Tracevi i liste za odstrel

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e moram da dodam kojota- ne bih bas na listu za odstrel ali bih dosta prevrtala ocima ovako :roll::roll::roll: i malo ovako ponekad :bljak: i jos :vudu:

ali on ce zbog svega gore navedenog biti bas srecan, voli on marketing kakav god da je :lol:

jao mene bas inspirisala ova lista za odstrel :aha:

A kad neko nece da odgovara na teme na koje njena drugarica ne bi odgovorila i kad ne sme da se slozi sa nekim iz istog razloga? :mrgreen:

Setila sam se jos jedne budalastine; ona sto je otvorila temu da nam kaze da smo jadne i da je zivot bedan (jer smo na forumu) pa je resila da nam pomogne i NATERA da se zeeeeezamo :lol:
(zezanje - priglupi komentari, slike buketa cveca...itd).

A kad neko nece da odgovara na teme na koje njena drugarica ne bi odgovorila i kad ne sme da se slozi sa nekim iz istog razloga? :mrgreen:

Setila sam se jos jedne budalastine; ona sto je otvorila temu da nam kaze da smo jadne i da je zivot bedan (jer smo na forumu) pa je resila da nam pomogne i NATERA da se zeeeeezamo :lol:

jel bilo u nekoj odredjenoj...boji il...nako...opcenito? :eek:

nikove na sunce:mrgreen:

Од овога се јежим.
Чекају да једна крене па се онда подржавају.
Или одржавају живим неке дебилне теме јер их је Боже мој, отворила другарица.

Не знам шта им значи то.
Или кад се поПичкају на једној теми па се мрзе и на другој, а у ствари имају исто мишљење(на тој теми).

Hihihihihih...

Mene nervira Mario sto mi ruinira temu o Adaptaciji, Vragana sto pise jekavicom kad svi znamo da govori ekavicom, Lav ...što se vise ne zeza nego tupi da ne kazem nesto gore....Betmen sto mraci do besvesti ....Milesa i sve njene slike ....Kojica .....

Ček nemoguce da je to sve ??? :think:

molim??? :eek:
to cak i kad ocu ne uspijevam pa mi npr. prijateljica "lektorira" CV :rumenko:
doduse, nakon 8 godina u Srbiji tu i tamo se nesto, valjda, primilo...mislim, valjda ce se primiti...:confused:

nego, otkud ti uopce ta glupost?

nikove na sunce:mrgreen:

Hellen i Wanda :D
Imali smo jednog Sofronija do sad a sad imamo komplet. :neutral:

A ja prvo mislila da Wanda proganja Hellen i cak sam se i uplasila. :lol: Uopste nisam znala da imaju neke veze ali mi upalo u oci ova sto se samo slaze i pise "e taman sam to htela da napisem a ti me preduhitrila".
Onda mi bilo cudno sto Hellen ne reaguje, ali ajde, svako voli da ga neko obozava ma kako nam bio u dup.etu stalno. :mrgreen:
Ali, kad neko pocne da se ponasa kao bit-bul prema ostalim clanovima jer mu se UCINILO da su mu "dirali" dragu osobu iz RL, to je po meni vec sumanuto.

Od jedne jos i da se branis, ali od dve....je.bote. :lol:

Ali kad sam saznala da imaju veze, a posto je Hellen moderator tu se ne sme mnogo talasati prvo sam bila ovakva :eek: a onda ovakva :evil:.
(obaska sto sam bila naguzena jednom ispod zita ali to ne znate :D)

I tako...sad ce da dodje koto i da stavi katanac. :mrgreen:

Од овога се јежим.
Чекају да једна крене па се онда подржавају.
Или одржавају живим неке дебилне теме јер их је Боже мој, отворила другарица.

Не знам шта им значи то.
Или кад се поПичкају на једној теми па се мрзе и на другој, а у ствари имају исто мишљење(на тој теми).

i ja ovo skonta nakon samo 100tinjak postova ovdje

Hihihihihih...

Mene nervira Mario sto mi ruinira temu o Adaptaciji, Vragana sto pise jekavicom kad svi znamo da govori ekavicom, Lav ...što se vise ne zeza nego tupi da ne kazem nesto gore....Betmen sto mraci do besvesti ....Milesa i sve njene slike ....Kojica .....

Ček nemoguce da je to sve ??? :think:

Марио има искуства, не знам што си га зајахала?
Човек је, ако мало боље прочиташ написао много паметних ствари које могу помоћи.

П.С. Можда си мене заборавила?:lol:

Jao a kako mi je Beso isprva isla na ganglije a onda je nesto napisala ubio me bog ako znam sta i od tad mi je simpatikus totalis.

Ae omasila sam temu :confused:

E aj sad Beso otvori temu koga volite na forumu i zasto pa da se izljubimo svi i na spavanje ...mislim sutra se radi :)

Zvezdanka, pises mi u profil a ne znam gde da ti odgovorim pa cu ovde :)

Ne potpaljujem vatru, mislim da svako ko nje u stanju o ovome normalno da prica i vredja se a posle salje pp-ove, kazne (ako je mod) i vredjajuce reputacije - ima problem sa ovim ovde.
Tako da - ili cemo biti pusteni da se pljujemo javno ili cemo da ukinemo "kazne" i tajna vredjanja.
Ako se necemo pljuvati - onda se necemo pljuvati uopste.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back