GeorgeV
Buduća legenda
- Poruka
- 37.562
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To samo van 24-časovnog radnog vremena.ne ja sam oni neutralni sa strane sto sede u kaficima i smeju vam se![]()
juce: Vucic se blamira! Sa vucicem nece niko da se slika!!!BLAMAŽA BLOKADERA U NOVOM SADU Najavljivali masovni skup, pa doživeli totalni fijasko!
Iako su najavljivali masovno okupljanje u 18h, blokaderi su danas u Novom Sadu doživeli potpuni debakl
Umesto ogromne mase, na licu mesta pojavilo se tek par desetina ljudi.
Građani su jasno pokazali da nemaju poverenja u one koji pokušavaju da blokiraju Srbiju i prave haos po ulicama.
Ono što su organizatori zamišljali kao protest, pretvorilo se u još jedan dokaz da su svi pokušaji blokade Srbije propali.
https://www.alo.rs/vesti/politika/1...igin=24&ayu_widget=32&ayu_post=17578713840015
Svi znamo da kad se mnogo pumpa guma pukne
To se desilo i nasim blokaderima . Prepumpali su pa su pukli ko bas.
Ko je ovo ocekivao?
Ovi blokaderi mi mlogo crnpurasti
Bila velika paljevina u nepaluOvi blokaderi mi mlogo crnpurasti
Da to nisu oni radnici ?
Nije uopste bio fijasko. Ja na slici vidim barem pola miliona ljudi.BLAMAŽA BLOKADERA U NOVOM SADU Najavljivali masovni skup, pa doživeli totalni fijasko!
Iako su najavljivali masovno okupljanje u 18h, blokaderi su danas u Novom Sadu doživeli potpuni debakl
Građani su jasno pokazali da nemaju poverenja u one koji pokušavaju da blokiraju Srbiju i prave haos po ulicama.
Ono što su organizatori zamišljali kao protest, pretvorilo se u još jedan dokaz da su svi pokušaji blokade Srbije propali.
https://www.alo.rs/vesti/politika/1...igin=24&ayu_widget=32&ayu_post=17578713840015
Ko je ovo ocekivao?
Malo prepumpali , malo zagoreli od silnog dinstanja.BLAMAŽA BLOKADERA U NOVOM SADU Najavljivali masovni skup, pa doživeli totalni fijasko!
Ko je ovo ocekivao?
Ovi blokaderi mi mlogo crnpurasti
Da to nisu oni radnici ?
Zvanicno , Djilas je prijavio u poreskoj upravi porez 2018 godine od 619 miliona evra. Ne razumem, cime se on privatno bavi , kada nije okupiran pomaganju Srpskog gradjanstva?ulozili smo kod djilasa sada ima 4 milijarde i 619 miliona da vas aljek siftar laze kada ste caciji
Zar nije 21?U toku su velike pripreme za pumpanje 20tog![]()
U tekstu kaže ".....pored njihovih indeksa i dokumenata policija je pronašla i više kesa sa materijom zelene boje za koju se sumnja da je marihuana,"
Treba da ti se crta?
Vole oni tu Gebelsovu propagandu lazi.
U tekstu kaže ".....pored njihovih indeksa i dokumenata policija je pronašla i više kesa sa materijom zelene boje za koju se sumnja da je marihuana,"
To je stari studentski običaj, da ostave na fakultetu svoj index i u njemu marihuanu.
Stvarno se brinem za IQ onoga ko poveruje u ove splačine.
Laze tixi
Pa možeš samo da se nadaš posle 10 meseci da jedan pljusak spasti žvalegu![]()
Pa neka demantuju. Pazi, više kesa. Stvarbobse brinem da ti je to običaj, alu u neku ruku kapiram tvoje pisanje.U tekstu kaže ".....pored njihovih indeksa i dokumenata policija je pronašla i više kesa sa materijom zelene boje za koju se sumnja da je marihuana,"
To je stari studentski običaj, da ostave na fakultetu svoj index i u njemu marihuanu.
Stvarno se brinem za IQ onoga ko poveruje u ove splačine.
ovo prvi put cujem, do sada sam slusao da je ukrao tih 619... ccc. koliko li je onda zaradio ako je toliki porez platio?Zvanicno , Djilas je prijavio u poreskoj upravi porez 2018 godine od 619 miliona evra. Ne razumem, cime se on privatno bavi , kada nije okupiran pomaganju Srpskog gradjanstva?
ukinut USAID, nema dnevnica,.....................jos poneka ovca na ulicama dok i oni ne shvate da je obojena revolucija u Srbiji proslost.BLAMAŽA BLOKADERA U NOVOM SADU Najavljivali masovni skup, pa doživeli totalni fijasko!
Ko je ovo ocekivao?