si postavila temu...jasno mi je sta se desava..koje kazne? kakvi pp? koje tajno pljuvanje? s koje sam ja planete? i koje vredjajuce reputacije? ebo te...sta sam ja propustila....ni internet vise nije samo jeftina zabava! :dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

mozda ce mi biti jasnije kad prespavam...:think::think:

Da nije balkanac klasican i da ne potencira toliko svoju savrsenost cenila bi njegovo pisanije. Ovako....bacio je senku na sebe i sad mi sve sto napise deluje retardirano.

P.S. Nisam te zaboravila, opasno se zabavljam citajuci te.

А ја мислим да си ти љубоморна.
Ето морала сам да напишем.
Баш ми тако делујеш, завидно.
Можеш се љутити ако хоћеш, можеш чак и пустити твоју клапу на мене, да ме пљују, нема везе, навикла сам.

Али те не бих остранила одавде јер би фалила твоја сурова рука неправде.

Поззз
:bye:

А ја мислим да си ти љубоморна.
Ето морала сам да напишем.
Баш ми тако делујеш, завидно.
Можеш се љутити ако хоћеш, можеш чак и пустити твоју клапу на мене, да ме пљују, нема везе, навикла сам.

Али те не бих остранила одавде јер би фалила твоја сурова рука неправде.

Поззз
:bye:
:eek:
kako se samo varas
mirka ima pun k..ofer mana
ali zavist nije jedna od njih:confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back