Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kakav istorijski uspeh ? Totenhem je veliki klub koji redovno igra ligu samipona da ne kazem da je skoro pa zamalo osvaja .... nesreca je sto igraju u najjacoj superligi na svetu inace bi osvojili sve da im redovno dolazi buranija kao barsa ili real svojom leprsavom bunker igrom.

Ako cemo tako Valkene i 6. u premijer ligi tuce Barsu za koju si ti pricao bajke i pesme - ti si rekao da Atletik bilbao koji je slabo plasiran izbacio Man Utd koji je prvi :D
a iz tvojih usta smo svi culi posle 3:1 Napoli -Celzi...i Milan-Arsenal 4:0 da je Engleska liga slabija od Italijanske...i da nece da imaju nijednog predstavnika u zavrsnici Ligi Sampiona...zaebo si se....Spanaca i Italijana nema u finalu....englez je tuj :D
Bilbao je quurac od kluba kako za koga...ako je za tebe nije za mene jeste...i sta ce mo sad??? kao sto je i Milan za mene quurac od kluba....dva puta smo se sastajali u istoriji i oba puta smo ih izbacili...iskreno se nadam da ce mo ih izvuci u polufinalu sledece godine da im napravimo reprizu :D

Ako cemo tako Valkene i 6. u premijer ligi tuce Barsu za koju si ti pricao bajke i pesme - ti si rekao da Atletik bilbao koji je slabo plasiran izbacio Man Utd koji je prvi :D
a iz tvojih usta smo svi culi posle 3:1 Napoli -Celzi...i Milan-Arsenal 4:0 da je Engleska liga slabija od Italijanske...i da nece da imaju nijednog predstavnika u zavrsnici Ligi Sampiona...zaebo si se....Spanaca i Italijana nema u finalu....englez je tuj :D
Bilbao je quurac od kluba kako za koga...ako je za tebe nije za mene jeste...i sta ce mo sad??? kao sto je i Milan za mene quurac od kluba....dva puta smo se sastajali u istoriji i oba puta smo ih izbacili...iskreno se nadam da ce mo ih izvuci u polufinalu sledece godine da im napravimo reprizu :D

:hahaha: ajde idi negde odmori se.....

Tottenham

Boton A
Aston Vila A
Fulham H

Arsenal

Norwich H
WBA A

Newcastle

Chelsea A
Man City H
Everton A

Chelsea

Newcastle H
Liverpool A
Bleckburn H

imamo najvece sanse...Newcastle je vec ispao...nemaju velike sanse da redjaju pobede protiv Everton , Celzi i Siti....

Milan je quurac od kluba a Totenhem je veliki klub..... :hahaha: mozda veliki quurac od kluba :hahaha: e dobar si spuki stvarno .... najbolje od svega je sto ja znam da si ozbiljan, da stvarno tako mislis.... to je prava komedija, ne bi bilo smesno da se foliras... :hahaha:

kolko ono bese na Meaci???? da cujem :D

tottenham___milannn.jpg

Tottenham-Hotspur-vs-AC-Milan.jpg

AC-Milan-Tottenham-Hotspur-Peter-Crouch-Aaron-Lennon-Champions-League+cropped

fsfss19-300x197.jpg

@Jelenko

Brate mene je blam kad klub za koji navijam igra na taj nacin (na koji ste vi igrali protiv nas)pa makar pobedio i Barselonu... a cekaj Barsa nije pojam za tebe..... aaa pa makar pobedio i Stouk, da !

Barsi svaka cast...Barsa nije tema razgovora...
vas da je sramota....pogotovu gatuza....trebao je tri puta za 90 minuta crveni da dobije....ulazi u klupu gostiju i udara clana strucnog staba Dzoa Dzordana dva puta ni zuti ne dobija....onda divljacki start Flaminija nad Corluku kada je Corluka dobijo stake a Flamini ni zuti, iako je trebao crveni da dobije direktan...uz pomoc sudije niste nam nista mogli...bolji je pobedio....dovidjenja :D

nisam se salio....sta da povucem....da povucem pobede nad vama.....e da ga eebem to ja ne mogu....pobede ostaju kao i vasi kompleksi....

Kompleksi :hahaha: kako se danas svi lako hvataju za tu izjavu...kao sad si mi spustio i sta god odgovorim ti ces reci "pa da rekao sam kompleksi", nizak udarac spuki ;)

Da li si ti svestan da sama cinjenica sto ste samo dva puta u istoriji imali priliku da igrate sa klubom koji ima najvise internacionalnih titula na svetu pokazuje koliko ste u stvari mali klub?
Porediti Milan i Totenhem je kao porediti Maldinija i Bunjevcevica.
Ne sumnjam da je tebi Bunjevcevic bolji.....

Izvinjavam se ostalim navijacima totenhema na ovom prepucavanju, nemam nista protiv totenhema , niti mislim posebno ozbiljno samo mi je ovaj jelenko primerak zanimljiv kad se batrga ovako.

Totenhemu je uspeh sam ulazak u LŠ, a Milanu sve sem...'ajde sada da kažem polu-finala je neuspeh...

Milan ima 7 titula prvaka Evrope...Totenhem jedno učešće u LŠ...

Milan je najtrofejniji klub na svetu...

Toliko od mene...:mrgreen:

1972 Tottenham-Milan 2:1...............Milan-Tottenham 1:1
2011 Milan-Tottenham 0:1................Tottenham-Milan 0:0

kad nas budete pobedili.....ako nas ikad u zivotu pobedite, cu da kazem da niste qraac od kluba....do tada moje misljenje ostaje...
Poredis Bunjevcevica koji nije igrao u Tottenham...koji je od 3 sezone 2 presedeo na klupu, sa Maldinija koji je legenda kluba...ko ja sad da poredim Emanuelsona sa Geretom Bejlom i time da stavim tacku na raspravu da je Tottenham bolji....

Back