pahujaa
Zainteresovan član
- Poruka
- 245
Ovako javno cu da se zahvalim svima na predivnim komentarima pohvalama i reputacijama!!!! Divni ste!!! Ali idemo dalje sledece nedelje nema spavanja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zene sjajne ste i mnogo sam naucila od vas, treba mi pomoc... Kupila sam one lenjire tj kalupe za slova, ta slova bi trebalo da ispadaju, medjutim moja ne da ne ispadaju nego moram cackalicom da ih vadim, probala sam sve moguce varijante ali ne ide...Mnogo sam psovala dok sam celo jutro pokusavala... Da li neko zna kako pravilno treba da ih koristim pa da mi ispadnu u komadu? Hvala unapred!
Kato, evo linka za kolevku, mnogo je slatka, nije ni komplikovana za pravljenje (ja sam malo isfuserisala) jedino sto torta ne moze da bude velika. Ova moja ne znam da li je imala kilo. Ali zelela sam da je napravim i bila je poklon mojoj kumi 2 dana pred porodjaj
Кад неко не чита!pise ti dalje u tekstu recepta '' masu podeliti na tri jednaka dela ''.......znaci da je to kolicina za tri kore......
Draga Jagoda, i ja sam ih nedavno kupila i imala dosta problema s njima. Uglavnom, pročitala sam i pogledala dosta toga o njima (skoro sve što se na netu može naći). Mnogi kažu da je bolje za ta slova koristiti gumpastu ili bar pola fondan-pola gumpastu. Moraš smjesu jako tanko izvaljati, ostaviti malo da se prosuši (tu se svi slažu). Neki kažu da namažu smjesu sa malo biljne masti i isto tako namašćenim prstom prijeđu preko slova kojeg će izrezati, pa tek onda pritisnu to slovo na smjesu. Drugi opet koriste dosta šećera u prahu i/ili gustina (malo popraše tanko izvaljanu smjesu i umoče željeno slovo u hrpicu šećera). Kad stisneš slovo na smjesu, malo pomiči "ravnalo" lijevo-desno da ti se slovo lijepo izreže. Treća varijanta je da preko tanko izvaljane smjese prebaciš prozirnu foliju i onda preko te folije stisneš slovo. Kažu da tako ide bez problema. Umjesto čačkalice koristi iglicu/bumbačicu jer ona ne ostavlja nikakve tragove na slovu.
Svatko ima neki svoj sistem za koji misli da je najbolji, Osobno nisam više isprobavala ta slova, ali uskoro ću i ja odabrati nešto što meni najviše odgovara. Nadam se da sam ti uspjela malo pomoći. Evo ti i linkovi, ako ti je nešto ostalo nejasno...
Ovo ti je link za gumpastu: