Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
evo piss zna...a i osetio je na svoju kozu...
ne moze od tad da me smisli :D ali nema veze... ja mu ne uzimam za zlo, rasprava oko klupske boje ovo,ono....zavidi mi ;)
zna i on da smo bolji al nece da prizna...
a Arsenal je izgubio od Milana...pa kazi ti meni, koji bi veliki tim dozvolio sebi da izgubi od Milana...

:hahaha: bilo bi dosadno da te nema :lol: otkud ti to da ne mogu da te smislim, bas zanimljivo citati tvoje paljevine :lol: zavidim ti sto navija za totenhem :hahaha: e stvarno si dobar....

:hahaha: bilo bi dosadno da te nema :lol: otkud ti to da ne mogu da te smislim, bas zanimljivo citati tvoje paljevine :lol: zavidim ti sto navija za totenhem :hahaha: e stvarno si dobar....

A-Champions-League-Tottenham-Hotspur-conquer-AC-Milan-at-San-Siro-56129.jpg

evo vidi piss Krauc te pozdravlja :D
sto bi voleo sledece godine da se sastanemo opet, i opet da vas icepimo kao i sto smo vas do sada cepali....postali ste nam stalne musterije :D

:hahaha: da li ti stvarno verujes u sve to sto pises? mislim i inace ne samo ovo?

imali ste sansu u drugi mec samo kad je Galas izbio sam gol linije, a u prvi mec kad je na kornu Jepes bio najvisi ali GOmez je odbranio....
niste bili konkretni...secam se da sam vas tada zajebavao da je Ibrahimovic bio 180 minuta kod Dovsona u dzep...
nista niste uradili....zatvorili vas bili Sandro i Palasios niste mrdnuli...a Sedorf je na kraju plakao kao malo dete :D

Back