Tracevi i liste za odstrel

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jao bre:heart:
kako si mogla pomisliti,ti si meni uvek bila simpa,doduse ne i draga kao sada:zag:
haha..a pa ti meni nisi bila simpa te prve godine, naprotiv..meni je tad bila simpa margo:hahaha:
sine kad vam napise> a, jeste se prepoznale:mrgreen:
tek posle, kad smo pocele da se pisemo na pp, pocela da te vidim onakvu kakva stvarno jesi..a prica se zaokruzila kad smo se srele..tad sam pala, dozivotno:)
mada, moram da priznam, da je period kad si bila supermoderatorka izuzetno popravio moje misljenje o tebi. :)
ma, za ovih pet godina koliko smo tu, svi smo se pokazali u svim fazama..i dobrim, i losim, i znamo prilicno jedni o drugima..makar mi stari..:)

haha..a pa ti meni nisi bila simpa te prve godine, naprotiv..meni je tad bila simpa margo:hahaha:
sine kad vam napise> a, jeste se prepoznale:mrgreen:
tek posle, kad smo pocele da se pisemo na pp, pocela da te vidim onakvu kakva stvarno jesi..a prica se zaokruzila kad smo se srele..tad sam pala, dozivotno:)
mada, moram da priznam, da je period kad si bila supermoderatorka izuzetno popravio moje misljenje o tebi. :)
ma, za ovih pet godina koliko smo tu, svi smo se pokazali u svim fazama..i dobrim, i losim, i znamo prilicno jedni o drugima..makar mi stari..:)
e da
nekako ,kad sretnem nekoga prvi put u rl nemam osecaj da je to nesto novo
s tobom,onog dana
hebote videla si me prvi put u zivotu i bila sam potpuno neobucena:rumenko: ali sve je to bilo normalno zar ne:mrgreen:

eh kad pričate o dobrim starim vremenima---vi pričate o godinama na forumu, a ja o mesecima
al na početku, dok sam bila žutim slovima i dok sam obećavala (dakle ono do 50 poruka) morala sam da prođem neko kao vatreno krštenje, zezala me čini mi se jelena=t, nisam sigurna i napisala nešto kao, joj što volim da zekim ove nove :lol: al vidim ti prihvataš šalu ---nešto u tom stilu a ja njoj samo ovog smajlija:hahaha:
e reko ako je ovo ko u vojsci :lol:
al samo jednom ili dvaput (jel to samo?) mi se desilo da sam morala da prijavim uznemiravajuću poruku moderatorima, al se ne sećam ko ju je poslao, samo znam da je taj uskoro bio banovan, a meni sve bilo slatko

Zvučite kao "Nedeljno popodne" na RTS-u od pre 20 godina :lol: :lol:
Sve sama nostalgija :lol:
Ne mislim da je loše, drago mi je što nisam jedina.. a ajd reci da ti fali "stara" ekipa...

Da ne bude kako palam.udim ali sam ekstremno alergična na one superdoktorkenaukasvemirskedomaćicesavršenemajkeisupruge mileve i njoj sličnih...
nekako mi milo što postoji ignore opcija, ne moram da se trujem baš svim i svačim..

ali da ne mračim, lepo ste napravile atmosferu a ja sad nešto pljuvačim. :lol:
nego ne stižem, treba da perem, peglam.... pa dok stignem do foruma.. ihaaaaj...
hebi ga, kad nisam savršena...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back