Daca_Su
Ističe se
- Poruka
- 2.734
Nemas problema, a nema ni rizika, samo uzivaj pa na kraju u slast da ih smazeteposto planiram da pravim za proslavu rodjendana mom detetu rizikovacu.I mislila sam da stavim skrivene stapise i tacne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemas problema, a nema ni rizika, samo uzivaj pa na kraju u slast da ih smazeteposto planiram da pravim za proslavu rodjendana mom detetu rizikovacu.I mislila sam da stavim skrivene stapise i tacne.
Ja imam samo jedan primjer kontra te moje a i sada tvoje tvrdnje, zato sma i naglasila da je to takoa li da se skuvati filovi moraju 100% cvrsti, nema nista onako ofrlje. Jer sam ja tako sa bijelom nugat prosla, fil je zumanjca na pari, moja frka i zurba mnogo filova i vrucine, onaj je serpa u serpu i nikad nisam sigurna da li je gotov. Presudim da je dosta kuvanja, kad ono MEDJUTIM - sutradan mi dvije moskve koje su bile na toj nugat za malo nisu skliznule sat vremena pred isporuku, iako je imala sakrivena tacna sa sve stubicima ispod. Moskve stajale ni pomakle se nisu, a ova se sljunula, stapici se nagnuli zajedno sa tortama. Zato sada Daca ima mikro i nema greske sa takvim filovima.Sa skrivenim tacnama nema zime, sto kaze Daca svaka moze da drzi svaku.
Ponovicu odgovor posto ne znam da li je prethodna poruka otisla...U pitanju je Univerzitet Znanje u Zemunu, obuka traje tri meseca i kosta 23 000 din, nakon zavrsene obuke i polozenih ispita dobijam sertifikat sa kojim danas, sutra mogu da otvorim nesto svoje, i naravno obezbedjena je strucna praksa u Kuci hrane Lazarevic. Pa kako vam se cini?moraš dati neke bliže informacije , kakav je to kurs i gde se održava ... ima nas ovde sa raznih strana ...
jagoda ja sad nesto gledala,to ti je cena bez knjiga ili literature(ne znam sta moze tu biti al mislim da ce naci nesto i za to)i bez polaganja ispita.mislim da nije lose al spremi se za jos dodatnih troskova,tako to kod nas ide
Knjige su 1500,00 a ispit 2000,00 i jos cu morati sanitarni da odradim da bi mogla na praksu a on je oko 1400,00 mislim...
Samo da provalim kako da postavim slike od nekih mojih pocetnickih torti, pa cete mi reci da li imam talenta ili da li vredi...
ja bih išla ... ( inače sam poznata po odlasku na kojekakve kurseve ) ako misliš ozbiljno da ploviš po ovim vodama i ako imaš vremena za to , znanja nikad nije na odmet ...