s.and.i
Primećen član
- Poruka
- 614
Bravo Iva!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se zahvalim svima na savetima za svadbenu tortu i da podelim svoje iskustvo - tortu smo odneli u delovima i spajala sam je u restoranu, prvo nije dozvoljen prilaz autom do splava, pa nismo mogli da je nosimo, a drugo, tako je ljuljnula ona kiša baš u vreme isporuke da bismo mogli samo da sedimo u autu i plačemo
Torta 14 kg - dole najčokoladnija čokoladna 2,5 mere - 7,5 kg, 36 cm obim, 11-12cm visina. Srednja nugat, 1,5 mera, 4,5 kg 28 obim i gornja voćna (neka varijanta moskve, ali sa malo pavlake zbog čvrstine i raznim voćem) oko 2,5 kg obim 18 cm
Sa fondanom i figurama bila 20 kg. Slike postavljam čim stignem
Postolje naručeno u Mače Div-u, 45 cm obim, ponelo tortu bez problema, nosili su je konobari u rukama.
Mladenci prezadovoljni, samim tim i ja![]()
Da se zahvalim svima na savetima za svadbenu tortu i da podelim svoje iskustvo - tortu smo odneli u delovima i spajala sam je u restoranu, prvo nije dozvoljen prilaz autom do splava, pa nismo mogli da je nosimo, a drugo, tako je ljuljnula ona kiša baš u vreme isporuke da bismo mogli samo da sedimo u autu i plačemo
Torta 14 kg - dole najčokoladnija čokoladna 2,5 mere - 7,5 kg, 36 cm obim, 11-12cm visina. Srednja nugat, 1,5 mera, 4,5 kg 28 obim i gornja voćna (neka varijanta moskve, ali sa malo pavlake zbog čvrstine i raznim voćem) oko 2,5 kg obim 18 cm
Sa fondanom i figurama bila 20 kg. Slike postavljam čim stignem
Postolje naručeno u Mače Div-u, 45 cm obim, ponelo tortu bez problema, nosili su je konobari u rukama.
Mladenci prezadovoljni, samim tim i ja![]()
Znam da je bilo davno postavljeno pitanje ali sad nesto prelistavam a super to umem da napravim pa evo recepta: UVEK na 1 belance ide 3 supene kasike seceraDrage moje da li bi mogla neka od vas iskusnih da mi kaze kako se pravi kretos za tortu, ono gore umesto slaga, znam da zene prave onaj sa secerom uspinovanim sa vodom i onaj drugi sa karamelizovanim secerom. Pa ako moze mala pomoc molim vas, pravila sam ali meni nekako iscure ta belanca ili mi bude dosta redak kretos .....
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=350955768335388&set=a.117239238373710.18749.100002629044376&type=1&theater
ovaj pepeo od cigarete, kako to da dobijem? Moze li da se crni fondan onako malo prosusi pa da ga izrendam na onu sitnu rendu kao za cokoladu?