Totalni "rat" blokadera protiv Vučića u Strazburu: Žale se zbog susreta sa Putinom; Traže sankcije Srbiji!

Nisi sad skapirao šta sam pisala, a možda i jesi. Ne pišem ja ovde o problemu Kosova. Nego kad neko ko je bukvalno sve predao /gaziovode, priznao registracije, tablice, izvde iz matiučnih knjiga, elektroprivredu Srbije kosovu itd itd/ zamlaćuje narod i laže i etiketira studente kako su neki veleizdajnici i slično... to je licemerstvo na kub. Kao izdajnici su što idu u EU da se žale, a on se stalno slika s njima i to je kao ok.

Ne, ima i strategija. ako ti je jedina strtegija haos, to je jedna stvar. Recimo, Francuzi su pre koju godinu završili potpunu nacionalizaciju sektora elektroprivrede 100% je sad u vlasništvu Frncuske. Mi naprotiv rasprodajemo vode, šume, zemljište, rudna bogatstva, skijališta Srbije, Srbijavode,...mislim apsolutno sve. To je haos. To nije dobro. to sve može bolje da se upravlja.
nije vučić ništa predao već je prisiljen jer većinski zapad smatra kosovo državom.....po meni bi trebalo prekinuti diplomatske odnose sa svim državama koje su priznale kosovo... a izrazito neprijateljskim državama uvesti vize a ako ne uvesti filtraciju.

Apsolutno, ali zar nije da sve vaše stranke skupa ne prelaze 10% naspram SNS-a?
Jest, točno je, vi Srbi sudjelujete na izborima, ali ako gledaš na sve iz te uske i površne prizme, čemu onda čuđenje što vas nitko izvana ne podržava?
našim strankama nisu potrebni glasovi srba....mi imamo poluge SWIFTA,investicija,šeste flote...srbi moraju izabrati gruhonjića jer će biti demokratski prisiljeni..

Mene baš ludo zanima ti ostrašćeni i nerazumni rusofili od čega žive, gde rade, od čega hrane decu kad su tako pametni

Nema FILI nikakvi, nema ljubavi, niko nas ne voli i ne treba mi bilo koga da volimo, sve je interes i mi moramo naći i braniti svoj a ne da se zaklinjemo u iracionalnu i imbecilnu ljubav prema majčici Rusiji (a 90% njih Rusiju je videlo na slici i ne zna ni reč ruskog) ili Kini ili EU ili USA, potpuno je nebitno

od svojeg rada bajo

ja se bavim trgovinom i proizvodnjom

proizvodim voce , vina rakije

i to prodajem gradjanima Srbije i ponesto preko

Ne sluzim Tonina Piculu i ne rusim sopstvenu drzavu da bi meni bilo lepo kao neki sto rade

Totalni "rat" blokadera protiv Vučića u Strazburu: Žale se zbog susreta sa Putinom; Traže sankcije VIDEO​

Vođe blokadera u Strazburu se žale na predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog njegovog susreta sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom

Mediji zaključuju da su blokaderi poručili da Vučiću gotovo da treba odseći ruku koju je pružio Putinu.

Inače, čak i u EU, blokadere dočekala gotovo prazna sala, došli su im samo najradikalniji mrzitelji Rusije i promoteri nezavisnog Kosova.

Ta kampanja nastavljena je u opozicionim medijima, pa je tako Božo Prelević gostujući na TV N1 rekao da se nada da će Aleksandru Vučiću biti nametnute sankcije zbog susreta sa Putinom i Sijem.

Isplivala istina blokadera i njihovih marginalnih EU sponzora​

Takođe, kopredsednica Evropske zelene partije Vula ceci poručila je da žele da ruše Vučića zbog njegovog rukovanja sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

https://www.b92.net/info/politika/1...-susreta-sa-putinom-traze-sankcije-video/vest

ovi su za fotelje spremni da izdaju sve

mrze Rusiju i Kinu nase najvece prijatelje i saveznike?

Traze da se Vucicu odsece ruka jer se rukavao sa Putinom i Sijem?
Sankcije Vučiću su odlična podrška Srbiji. Dole tiranin.

ja sam za to da srbija formira grupu armija centar i jug i izvrši oslobađanje teritorije vlastite teritorije kosova od okupacionih snaga EU i NATO...prvo uvesti obavezni vojni rok od godinu dana...pohapsiti ljude unutar sistema koji rade za zapadne službe od sudija,tužitelja blokadera...studente koji blokiraju drugim nastavu lišiti prava studiranja na državnim fakultetima i...i...narediti forumima ukoliko se žele zvati srpskim da preferiraju ćirilicu i smanje latinicu...ako ne ukloniti ih iz prostora srbije.
Тај сценарио нећеш доживети у Србији.

nije vučić ništa predao već je prisiljen jer većinski zapad smatra kosovo državom.....po meni bi trebalo prekinuti diplomatske odnose sa svim državama koje su priznale kosovo... a izrazito neprijateljskim državama uvesti vize a ako ne uvesti filtraciju.
Ма не, уопште. Човек је све чега се латио упропастио и Србију издао на сваком кораку. Он је присиљен јер имају досије против њега, или је једноставно грамзива животиња која воли да глуми светског политичара а лоше му иде.

Него ти рече нешто везано за форуме и ћирилицу, забране, а гле чуда, користиш латиницу. Забрани себе онда прво :)

kvisling - Onaj koji je u službi tuđina, a protiv osećanja i interesa svoga naroda

Posle se ljutite kad vas tako zovu.
Kad bismo se opterećivali onim kako nas av i njegovi zovu...
Bitno je da je tiranin sve više fizički propaliji, oronuliji, sa sve manjom podrškom što spolja, što unutar zemlje... Da mu preostalo vreme na vlasti bude najgori deo bednog poganog pokrvarnog života koji je vodio. Dole tiranin. :kafa:

Jasta Amerikancima, Britancima, Nemcima, Izraelcima i sl. boraniji

1757425042336.png

Back