Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Valkenove prognoze
da ispada Celzija od Napolija (posle prve utakmice u Italiju), a Celzi ih tukao kvalitetno i stigao do finala...
provokacija od pre dve nedelje, da ne moze Tottenham do Lige Sampiona...
da nijedan engleski tim ne moze u polufinale lige sampiona a eve ga CElzi u finale...
da su Barsa i Real pojam za ostale....da su masine...da su jebeemliga kvo...a nema ih nijedan u finalu lige sampiona...
da je Spanska liga kvalitetna zato sto je Atletik Bilbao izbacio Man Utd, a evo Celzi koji je sesti u Premijer ligi tuce Barsu...
da je engleska liga losija od italijanske i spanske, i da nece imati u finalu nijednog predstavnika a ustvari tu su englezi a nema gi spanci i italijani...

578792_3864790741094_1318262912_3542530_101176505_n.jpg

Generacija koja je 1900. uzela Engleski kup :D
tatkovci :D

Valkenove prognoze
da ispada Celzija od Napolija (posle prve utakmice u Italiju), a Celzi ih tukao kvalitetno i stigao do finala....
Posle prvog meča i sam Abramovič je mislio da Napoli ide dalje, ali niko sa sigurnošću nije tvrdio jer je Čelsi daleko iskusniji ...

http://forum.krstarica.com/showthread.php/73303-Chelsea-FC?p=21016541&viewfull=1#post21016541

provokacija od pre dve nedelje, da ne moze Tottenham do Lige Sampiona...
Tottenhem nije još uvek ponovio istorijski uspeh ... Sačekajmo kraj PL-e ...

da su Barsa i Real pojam za ostale....da su masine...da su jebeemliga kvo...a nema ih nijedan u finalu lige sampiona...
Barsa i Real jesu pojam za ostale, jedan poraz ih ne udaljava od statusa dvaju najboljih timova na svetu ...

da je Spanska liga kvalitetna zato sto je Atletik Bilbao izbacio Man Utd, a evo Celzi koji je sesti u Premijer ligi tuce Barsu....
http://forum.krstarica.com/showthread.php/110802-UEFA-takmičenja?p=20794572&viewfull=1#post20794572

Nije lepo lagati ...

Samo ti uživaj i veruj da su pevci najjači tmi u premijer ligu a samim tim i na svet :D ... Biće šteta da se takva sila ne plasira u LŠ, pa da pokaže Barsi i Realu kakav se fudbal igra na ostrvo ... Samo nemojte da napadnete Barsu kao Čelsi i da ih nadigrate, bolje se čuvajte za PL da 4-o mesto opet ne izmakne :D ...

abe VAlkene munjo :D
nemam vremena da se raspravljam s tebe...
samo da te pitam....jel si pratio uzivo ovu generaciju Tottenhama....

578792_3864790741094_1318262912_3542530_101176505_n.jpg

tvoje vekovno iskustvo pracenja fudbala nas sve zanima po forum...od Rudija Felera do Cezara Maldinija, preko Dragoslava Sekularca i Safeta Susica svakog igraca si posmatrao budnim okom....sa Dzaju si na prst u dupe a sa Peleta si na jeebi si majku...

abe VAlkene munjo :D
nemam vremena da se raspravljam s tebe...
samo da te pitam....jel si pratio uzivo ovu generaciju Tottenhama....
Po brcima bih rekao da je ovo bilo u 19-om stoleću, ili rani 20-i, a tad Tesla još uvek nije izmislio kameru te niko nije mogao pratiti najveću generaciju u istoriju fudbal :D ...

tvoje vekovno iskustvo pracenja fudbala nas sve zanima po forum...od Rudija Felera do Cezara Maldinija, preko Dragoslava Sekularca i Safeta Susica svakog igraca si posmatrao budnim okom....sa Dzaju si na prst u dupe a sa Peleta si na jeebi si majku...
Eonima se meri budnost mojih očiju, šta ćeš takav mi posao :D ... Zato i gotivim Bielsu ludaka :D ...

Po brcima bih rekao da je ovo bilo u 19-om stoleću, ili rani 20-i, a tad Tesla još uvek nije izmislio kameru te niko nije mogao pratiti najveću generaciju u istoriju fudbal :D ...

nije tesla izmislio kameru nego pupin :D sreca nasa sto si ti ziv svedok pa mozes da nam kazes kako je bilo...sta bi mi bez tebe....ti imas iskustvo u vekovnom gledanju dinosaurusa kako igraju fudbal....

Eonima se meri budnost mojih očiju, šta ćeš takav mi posao :D ... Zato i gotivim Bielsu ludaka :D ...

sta li si sad reko jeebemliga :D

Poslednja izmena:
Samo ti uživaj i veruj da su pevci najjači tmi u premijer ligu a samim tim i na svet :D ... Biće šteta da se takva sila ne plasira u LŠ, pa da pokaže Barsi i Realu kakav se fudbal igra na ostrvo ... Samo nemojte da napadnete Barsu kao Čelsi i da ih nadigrate, bolje se čuvajte za PL da 4-o mesto opet ne izmakne :D ...[/QUOTE]

Pa zar nije "svemocna" Barsa pre 3 godine iz jedinog suta u okvir gola Inijeste u 92 min izbacila Celzi? Uz asistenciju sjajnog Ovrebra. Ne branim celzi, Al tim sa igracem manje i penalom za protivika , ako prodje dalje, onda je samo u pitanju maestralna taktika. E sad sto se totenhema tice. Samo je pitanje dal cemo biti treci ili cetvrti. U ovom drugom slucaju moracemo zdusno navijati za Bajern u finalu. Al kad je interes u pitanju, uopste nece biti tesko.

ma miki pusti ti valkena...
on se stalno pravi da se razume u fudbal :D
citirao bi ga kada je jednom rekao da je Bejl najbolji igrac trenutno na svojoj poziciji ali da nije igrac svetske klase...pa gde je tu logika da najbolji igrac na svetu na svojoj poziciji nije svetska klasa....gde je tu zdrav razum....alo, be ljudi....to je propast....to je bruka...da sam ja vlast, zabranio bi mu istog casa da pise na forum :P
a da ne gresim dusu mozda je i to pisao sa 3 promila alkohola u krvi :D

Poslednja izmena:

Back