tenesa84
Aktivan član
- Poruka
- 1.381
Ne znam kako si mogla,zaista....Tenesa obecala sam da cu "malo" da te kopiram. Pa da ispunim obecanje![]()

Salim se ,naravno,torta je preslatka jos jednom da kazem....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam kako si mogla,zaista....Tenesa obecala sam da cu "malo" da te kopiram. Pa da ispunim obecanje![]()
Ne znam kako si mogla,zaista....
Salim se ,naravno,torta je preslatka jos jednom da kazem....![]()
Devojke kad pravite cetvrtastu moskva tortu, da li povecavate fil, meni po onom klasicnom receptu to nesto malo fila, za okruglu ok ali za cetvrtastu ja bi to povecala ali onda ode i kilaza, i ovaki ima tri i kusur kg...![]()
150din-. A4 format SZR. SLAKI iz BG-a imaju profil na fb. ili Svetlana iz Sapca ja mislim 250din A4 format ali na debljem i kvalitetnijem papiru![]()
Smeh je studirala matematiku, ako vas neko pita.![]()
mislim da nema razlike.Cekaj, a moze li na tom A4 papiru da bude vise slicica ...mislim, meni treba 20 manjih slicica, kao bedzeva...
Pravio je neko NARUTO tortu, to je neki lik sa crtanog kanala ULTRA?! Gledala sam malo slike torti na google, samo sam htjela da vidim u kom fazonu je taj crtac, koje boje trebaju za dekoraciju i tako to...
Posle ovih vasih predivnih torti,evo jedna moja obicna za 26. rodjendan mom malom detetu.
![]()