Totalna propast Demokrata u USA! Tramp pobedio Haris!

Psihicki slomljeni Sorosevci i NATOgguzzija motivisu umetnike sirom sveta z:D

Poljaci u suzama z:D

1000005898.jpg

ja mislim da bi mi morali da se vratimo i na "glitches" 2020, kada su pokrali za pedo dzoa izbore, i da ih gonimo, sve sto je bajden odlucio ili potpisao da ponistimo, i mi srbi da se prijavimo sto smo krali iz beograda i nemacke preko servera za dip stejt - ovo je u nasem interesu, jer kada se poniste sve bajdenove odluke i potpisi, posle cemo lako da sredimo i aljeka musliua lopurdu, ponisticemo i sve sto je on potpisivao i obecavao zapadnim kolonizatorima za kosove
Ivanka Tramp trazi hapsenje Sorosa @Alter_Ego_
pametna mala, pa ja sam juce rekao zmiju u glavu, prvo sorosa pa cemo posle lako da deportujemo njegove migrante, ne moramo sve, samo je bitno da zaustavimo proces, tj. invaziju na ameriku... to je isto vazno jer vi ne znate sta su se sve aljek i aleks izdogovarali da naprave od srbije, bukvalno da zamene stanovnistvo

zato ja radim u usa, jer u srbiji nikad ne bih napravio rezultat zeljeni

Mass mediji su mrtvi! Kaze Ilon Mask

Vi ste novinari! X je buducnost!

Nemojte misliti da je ovo utopija

Verujem da je bliže nego što se i najveći optimisti nadaju. Nove generacije retko gledaju TV, vesti još manje a štamoane novine su im nepoznat pojam.

Ovo "javno, građansko niovinarstvo" je još uvek potpuno neuređeno ali ima ogroman potencijal da potpuno potisne standardne medije.

Pucaju po svim savovima!

Zamisli, generalni sekretar NATO pakta preti Trampu i Americi izbacivanjem iz NATOa :cepanje:

uf, pa ovo se SADA desilo Oct 1, 2024 — On Tuesday (1 October 2024), Mark Rutte took office as the NATO Secretary General.
kako sam ovo prespavao? raspad nafo patke, a ja spavam, auuuuu. onda dogovoreno, da izadjemo mi ameri, pa da ruje konacno raskantaju nafo patka, a mi cemo samo da gledamo iz daljine, genijalan plan, pa ja sam vam pricao odavno da ce se ovo desiti, samo nisam znao da se vec desava SADA

Ruje ce da izidju na atlantik, portugalija je nasa poslednja linija odbrane, tamo neki ameri uzivaju penzije, samo cemo tu zemlju da zadrzimo,a ostalo sve neka uzmu ruje, f@ck eu, sto rece vikica nuland

Poslednja izmena:

Verujem da je bliže nego što se i najveći optimisti nadaju. Nove generacije retko gledaju TV, vesti još manje a štamoane novine su im nepoznat pojam.

Ovo "javno, građansko niovinarstvo" je još uvek potpuno neuređeno ali ima ogroman potencijal da potpuno potisne standardne medije.
Bez namere da branim mas medije, to ''građansko novinarstvo'' je leglo i izvor nepismenosti, prostakluka i lažnih vesti. Najbolji pokazatelj idiokratije u kojoj već živimo.

Mass mediji su mrtvi! Kaze Ilon Mask

Vi ste novinari! X je buducnost!

satiri ilone masce ruke ti se pozlatile

i izbori i novinarstvo, i jos sto-sta, sve moze da se napravi sa block-chain tech koja nikada nije trebala i smela da se dozvoli za kripto valute, i cini mi se da je tramp rekao da se ne nadate da cemo dozvoliti da se dolar zameni sa njima - necemo dozvoliti!
rusi su isto rekli da nikada nisu hteli dedolarizaciju, da to radimo mi ameri, a oni su prinudjeni da traze alternative sa azijom, afrikom itd

gradjani ce da informisu,a ne da izdaju kriptovalute, tako ce da bude, ti si u pravu, nije utopija, vec izvesnost, samo da satremo msm do kraja, tramp je to zapoceo u 1. mandatu sada dovrsavamo, ako treba crna lista fejk njuz, trazite, imamo ceo spisak.

Poslednja izmena:
Bez namere da branim mas medije, to ''građansko novinarstvo'' je leglo i izvor nepismenosti, prostakluka i lažnih vesti. Najbolji pokazatelj idiokratije u kojoj već živimo.
nece gradjani pera i mika da informisu, i bave se novinarstvom, vec gradjanski novinari, izvestaci i analiticari itd, umesto otvaraca usta na tv-u, placenika ovog ili onog lobija, industrije itd, koji zapravo generisu vesti, proizvode ih, te su sledstveno one i lazne, no svejedno donose profit kada miksuju istinu i laz

imace ime, status ti nazovi gradjani - novinari, kao sto ih vec imaju samo ne dopiru do sirokih narodnih masa kao msm, vec su u zapecku nekih web sajtova, i sl.

Slažem se ALI, ima tu i jedno veliko ALI

Ko su ti novinari u zvaničnim medijima

Da li treba da se informišemo u Kuriru, Informeru i ostalim "medijima"

Iskreno ću pre pročitati šta kaže polupismeni idiot iz neke vukuhebine koja je juče dobila internet nego recimo DJV

Ja to vidim kao forum, nećeš čitati svačije splačine i gluposti, koga proceniš da laže na blok i kraj priče, ljudi koji imaju nešto pametno da kažu i ne lažu narod biće više praćeni i vidljiviji.

Eto recimo ko ovde čita komšiju, a nije da se ne trudi čovek,

besan si jer ste izgubili izbore

narod ste odbili time sto ste lazljivi, jednostrani, neobjektivni i nepouzdani

Npr MSM mediji su danima objavljivali kako po njihovim informacijama Kamala vodi, Kamala pobedjuje kad ono mucak bajo? Tramp obrisa patos sa tvojom Kamalom

Zato narod trazi alternative

Nece vise niko da blene ko tele u televizor cekajuci da mu vi date lazi kao istinu

Ljudi sada sami nalaze informacije preko interneta

Poslednja izmena:
nece gradjani pera i mika da informisu, i bave se novinarstvom, vec gradjanski novinari, izvestaci i analiticari itd, umesto otvaraca usta na tv-u, placenika ovog ili onog lobija, industrije itd, koji zapravo generisu vesti, proizvode ih, te su sledstveno one i lazne, no svejedno donose profit kada miksuju istinu i laz

imace ime, status ti nazovi gradjani - novinari, kao sto ih vec imaju samo ne dopiru do sirokih narodnih masa kao msm, vec su u zapecku nekih web sajtova, i sl.
pa moraće i ti građanski novinari-analitičari leba da jedu.....
odakle im lova?

Back