Totalno odbojno kod potencijalnog partnera

Recimo da hoćete da dejtate.
Šta vam je totalno odbojno kod potencijalnih partnera - fizički, osobine, karakter, priča i sl?
Šta može da se toleriše i kada?
Šta se može uraditi da po tom pitanju? 🙂
Najiritatnije mogu biti dve stvari. Ili ako se odnosi prema meni kao prema kandidatu da se uda. Ili ako se odnosi pasivno i ne trudi se za komunikaciju u smislu: ti si musko ti to sve organizuj i raspricaj a ja cu da ubacujem sintakse dok ne pogodis prekidace.
U oba slucaja napistam konverzaciju.

Recimo da hoćete da dejtate.
Šta vam je totalno odbojno kod potencijalnih partnera - fizički, osobine, karakter, priča i sl?
Šta može da se toleriše i kada?
Šta se može uraditi da po tom pitanju? 🙂
Ako osetim makar i na milisekundu
da sam joj samo igracka i kandidat da placam tudje dugove
emocionalne ili bilo kakve druge
prica se zavrsava istog trenutka.

Sve drugo nekako i mogu da istrpim iako ima jos ponesto...
ali ovo podebljano je glavno.

a 25kg viska je ok? :mrgreen: taj bi kod mene ziveo na spelti.
to je neka granica preko koje ne bih išla, pa ne znam šta da je, jer tu više nije reč samo o čistoj fizičkoj neprivlačnosti, nego je to znak da ne vodi računa o sebi
nije mi mnogo bitan fizički izgled, ali mi je jako bitno da vodi računa o sebi u svakom smislu

SVE! Nervira me kad je uporan,pa me nervira kad je dosadan,svidja mi se sto je pedantan ali mi se i ne svidja,volim krupnije muskarce ali ne volim da kuvam,stariji su mi privlacniji ali nisu za sex na plazi i sl. I tako,sve u svemu P A K A O.
:think: jel dovoljno 91kg 187 visok? ;) ali. aliiiiiiiii.... ne voliš da kuvaš? :eek: e pa ne može i jare i pare :prpa:

Back