dorina5
Obećava
- Poruka
- 86
divne su vam tortice!
evo i od mene nesto
evo i od mene nesto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlican recept, ja sve radim po njemu, tako da pecem onako kako si napisala 3 deblje korice, ali vidis, probacu sada i ovako, jer ipak uvijek je ljepse da budu tanje korice i vise slojeva fila, i mislim da je sigurnije i cvrsce i z apod fondan, mada ni onako joj nista ne fali, stabilna je. a sto je ukusna mmmmOva Jaffa je bas visoka,ne znam tacno koliko,ja visinu nikada ne merim.Ja pecem 4 korice,i tada potrošim 2duple Jaffe otprilike,znaci kada ide u 3reda,obim 26.Ako peces 3 korice,onda ce biti malo niza,i trebaće ti manje Jaffe.
Ja za 26,smanjujem samo jaja za kore ,ostalo ostavim isto,pa bude dosta fila i Jaffe i bas tanke korice.
Ma da, sa tim dimenzijama sigurno ce biti 8kg, ja pravim 28, 20 i 15 jer te obruce za filovanje imam i uvijek je bila preko 8kg ali opet da se naglasi da je to sa fondanomstavi skrivene tacne obavezno, ma neki malo cvrsci karton ti je dovoljan, ja ga kupujem u knjizari i super bude.....stapici i to i nemas brige, e sad za kilazu...hm...pa mislim da ce ti preci sigurno.....ja sam pravila jednom te dimenzije ali sa fondanom......26, 20, 14 i bila je 8 kg skoro......tako da 28 donju nemoj ni slucajno, premasices kilazu ohoho
Gorice, ja sam taj bas narucila pre jedno nedelju dana, cekam da mi stigne. Ja loptu pravim od plazme tako da kapiram da ce mi biti ok za ove kolike mi obicno traze.