Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.311
pa sta cekas bajo sto ne kreces?
fale muda a ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fale muda a ?
Tako izgledaju protesti gladnog naroda, a kod nas protestvuju hipsteri, it evci i bajkeri. Sa satovima i mobitelima od par hiljada evra, pa jbg moraju da se paze i da protesti ne traju duze od dva tri sata, mora se posle u neki restoran na večeru.
Boze, koliko smo mi pacifisticki narod i koliko je sve ovo bezazleno kod nas
Tako izgledaju protesti gladnog naroda, a kod nas protestvuju hipsteri, it evci i bajkeri. Sa satovima i mobitelima od par hiljada evra, pa jbg moraju da se paze i da protesti ne traju duze od dva tri sata, mora se posle u neki restoran na večeru.
a ti sto ne branis svoje cacije u cacilendu u prvoj liniji odbrane?
Народ је носилац суверености у свакој земљи!!!
У неким земљама властодршци од народа украду суверенитет. А на народу је да поврати своје.
fale muda a ?
Слика је направљена у петак на протесту.pa sto nisi probao?
druge podstices na nasilje a ti nemas muda a ?
pa stisni muda bajo pa kreni dosta ste lajali po forumima
Слика је направљена у петак на протесту.
Ипак, не заборави да ми баштинимо европске вредности, а не вашингтонске, московске и пекиншке,
те су и наши протести у петак били у складу са европским вредностима.
Мирно и достојанствено.
Pogledajte prilog 1782051
Како то, прво кажеш да ниси ни Ћаци ни блокадер (студент), а у наставку браниш право на нормалан живот само од блокадера, а не браниш право на нормалан живот од Ћација који су украли државу?nit sam caci nit sam blokader
ja sam normalan gradjanin srbije koji brani svoje pravo na normalan zivot od vas blokadera Piculinih slugu koji zelite da unistite drzavu u kojoj zivimo ja i moja deca
koji zelite da spalite sve da biste mesto snsovaca mogli da pljackate kradate i rasprodajete
mirno nakon sto su vas pola nasilnika pohapsili
sad mirno a
kad ste videli da batina ima dva kraja![]()
Iznenađuješ svojom neinformisanošću.Veleizdaja je uništiti rođenu zemlju, obraovanje, bolnice, ptpisati sve oko Kosova, dati svim strancima šta traže, rudnike gde god požele, dati uvoznicima da deru stanovništvo,... veleizdaja .. pa ne mogu da verujem.
Pokrijte se ušima samo
mirno nakon sto su vas pola nasilnika pohapsili
sad mirno a
kad ste videli da batina ima dva kraja![]()
Moguče, nisam upoznat. Na osnovu snimaka, ovde je 90 % muškaraca,dok je kod nas 90% devojke, žene, klinci i klinceze.Nesto mi se cini da je vlast u Nepalu slicne stvari pricala...
Боли тебе Ђока.
Тебе народ по Голији неће да јури.
Ова наша Ћацад је у тешкој паници.
Moguče, nisam upoznat. Na osnovu snimaka, ovde je 90 % muškaraca,dok je kod nas 90% devojke, žene, klinci i klinceze.
pale žene po ulicama...zapalili pola grada...ljudi se bacaju u smrt sa visokih katova zgrada tražeći spas od vatre...nepalska deca...nemojte tući decu...
ja protestanti u srbiji a u EU bi bili teroristi.13:30 - 22:00
Debates (or at the end of the votes)
......
Wave of violence and continuous use of force against protesters in Serbia
2025/2810(RSP)
https://www.europarl.europa.eu/news/en/agenda/weekly-agenda
Evo,nisam ni ja,poput kolege Tihog,ni jedan,ni drugi.Ali da razjasnimo nešto,niti je prodato KiM,niti je prodat Jadar,niti je prodat istok Srbije Kini.Dalje,negativnije selekcije od ovih što hoće u fotelje na silu,sa ulice,nema.To da ti bude jasno.Tako se radi samo zato što nekome smeta Srbija koja ima svoje ja.Како то, прво кажеш да ниси ни Ћаци ни блокадер (студент), а у наставку браниш право на нормалан живот само од блокадера, а не браниш право на нормалан живот од Ћација који су украли државу?
Смета ти шеснаест минута блокаде пешачког прелаза испред факултета, али ти не смета продаја Косова и Метохије, продаја Јадра, крађа буџета, продаја истока Србије Кини, негативна селекција и остала непочинства властодржаца?