- Poruka
- 187.559
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nzm jel si ironičan il si stvarno tolko naivanDaj ne zezaj promasilinsu ga za milimetar
nzm jel si ironičan il si stvarno tolko naivan![]()
ja mislim da bi mi morali da se vratimo i na "glitches" 2020, kada su pokrali za pedo dzoa izbore, i da ih gonimo, sve sto je bajden odlucio ili potpisao da ponistimo, i mi srbi da se prijavimo sto smo krali iz beograda i nemacke preko servera za dip stejt - ovo je u nasem interesu, jer kada se poniste sve bajdenove odluke i potpisi, posle cemo lako da sredimo i aljeka musliua lopurdu, ponisticemo i sve sto je on potpisivao i obecavao zapadnim kolonizatorima za kosove
pametna mala, pa ja sam juce rekao zmiju u glavu, prvo sorosa pa cemo posle lako da deportujemo njegove migrante, ne moramo sve, samo je bitno da zaustavimo proces, tj. invaziju na ameriku... to je isto vazno jer vi ne znate sta su se sve aljek i aleks izdogovarali da naprave od srbije, bukvalno da zamene stanovnistvoIvanka Tramp trazi hapsenje Sorosa @Alter_Ego_
Mass mediji su mrtvi! Kaze Ilon Mask
Vi ste novinari! X je buducnost!
uf, pa ovo se SADA desilo Oct 1, 2024 — On Tuesday (1 October 2024), Mark Rutte took office as the NATO Secretary General.Pucaju po svim savovima!
Zamisli, generalni sekretar NATO pakta preti Trampu i Americi izbacivanjem iz NATOa
Bez namere da branim mas medije, to ''građansko novinarstvo'' je leglo i izvor nepismenosti, prostakluka i lažnih vesti. Najbolji pokazatelj idiokratije u kojoj već živimo.Nemojte misliti da je ovo utopija
Verujem da je bliže nego što se i najveći optimisti nadaju. Nove generacije retko gledaju TV, vesti još manje a štamoane novine su im nepoznat pojam.
Ovo "javno, građansko niovinarstvo" je još uvek potpuno neuređeno ali ima ogroman potencijal da potpuno potisne standardne medije.
satiri ilone masce ruke ti se pozlatileMass mediji su mrtvi! Kaze Ilon Mask
Vi ste novinari! X je buducnost!
i izbori i novinarstvo, i jos sto-sta, sve moze da se napravi sa block-chain tech koja nikada nije trebala i smela da se dozvoli za kripto valute, i cini mi se da je tramp rekao da se ne nadate da cemo dozvoliti da se dolar zameni sa njima - necemo dozvoliti!Nemojte misliti da je ovo utopija
Verujem da je bliže nego što se i najveći optimisti nadaju. Nove generacije retko gledaju TV, vesti još manje a štamoane novine su im nepoznat pojam.
Ovo "javno, građansko niovinarstvo" je još uvek potpuno neuređeno ali ima ogroman potencijal da potpuno potisne standardne medije.
nece gradjani pera i mika da informisu, i bave se novinarstvom, vec gradjanski novinari, izvestaci i analiticari itd, umesto otvaraca usta na tv-u, placenika ovog ili onog lobija, industrije itd, koji zapravo generisu vesti, proizvode ih, te su sledstveno one i lazne, no svejedno donose profit kada miksuju istinu i lazBez namere da branim mas medije, to ''građansko novinarstvo'' je leglo i izvor nepismenosti, prostakluka i lažnih vesti. Najbolji pokazatelj idiokratije u kojoj već živimo.
Bez namere da branim mas medije, to ''građansko novinarstvo'' je leglo i izvor nepismenosti, prostakluka i lažnih vesti. Najbolji pokazatelj idiokratije u kojoj već živimo.
Bez namere da branim mas medije, to ''građansko novinarstvo'' je leglo i izvor nepismenosti, prostakluka i lažnih vesti. Najbolji pokazatelj idiokratije u kojoj već živimo.
Prosto neprocenjivo. A ima ih, i to sve jedno luđe od drugog:Naslov iz nemačkog "Špigla":
Psihoterapeut o zabrinutim klijentima.
Šta da radim ako se plašim Donalda Trampa?
Izborna pobeda Donalda Trampa šokirala je mnoge ljude, uključujući i Nemačku. Bihevioralni terapeut Maren Vogel izveštava o zapanjenim klijentima – i kaže šta pomaže.
https://www.spiegel.de/psychologie/...ss-rat-a-862fd1bc-6214-4d4f-a88b-677d2b0656d5
pa moraće i ti građanski novinari-analitičari leba da jedu.....nece gradjani pera i mika da informisu, i bave se novinarstvom, vec gradjanski novinari, izvestaci i analiticari itd, umesto otvaraca usta na tv-u, placenika ovog ili onog lobija, industrije itd, koji zapravo generisu vesti, proizvode ih, te su sledstveno one i lazne, no svejedno donose profit kada miksuju istinu i laz
imace ime, status ti nazovi gradjani - novinari, kao sto ih vec imaju samo ne dopiru do sirokih narodnih masa kao msm, vec su u zapecku nekih web sajtova, i sl.