Totalna propast Demokrata u USA! Tramp pobedio Haris!

Meni su i komšija i Nosferatu davno na bloku tako da ne vidim ima li ih ili nema ali čujem apele zabrinutog građanstva Krste da se komšija proglasi za nestalo lice i da se obaveste nadležni organi. Hbg. previše je lično primio sve ovo, nije bilo logično da će se tek tako pojaviti i reći "ja sam pogrešio u prognozi, čestitam pobedniku"

To je savet svima, da ne primaju previše lično, ionako od nas ništa ne zavisi.
Обојица су безопасни и самонабеђени.
Носферату је интелигентнији без сумње, али право да ти кажем мени су њихови постови онако ко да видим нешто непријатно на улици.
Неко заборавио да покупи за кером.
Није да не можеш да их издриблаш по потреби само мало бољом реториком.

Cenis?

Pa zasto su onda pokusali da ga ubiju?
1731346047062.png

Беспоштедно губи војску
Разлог да се забринеш јер нуклеарне ракете су далеко јефтиније од живота војника.
САД, УК и Француска неће лансирати нуклеарне ракете због Немачке или Пољске.

Дај Тикси молим те.
Тај Алекс Џонес је лудаја она најгора.
Агент 47, Хитман.

Gluposti

U to su te ubedili mediji duboke drzave isprali ti mozak

Aleks ima informacije i ne boji se da ih objavi.

Kao npr za pedofilski prsten holivudskih glumaca i vasingtonskih politicara

Svi su goborili Aleks teoreticar zavere, lupeta kad piiip sta? Ispade sve istina po Epstajnovim fajlovima!

1000005830.jpg

Gluposti

U to su te ubedili mediji duboke drzave isprali ti mozak

Aleks ima informacije i ne boji se da ih objavi.

Kao npr za pedofilski prsten holivudskih glumaca i vasingtonskih politicara

Svi su goborili Aleks teoreticar zavere, lupeta kad piiip sta? Ispade sve istina po Epstajnovim fajlovima!

Pogledajte prilog 1640797
И да је рекао нешто тачно то не мења чињеницу да је лудаја.
А ако је рекао тачно неко му је то дотурио.
Неки у САД мисле да му Руси дотурају инфо. Ја баш и не верујем да се Руси баве тако залудним стварима, али није немогуће.

Zar i tebe tolikog hrmpaliju boli poraz demokrata jbm. miša?Opusti se biće bolje.😁
Šalim se za vas natofanatike biće sve gore i gore.
ЛоЛ, Боске, знам да у мору пораза тражиш повод за радост.
Мени је ок што је победио Трамп, јер направити дил са Русијом, али ће ударити на два опаснија члана Брикс ;)
Плус, Израел ће добити подршку без задршке, а Нато чланице Европе бити натерана да 2% БДП троше на одбрану;)

Глупости, друже
Добро. Моје лично мишљење је да је Путин врло храбар, али одмерен.
Не би повео рат у Украјини да није спреман да иде до краја.
Сигурно је у глави имао и овај сценарио, а и пар још неких.

ЛоЛ, Боске, знам да у мору пораза тражиш повод за радост.
Мени је ок што је победио Трамп, јер направити дил са Русијом, али ће ударити на два опаснија члана Брикс ;)
Плус, Израел ће добити подршку без задршке, а Нато чланице Европе бити натерана да 2% БДП троше на одбрану;)
Pa dobro bre ba bolan Srbendo do svega ti je stalo samo ne do krštene Srbije u kojoj si rodjen.Šta si zapeo- zatrokirao na Briks, Rusiju, Izrael pa Nato pa ovo pa ono.Šta ti konkretno imaš od toga što se povećava budžet za apokalipsu sutra.Ne tangira te KiM, stanje Srba u Srbiji, u BIH i Crnoj Gori?E moj Sisti zastranio si u navijačkoj ulozi traume bliskog istoka a imaš više žarišta pod nosom i interes ti je da se SAD bakće drugim temama a ne Balkanom.Ako ništa onda zbog takve činjenice bolje nam je trenutno sa američkim republikancima.Niko ne živi u ilizijama da će nam Amerikanci postati veliki saveznici, pa oni su stvorili današnju Hrvatsku etnički čistu, BiH i KiM na štetu Srba ali izmedju amerikanca kauboja patriota Klinta i poltrona debila trenutne agende Šon Pena, biram prvu verziju saradnika amerikanca ako već mogu da biram.DaL me razumiješ?:cool:

Back