Perperius
Veoma poznat
- Poruka
- 14.933
EU podrzava Vucica i SNS
A zašto? Zašto EU i pored njegove rusofilije itd. i dalje podržava Vučka a što je najbitnije na čiju štetu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
EU podrzava Vucica i SNS
pa ti zeleni sto su bili jesu olos
sta ima oni da dolaze ovde da traze nasilnu smen u vlasti na ulici?
Jel idu srpski parlamentarci mozda u Francusku i Nemacku da pozivaju sa ulice na nasilnu smenu vlasti?
I sad će rusofili glasati za najveće lažljivo, propagandno, mrziteljsko, korumpirano zlo SNS samo zato što se neki random student izjasnio za EU a protiv Rusiju. Plitkoumnost prvosrbije kao i uvek.
Zar ne možete naći neku drugu rusofilsku opciju? Zašto mora baš SNS? Dokle više njihove mafije, autokratije, propagande, mržnje, korupcije, 24h kampanje, političke represije itd.
Malo ga osunčati ovo ljeto ne bi li šta ušićario.Ursula voli crnce pa se sva uzbudi kad vidi vučka i njegove usne.
Kako površno sve to gledaš, nadam se da ne..Mada jedino što Makrona može povrediti je da propadne ugovor oko rafala a Šolca da njemačke fabrike ne mogu više doći. Ne znamo šta je sa Ursulom ali ona se istopi čim joj Vučić da cveće.
petu išestu kolonu pohapsiti i obračunati se nemilosrdno s njima...onima koji traže sankcije srbiji suditi zbog veleizdaje
Što točno znači dati strancima sve što traže? To je u kontekstu da želiš da sve bude u državnom vlasništvu i da nije privatizirano ili?Veleizdaja je uništiti rođenu zemlju, obraovanje, bolnice, ptpisati sve oko Kosova, dati svim strancima šta traže, rudnike gde god požele, dati uvoznicima da deru stanovništvo,... veleizdaja .. pa ne mogu da verujem.
Pokrijte se ušima samo
kupovalo se vrijeme i očekivalo da druga strana ispuni dogovoreno uz sigurnosna jamstva EU i NATO...ali druga strana nije učinila svoj dio posla...kako ggod bilo srbija dok je vučića neće priznati kosovo ali sa blokaderima i njihovom petokolonaškom gruhonjićevom tkz. studentskom listom nisam siguran...A veleizdaja nije učinjena oko Kosova a?
Hajde reci otvoreno i jasno. Šta je ova država sve potpisala oko Kosova.
Нестор је Вучков.Ali Srbi vole Putina, autogol opozicije.
Sad jedino da ih vade Miloš i Nestor ali teško.
Причај то Србима доле, и куповини времена (издаји). Куповина времена предавањем остатка КиМ на тацни. Генијална и мудра политика.kupovalo se vrijeme i očekivalo da druga strana ispuni dogovoreno uz sigurnosna jamstva EU i NATO...ali druga strana nije učinila svoj dio posla...kako ggod bilo srbija dok je vučića neće priznati kosovo ali sa blokaderima i njihovom petokolonaškom gruhonjićevom tkz. studentskom listom nisam siguran...
....
ološ treba uhapsiti a stranke proglasiti terorističkim
To je sve pod im da oni nemaju nikakvu strategiju i da sve rade haotično, svakog umire ili mitom ili time što mu omoguće da dobiju neštoi iz našeg budžeta, Makronu pare za avione previše... to je previe za naš budžet, kao kad bih ja sad kupila na kredit mercedes, a živim od 1000 eura mesečno. Zatim, daju kinezima rudnike gde hoće, prepustili su im celu Borsku oblast i ništa ih ne procesuiraju kada rtade loše /tipa ljudima kopaju u dvorištu i slično). EU ako treba Jadarsku dolinu i litijum, iako od toga država nema ništa, rudna renta od 3 % nije ništa, a zemlja se upropaštava itd itd...Što točno znači dati strancima sve što traže? To je u kontekstu da želiš da sve bude u državnom vlasništvu i da nije privatizirano ili?
Kosovo nula bodova, tu nemate što dobiti potpisao on ili ne..
Za ostalo se slažem..
