- Poruka
- 30.507
Opet će se neki hvatati za točkove eroplanaDonald Tramp Junior se pita
A on zeli povlacenje americke vojske sa Kosova

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet će se neki hvatati za točkove eroplanaDonald Tramp Junior se pita
A on zeli povlacenje americke vojske sa Kosova
Stvarno bre Srboljub se izgubi netragom ... ali SiSi ne odustaje.Prejako SiSi...
Ništa vidim ti ćeš biti vjeran naslednik komšije Srbijanca velikog Srbende veliki fan sajtova Autonomija i bošnjačke histerije.
И да је рекао нешто тачно то не мења чињеницу да је лудаја.
А ако је рекао тачно неко му је то дотурио.
Неки у САД мисле да му Руси дотурају инфо. Ја баш и не верујем да се Руси баве тако залудним стварима, али није немогуће.
eto šta komšija radi i gde je nestao, troluje sa ovakvim palatima
Lol kakva njuškica za jednu vaspitnu šamarčinu.
Što bi rekao gospodin Darvin: prirodna selekcija i evolucija...
Opet će se neki hvatati za točkove eroplana![]()
što nismo pobedili,pa baš zato što je to jedino što hoćete,nigde da bude bolje ljudima,nego što nismo sve ubedili da mi budemo na vlastigledam ove analize i sve mi više žao "sirote, male, nepoznate Kamale"
Hbt. pa ovi Ameri su svi do jednog mizogini rasisti, nije ona jadna imala ni teorijske šanse
sve si u pravu, ali i sve je namesteno; bez obzira mi uzivamo u ovom momentu i sta ce tek da im radi tramp - osvetnik, on je ubedjen da ga je Bog spasao, to jedino nije namesteno, i njima sada nema spasa, mora da ih satre, jer sta ako ne bude promasen za dlaku sledeci put?4. Da li ce globalisti biti unisteni u USA ili ce pre tkga ubiti Trampa?
mislis oni ne znaju da je dzo pedofil, jer ne gledaju tv? znaju oni odlicno sta je i ko su demorats, samo je ranije ta histerija oko trampa bila jedini njihov adut, ali ljudi videli da ce da ispadne mucenik, Bog ga samo spasao, i onda su morali da glasaju za njegaPazi kada su i Amiši podržali Trumpa , inače oni tradicionalno ne izlaze na izbore...
koliko su Bajdenovci za*ebali......
moderno
sve si u pravu, ali i sve je namesteno; bez obzira mi uzivamo u ovom momentu i sta ce tek da im radi tramp - osvetnik, on je ubedjen da ga je Bog spasao, to jedino nije namesteno, i njima sada nema spasa, mora da ih satre, jer sta ako ne bude promasen za dlaku sledeci put?