TORTE: recepti, saveti, ideje...

Evo mene nakon dužeg vremena. Malo podelila bonice, ali kao i uvek, jako ih je malo, tako da one koje nisu dobile, pohvaljujem ovako javno. Sve torte su fantastične! Posle ručka kačim i moje sličice. Imala sam dosta frke, pa nisam ni zagledala na forum, a sad imam šta da nadoknadjujem.

2u9tmjo.jpg

Da podelim i ja svoju sramotu sa Vama. Pre 4 god. smo kupili Zepter serpe i indukcionu plocu. Za nju sve preporuke. A obzirom da su mi i obicne serpe bile teske, posto sam rodila bebe ukupne tezine 6.6 kg., serpe se nisam usudjivala da koristim. I tako one vec 4 god. cekaju svoj red dok kuvam u ovim obicnim. I skoro sam i zaboravila na njih. Strasno.

ja sam bila u eriksonu par puta,sad doduse saljem muza samo po fondan,i do sad sam svaki put otisla zabezeknuta koliko su nekako neljubazni i drski...ja radim u trgovini vec 10tak godina i nikad se tako nisam ponasala prema musterijama..ne znam koje je toni imala iskustva sa njima al meni su malo zbrkana

ja sam bila u eriksonu par puta,sad doduse saljem muza samo po fondan,i do sad sam svaki put otisla zabezeknuta koliko su nekako neljubazni i drski...ja radim u trgovini vec 10tak godina i nikad se tako nisam ponasala prema musterijama..ne znam koje je toni imala iskustva sa njima al meni su malo zbrkana

Ma pisala sam besna vec o tome, pre par meseci...uzas! Cekala sam oko 40 min, sama u radnji, dok je za onim stolom u cosku, udobno zavaljen PREKO istog, jedan ogroman MORZ(kako smo ga ovde prozvali) caskao telefonom!!!!!! A otisla sam po crveni fondan jer mi je hitno trebao, prvi i poslednji put...I ja sam godinama u trgovini, meni je to i sada UTISAK GODINE!!

Vi cete mi se sada smijati kada pitam, ali ja stvarno nisma nikad pravila royal masu kojom mogu da saram one efekte po torti kao snijeg, ili po vodi itd :zstidljivko:
Pa zato moram da priupitam jer imam za vikend sve neke snijezne varijante, imala sam i prosli, ali nisma znala niti imala strpljenja i volje za experimente

Slične teme

Back