Totalna propast Demokrata u USA! Tramp pobedio Haris!

Reci da si se napio ko dupe kad je Tramp pobedio

priznaj ovde javno da se ne trzniš 5 dana
Покупио је бан, Сизиф га хејтовао у старту.Штета било би смјехотресно.
Али знаш шта мене брине, комшија је ту ноћ нестао са форума...:think:
Мада ако се узме у обзир да су исту ноћ нападали Нови Сад ко зна гдје се тај аутономаш изгубио...

Мада ако се узме у обзир да су исту нопадали и нападали Нови Сад ко зна гдје се тај аутономаш изгубио...
Да, комшији ни трага ни гласа од онда..

Најачи наслов:

20241111_145806.jpg

:mrgreen:

Мада ако се узме у обзир да су исту ноћ нападали Нови Сад ко зна гдје се тај аутономаш изгубио...

Meni su i komšija i Nosferatu davno na bloku tako da ne vidim ima li ih ili nema ali čujem apele zabrinutog građanstva Krste da se komšija proglasi za nestalo lice i da se obaveste nadležni organi. Hbg. previše je lično primio sve ovo, nije bilo logično da će se tek tako pojaviti i reći "ja sam pogrešio u prognozi, čestitam pobedniku"

To je savet svima, da ne primaju previše lično, ionako od nas ništa ne zavisi.

Meni su i komšija i Nosferatu davno na bloku tako da ne vidim ima li ih ili nema ali čujem apele zabrinutog građanstva Krste da se komšija proglasi za nestalo lice i da se obaveste nadležni organi. Hbg. previše je lično primio sve ovo, nije bilo logično da će se tek tako pojaviti i reći "ja sam pogrešio u prognozi, čestitam pobedniku"

To je savet svima, da ne primaju previše lično, ionako od nas ništa ne zavisi.
Šteta ih je imati na bloku.Pazi jedan je dao nadimak Bajdenu BRITVA a drugi američki Tito.Pa zar to nije fantastično smjehotresno?

За 31. Јануар заказано је заједничко искрцавање у Делту Дунава?
Исмевање није на месту јер:
1) Русија води беспоштедни рат у Украјини.
2) Нови Минск није реалност
3) Трамп је и даље загонетка, али је показао наклоност ка дефинансирању Руско-украјинског рата.

Мој закључак је да је сада све могуће.

Back