Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
282738_421389684562031_100000730108016_1273506_116052654_n.jpg

BBB Leskovac, jel navijaš za rvate na EP?

serem ti se usta crni :D
posteno...volim hrvatske igrace...Modrica, Kranjcara, Olica ( ne igra EP zbog povrede), Srnu, Corluku, Rakitica, Eduarda....ali navijace ne mogu da im podnesem....kad ih vidim popizdim, a kako mogu da ih volim kada pevaju "Ubi Srbina"... 2008 sam navijao za njih, svima sam pricao da ce da pobede Nemce...al brate, uvek navijam za komsije, protiv Portugal u baraz za BiH sam navijao, na Svetsko 2012. za Sloveniju, navijao sam Crnogorci da udju na Euro....ali navijace ne mogu da smislim :D

Ledley-King-Short-Hairstyles-Image.jpg

44015.jpg

OFS_ManCity_Spurs_220112_15-e1338567083936.jpg

Podrska nasem kapitenu....nadam se da ce mu srce biti jace od tela, i da ce izdrzati jos jednu sezonu...
postoji mogucnost da ostavi fudbal zbog problema sa kolenom koji ga vec godinama jeebava...
ostace upamcen kao igrac koji je dao najbrzi gol u istoriji Tottenhama...
Ledly King :worth:

serem ti se usta crni :D
posteno...volim hrvatske igrace...Modrica, Kranjcara, Olica ( ne igra EP zbog povrede), Srnu, Corluku, Rakitica, Eduarda....ali navijace ne mogu da im podnesem....kad ih vidim popizdim, a kako mogu da ih volim kada pevaju "Ubi Srbina"... 2008 sam navijao za njih, svima sam pricao da ce da pobede Nemce...al brate, uvek navijam za komsije, protiv Portugal u baraz za BiH sam navijao, na Svetsko 2012. za Sloveniju, navijao sam Crnogorci da udju na Euro....ali navijace ne mogu da smislim :D

Ti si od ovih politički korektnih. :bljak:

Desi Splate muddo od sokola :D
pa napisi na srpskom dal je otisao ili nije....znam ja engleski ali ima ovde mladjih clanova :D

E da si rekao zbog navijacica pa i da prevedem :mrgreen: Al' aj zbog tebe cu prevesti bitnije delove :D

"Hari Rednap je napustio mesto trenera Totenhema posle 4 godine, prema zadnjim informacijama nije doslo do dogovora izmedju njega i Danijela Levija"

Poslednja izmena:
E da si rekao zbog navijacica pa i da prevedem :mrgreen: Al' aj zbog tebe cu prevesti bitnije delove :D

"Hari Rednap je napustio mesto trenera Totenhema posle 4 godine, prema zadnjim informacijama nije doslo do dogovora oko novog ugovora izmedju njega i Danijela Levija"

Ma ja sam i znao sam to da prevedem, nisi trebao da se mucis zbog mene, nego zbog mladjih clanova ;) neznaju da citaju engleski, neznaju da se snadju a mene dusa boli :(

Levi skrtica ce nam doci glave....jeebao bi se za prokleti dinar....pa nije sve u pare majkumu...ima nesto i u zlato :(

...i zar ima vec 4 godine od kada nas je preuzeo stari dobri Hari...
cini mi se ko da je juce bilo...7-8 pobede vezao i spasio nas bruke i ispadanja..pa finale kupa....4 mesto....Liga Sampiona...jeebemte usta smrdljiva Levi, na ovakog coveka si nasao da stedis :sad2:

Back