Gold Roger
Domaćin
- Poruka
- 4.073
Cestitam Totenhemu za plasman u LS bice zanimljivo gledati vas 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BBB Leskovac, jel navijaš za rvate na EP?
serem ti se usta crni
posteno...volim hrvatske igrace...Modrica, Kranjcara, Olica ( ne igra EP zbog povrede), Srnu, Corluku, Rakitica, Eduarda....ali navijace ne mogu da im podnesem....kad ih vidim popizdim, a kako mogu da ih volim kada pevaju "Ubi Srbina"... 2008 sam navijao za njih, svima sam pricao da ce da pobede Nemce...al brate, uvek navijam za komsije, protiv Portugal u baraz za BiH sam navijao, na Svetsko 2012. za Sloveniju, navijao sam Crnogorci da udju na Euro....ali navijace ne mogu da smislim![]()
De si tico?![]()
Ma oce da ga dovedu da skuplja lopte Gomesu i Fridelu.
P. S. za koga navijas na EP, sta mislis ko osvaja?![]()
Ce idu Fridel, Gomes i Kudicini
izgleda da ce nam doci Handanovic...10 miliona + Djovani dos Santos
Za EURO...a za kog cu drugo nego za Ruse i Grke![]()
Pa dobro, mada ja ne bih prodavao Gomesa, lik je legenda, nesto kao Radisa u PFC.
Rusi su juce bili odlicni, Grcima je malo falilo...
Desi Splate muddo od sokola
pa napisi na srpskom dal je otisao ili nije....znam ja engleski ali ima ovde mladjih clanova![]()
E da si rekao zbog navijacica pa i da prevedemAl' aj zbog tebe cu prevesti bitnije delove
"Hari Rednap je napustio mesto trenera Totenhema posle 4 godine, prema zadnjim informacijama nije doslo do dogovora oko novog ugovora izmedju njega i Danijela Levija"
Zamisli dodje vam Rafa Benitez![]()