Koem
Veoma poznat
- Poruka
- 14.600
@Jelenko
Koliko je Tottenham primio golova ove sezone na Emiratesu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Jelenko
Koliki su bili rezultati?igali smo dva meca ove sezone...vi ste podelili vas a mi nas...
Koliki su bili rezultati?![]()
evo piss zna...a i osetio je na svoju kozu...
ne moze od tad da me smisliali nema veze... ja mu ne uzimam za zlo, rasprava oko klupske boje ovo,ono....zavidi mi
zna i on da smo bolji al nece da prizna...
a Arsenal je izgubio od Milana...pa kazi ti meni, koji bi veliki tim dozvolio sebi da izgubi od Milana...
bilo bi dosadno da te nema
otkud ti to da ne mogu da te smislim, bas zanimljivo citati tvoje paljevine
zavidim ti sto navija za totenhem
e stvarno si dobar....
Gol razlika je bitna,u ovom slucaju pokazuje koji je bolji klubvrlo vazno
i vas je tukao Svonsi i Wigan pa koe...
Gol razlika je bitna,u ovom slucaju pokazuje koji je bolji klub
To je jedan od kriterija![]()
Arsenal vs Tottenham 5 - 2
Tottenham vs Arsenal 3 - 3
Arsenal vs Tottenham 2 - 3
Tottenham vs Arsenal 1 - 1
Tottenham vs Arsenal 2 - 1
Kriterijum da u poslednja 5 meca imamo bolji medjusobni skor![]()
@ Jelenko.... ja iskreno ne bih voleo da igramo sledece sezone jer mi muka od gledanja ekipa koje igraju bunker...vise volim da gledam dobar fudbal.....
Zasto stavljas 5 meceva,a ne sest?
To nije posteno jer si izbacio jednu Arsenalovu domacinsku utakmicu koja je zavrsena pobjedom sa 3:0.
5 nije posteno,jer je Tottenham bio domacin na 3 meca,a Arsenal na 2.pa 5 se kaze....gledas li fudbal, pise se poslednjih 5 meceva...
a zasto 6...gde je tu logika...to je isto kao kad bi npr. pravili stan od 37, 14 kvadrata....pa ce ga zaokruze na 40 ili ga uopste nece prave...
to li se pribojavas pa izmisljas sad...
znas da ste za 180 minuta imali samo 2 sanse...pa si se usrao![]()
da li ti stvarno verujes u sve to sto pises? mislim i inace ne samo ovo?
da li ti stvarno verujes u sve to sto pises? mislim i inace ne samo ovo?
I jel ćete se izjednačiti sa Partizanom po učešću u LŠ?
Al' možda i Partizan uđe pa vam opet pobegne.![]()
![]()
evo ti statistika sa meca u kojem ste nas nabili u misiju rupu....sta ces kada su Galas i Dovson turili u dzep Ibru i Robinja....kad su dominantni na sredini bili Sandro i Palasios,kada niste mogli da zaustavite Lenona i kada je Hari bolji takticar od Alegrija...
izvor:
http://www.uefa.com/uefachampionsle...match=2003752/postmatch/statistics/index.html
Koliko si puta gledao snimak ove utakmice
Ovo vam ej najveci uspjeh.
nijednom...nego ja znam sta gledam fudbal i pamtim situacije
nisam ja ko ti pa zabodem glavu u loptu, ko da ce igrac neku caroliju da izvede...
u taktiku se prilicno razumem...a vidim da si ti neobrazovan fudbalski i nisi kompaktan da pricas s mene o nekim stvarima...
Ti kad kazes da je Tottenham veci klub od Arsenala dovoljno si rekao o svom fudbalskom znanju![]()