mnikolic4
Zainteresovan član
- Poruka
- 339
I jeste žerbo, samo što je ona premazivala karamelom samo jednu koru.tamaric ta torta deluje kao zerbo isto ide grilijaz cokolada pa fil od zumanaca,ja je licno obozavam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I jeste žerbo, samo što je ona premazivala karamelom samo jednu koru.tamaric ta torta deluje kao zerbo isto ide grilijaz cokolada pa fil od zumanaca,ja je licno obozavam.
Ne daju bonice,Princess, torte su standardno ekstra.Jesu li leptirici radjeni ONIM sekacima?
Oniiiim
Nisam izdržala a da ne probam.
Ta, navodno austrijska čokolada se može naći po pijacama (kažem "navodno" jer sve je to diskutabilno i pitanje je ko šta i gde pakuje i odakle zaista dolazi... i šta se unutra nalazi. Kod nas i za ono legalno uvezeno ili proizvedeno nisi baš siguran) u pakovanju od 400g.
Supeeeer...pa odlicni su ispali! Kako se tebi cine?
I jeste kombinacija je zerbo, samo sto ovde ide samo na donju koru grilijaz, a u zerbo na svaku.
Nečeg manje,nečeg više, negde sa grilijašom, negde bez, negde sa lešnicima, a negde sa orasima, ali u principu, kako god se okrenemo doope nam otpozadi. 
Super su,jedino im otisak nije toliko reljefan.Možda zato što sam imala neke komadiće turskog fondana. Svidja mi se što lepo iseče po ivicama.
Za bolji reljef uzmi one od 800din !
Salim se naravno...
Ta austijska cokolada ima 40% kakaa i ja je kupujem u Becu u Hoferu na njoj i pise da je proizvodjac Hofer valjda je to njihova robna marka i kosta 1,2 eura 400gr u Sparu recimo moze da se nadje Spar cokolada sa istim procentom kakaa i slicnom cenom ima jos nekoliko vrsta, ali meni su sve nekako iste i lepsi mi je Menaz.
Sve što kažem može da se tumači ovako ili onako.Šta je ovo? Neka teorija zavere? Piši šta znaš, šta si se ućutala...
Pa nemam ja nista protiv mikro, sam kako, koliko. Nesto me strah, ali moram da probam. Jel to neka specijalna mikro sa nekim dodatnim programima ili klasicna?
priznaj da si namerno sabotirala priju!!

E mlade majke, vazda se na djecu izvlaceHvala Daco, bila sam u Subotici, u tvom komsiluku....znam da ces me sad grditi sto se nisam javila al cim Joca malo poraste vidimo se.....tamo na prolece
Taman sam izustila da te grdim, a onda uleti ono: cim malo poraste i ja ucutah 
pa cemo da se druzimo

Ne vredi da se branim.Niko mi ne veruje,a bas sam htela da je obradujem.Aaaaaaaa....nemoj nama te fore....priznaj da si namerno sabotirala priju!!
![]()

Imam jedno pitanje za majstorice sa slagom.
Vise puta sam pokusala i nikako nisam zadovoljna.Nabavila sam razne nastavke i vezbala ali mi ne ide.Na kraju sam zakljucila da slag nije dobar.Dali mi mozete reci koju vrstu slaga upotrebljavate da vam bude tako glatko.Ne mislim na marku jer ja to ovde u Veroni ne mogu da nabavim, nego bas na vrstu,pa da probam da nadjem nesto slicno.Ja sam probala sa tecnom biljnom pavlakom(vise marki)jer mi je to naj jednostavnije i kad to koristim bude mi cvrst ali sa mnogo rupica ,nije gladak,ako razumete stahocu da kazem.Probala sam i sa slagom u prahu,njega ima samo jedna marka i on bude malo glatkiji,ali mi zato cim par minuta drzim kesu u ruci pocne curiti valjda od toplote ruku.Ne znam da li imate neku tehniku ili je slag bolji ,ali stvarno bih volele da naucim .Jako mi se svidjaju torte ukrasene slagom ,a i lepse su mi za jesti.Zato ako imate neki savet bicu vam jako zahvalna.
Pozdrav![]()