Za Kosovo sve ide svojim tokom, što je i za očekivati.To je sve pod im da oni nemaju nikakvu strategiju i da sve rade haotično, svakog umire ili mitom ili time što mu omoguće da dobiju neštoi iz našeg budžeta, Makronu pare za avione previše... to je previe za naš budžet, kao kad bih ja sad kupila na kredit mercedes, a živim od 1000 eura mesečno. Zatim, daju kinezima rudnike gde hoće, prepustili su im celu Borsku oblast i ništa ih ne procesuiraju kada rtade loše /tipa ljudima kopaju u dvorištu i slično). EU ako treba Jadarsku dolinu i litijum, iako od toga država nema ništa, rudna renta od 3 % nije ništa, a zemlja se upropaštava itd itd...
Što se Kosova tiče to sam napiala jer su rekli veleizdaja.. a to nije veleizdaja ?? potpisali su sve i učinili su sve i sad je Kosovo samostalno. Dakle, sve ono što nije bilo do 2012 njihovo sada jeste, možda nisi upoznat.
Nisi sad skapirao šta sam pisala, a možda i jesi. Ne pišem ja ovde o problemu Kosova. Nego kad neko ko je bukvalno sve predao /gaziovode, priznao registracije, tablice, izvde iz matiučnih knjiga, elektroprivredu Srbije kosovu itd itd/ zamlaćuje narod i laže i etiketira studente kako su neki veleizdajnici i slično... to je licemerstvo na kub. Kao izdajnici su što idu u EU da se žale, a on se stalno slika s njima i to je kao ok.Za Kosovo sve ide svojim tokom, što je i za očekivati.
Očekivati da će se Kosovo vratiti je smiješno i nerealno, jer neće, i bolje se s tim pomiriti odmah nego kaskati za cijelom Europom u svemu zbog teritorije i tamošnjeg naroda s kojom/ kojim i da ju sad dobijete, ne bi ste znali što s tim.
Da ne govorim o tome da bi vas to vjerojatno dodatno ekonomski gurnulo daleko iza Makedonije kao jedine države koja je trenutno u goroj situaciji od vas.
A za ovo prvo, mislim da tu nije problem u strategiji nego u korupciji.
Za sve te rasprodane tvrtke je puno bolje da ih vode stranci nego vi, ali problem ostaje u korupciji zbog koje se SNS-ovci bogate, a ostatak naroda osiromašuje (nešto slično u manjoj mjeri i kod nas je to slučaj).
A pa vidi, jbga, elektroprivreda Srbije... dakle Srbija je ulagala u svoj elektroenergetski sektor na Kosovu. Gazivode su srpsko uvek bilo. Ne možeš tako rasprodavati sve. To nije pitanje teritorija već novca, već bogatstva, nek isplate pa hajde. i to mooožda. Ne može se tako bagtelisati sa državnim blagom.Za Kosovo sve ide svojim tokom, što je i za očekivati.
Stoji da se može bolje upravljati, ali imaj na umu sljedeće, a to je da su političari samo slika naroda, što u prijevodu znači da u slučaju Srbije, i da nacionalizirate cijelu industriju, da bi vam bilo isto kao i sada, sve puno korupcije.Nisi sad skapirao šta sam pisala, a možda i jesi. Ne pišem ja ovde o problemu Kosova. Nego kad neko ko je bukvalno sve predao /gaziovode, priznao registracije, tablice, izvde iz matiučnih knjiga, elektroprivredu Srbije kosovu itd itd/ zamlaćuje narod i laže i etiketira studente kako su neki veleizdajnici i slično... to je licemerstvo na kub. Kao izdajnici su što idu u EU da se žale, a on se stalno slika s njima i to je kao ok.
Ne, ima i strategija. ako ti je jedina strtegija haos, to je jedna stvar. Recimo, Francuzi su pre koju godinu završili potpunu nacionalizaciju sektora elektroprivrede 100% je sad u vlasništvu Frncuske. Mi naprotiv rasprodajemo vode, šume, zemljište, rudna bogatstva, skijališta Srbije, Srbijavode,...mislim apsolutno sve. To je haos. To nije dobro. to sve može bolje da se upravlja.
Stoji da se može bolje upravljati, ali imaj na umu sljedeće, a to je da su političari samo slika naroda, što u prijevodu znači da u slučaju Srbije, i da nacionalizirate cijelu industriju, da bi vam bilo isto kao i sada, sve puno korupcije.
Zato je na našim prostorima bolje sve privatizirati, ali naravno uz stroge zakone i antikorupcijske metode.
