JelenicaTortica
Obećava
- Poruka
- 67
Ima onaj stari crtini, jos sam ja gledala dok sam bila mala, al nije majstor nego Serif ili tako nesto. To je jedini da znam gde je Boza. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto zivim u Subotici,a nikad nisam isla preko granice, niti koristila bilo kakve proizvode prehrambene njihove. Ali jedino sto me spasava je maskarpone, 500gr je 350din, kada jedna drugarica nabavlja sebi onda i ja uzmem od nje, svjez, po cijeni koja je u prodavnici i odlicno. Evo i presjeka torte sto sam nedavno pravila:Ja pravim ovako i umesto maskarpone sira koji je za naše prilike baš, baš skup, koristim krem maslac Subotičke mlekare.
http://www.coolinarika.com/preview/recept/ferrero-rocher-torta-jos-jedna-varijanta/
Majstor Boza je onaj iz crtaca Roary, ne mogu sad da se setim kako se zove u originalu ali je on 100%. Zapamtila sam jer nisam mogla cudom da se nacudim kako su kretenski preveli ime lika ovi nasi.
Mnogo sam srecna sto sam pravila Lalaloopsynadam se da vam se svidja, trudila sam se da budem originalna.
![]()
![]()
![]()
![]()
SVAKA ČAST!!! Pedantno, lepe boje a pri tom i uskladjene.... Čista desetka!
ZD al si se ti dobro ispraksala sa fondanom, sad nisi majstor samo za slag vec i za fondan...ne daju bonice pa ovako javno moram da te pohvalim...svaka cast![]()