TORTE: recepti, saveti, ideje...

Ma ona je neki cudak a stalno mi narucuje torte...ali ponekad mi dodje da odustanem,da kezem da nemam vremena...skoro mi je trazila da joj napravim za sina barselona dres da pise messi 10 i da bude teska 1 KILOGRAM!!!!Ja sam mislila da me zeza kad ona mrtva ozbiljna kaze kako ce biti samo 5,6 drugara i ne zna sta ce sa 2 kg torte!!! Ja joj rekla da ne mogu tako malu tortu da napravim ako hoce do 2 kg potrudicu se.I tako se dogovorimo! Srec pa imam cistace slatkisa u kuci pa mi nikad nema viska s kojim ne znam sta cu!!! Uzas!

Tek da vidite da sam živa. Ćera je kuma drugarici pa nosi tortu. Hvala Princez Andjeli za štras. :cmok:
Moram iz svih uglova (malo da vas davim)
attachment.php

attachment.php

attachment.php

Natasha ni od mene ne mozes dobiti bonice ali ovako da pohvalim sve tvoje torte. :)
I interesuje me koja je debljina zice na koju stavljate srca, cvjetice ...? Ja imam neku zelenu koju sam kupila u Basti pa to meni slabo drzi. Uvijek se savija. Kupim u Merkuru srebrnu, djelovala mi deblja kad isto.

Već stoti put na istu foru

2vmwwtu.jpg

i takođe već viđene varijacije na temu

25hn6ft.jpg

k39ezm.jpg

i torta za koju me je preporučila fondantorte, za njenu mušteriju. Moj sin kada je video, pitao je: "I niko u BG nije mogao da joj napravi takvu tortu, nego ti da nosiš odavde? Pa to bih i ja umeo." :) Ali, žena je želela šlagiranu, bez dekoracije, samo da piše Tića na njoj.

219tc7s.jpg

super su sve torte i Ticina naravno , hvala domacice sto si doprinela da moja musterija ne primeti da ovog vikenda nisam bila u Beogradu..... obzirom da je moja musterija naravno da tortu sa slagom ne trazi da bude specijalno ukrasena :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
i jos da naglasim da mi se ne naljute moje sugradjanke da sam moje porudzbine od ovog vikenda prosledila na jos neke FB.adrese i da su i moje sugradjanke podjednako doprinele da se ne oseti da nisam bila tu ... :D

Slične teme

Back