Vi se prvenstveno trebate riješiti SNS-a, a tek onda sve posložiti na način da izbjegnete slične situacije u budućnosti..Ne, ne... Ne ono što je opšta imovina. Daj vodu privatnicima i više nemš vodu. Nemaš izvore vode. Ako je to tebi ok nisi dobro razmislio. I to samo vode. ZAšto bi nešto što pripada svima nama kao što su stze Kopaonika za sitne pare postale NEČIJE? Dakle, da Skijališta Srbije odu u privatnu ruku? Pa mislim, nemojte mi to. Mogu to da rade male zenmlje kao naše, ali smo onda kolonija moćnih
Vi se prvenstveno trebate riješiti SNS-a, a tek onda sve posložiti na način da izbjegnete slične situacije u budućnosti..
Kažem ti, sve to što ti kažeš stoji, ali lakše vam je i SNS maknut nego promijenit narodu mentalitet koji vjerojatno i sama znaš kakav je.
ja sam za to da srbija formira grupu armija centar i jug i izvrši oslobađanje teritorije vlastite teritorije kosova od okupacionih snaga EU i NATO...prvo uvesti obavezni vojni rok od godinu dana...pohapsiti ljude unutar sistema koji rade za zapadne službe od sudija,tužitelja blokadera...studente koji blokiraju drugim nastavu lišiti prava studiranja na državnim fakultetima i...i...narediti forumima ukoliko se žele zvati srpskim da preferiraju ćirilicu i smanje latinicu...ako ne ukloniti ih iz prostora srbije.Причај то Србима доле, и куповини времена (издаји). Куповина времена предавањем остатка КиМ на тацни. Генијална и мудра политика.
Ne znam, strategija vaših prosvjeda nikako ne drži vodu. Svaka čast na trudu, ali ovako kako ste krenuli, Vučića sigurno nećete srušiti. I tu se postavlja pitanje, gdje su saveznici? Naravno, Rusi će uvijek biti uz SNS režim. Problem je što ni Zapad nema baš previše volje pomoći vam. A zašto?Ovo sad je rasprodaja cele zemlje.
Dakle, ono što je građanima pripadalo do samo malo, ono što smo znali da je naše i u šta smo svi ulagali, sada to za male pare postaje NEČIJE. Previše je toga. Ljudi su nesvesni i ne misle ni o čemu, ispranih mozgova. Ako uspemo sad da promenimo bandu možda bude nešto, a ko ne, Srbija tone u jednu državu trećeg sveta. Nadam se samo da neće zatrovati sve, jer sm inače planinar i znam Srbiju uzduž i popreko, reke, planine, šume, sve.. To kad se jednom proda gotovo je.
ja sam za to da se ne dopusti bandi koju bi ti podržala da dođe na vlast...Ovo sad je rasprodaja cele zemlje.
Dakle, ono što je građanima pripadalo do samo malo, ono što smo znali da je naše i u šta smo svi ulagali, sada to za male pare postaje NEČIJE. Previše je toga. Ljudi su nesvesni i ne misle ni o čemu, ispranih mozgova. Ako uspemo sad da promenimo bandu možda bude nešto, a ko ne, Srbija tone u jednu državu trećeg sveta. Nadam se samo da neće zatrovati sve, jer sm inače planinar i znam Srbiju uzduž i popreko, reke, planine, šume, sve.. To kad se jednom proda gotovo je.
koliko je meni poznato na izborima glasaju birači iz srbije a ne iz brisela i moskve...Ne znam, strategija vaših prosvjeda nikako ne drži vodu. Svaka čast na trudu, ali ovako kako ste krenuli, Vučića sigurno nećete srušiti. I tu se postavlja pitanje, gdje su saveznici? Naravno, Rusi će uvijek biti uz SNS režim. Problem je što ni Zapad nema baš previše volje pomoći vam. A zašto?
Vrlo jednostavno, zato što i među onima koji su protiv SNS-a i dalje barem 60% ljudi ne želi EU, ne želi Zapad, ne želi ništa zapadno. Pa čemu onda iznenađenje što vam EU ne iskače u zagrljaj?
A gledano s njihove strane, potpuno logično: bolje im je imati Vučića i SNS koji prave koloniju od koje EU profitira, nego riskirati da dođe netko tko će opet glumiti “neutralnog”, sjediti na dvije stolice i pritom još tražiti nacionalizaciju i nešto za vlastiti narod.
Tako da bi vi prvenstveno trebali u te svoje prosvjede unijeti i neku geopolitičku sliku i želje Srba gdje žele biti nakon SNS-a, pa bi možda i stigla neka podrška i izvana, što naravno ne znači da mislim da bi stigla od EU, jer vi ste većinom i ovako patološki vezani za Ruse i Kinu..
Apsolutno, ali zar nije da sve vaše stranke skupa ne prelaze 10% naspram SNS-a?koliko je meni poznato na izborima glasaju birači iz srbije a ne iz brisela i moskve...