ladyns
Aktivan član
- Poruka
- 1.328
jedna na brzaka
pesak torta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krupnija,tj. S klasa= 60 gr. Od toga 20gr zumance, 40gr.belance.Da li je neko koristio jaja iz tetrapaka za pripremu kolača, može li se to umutiti. Juče kupila, manji deo iskoristila za pohovanje, a sa ove 3/4 ne znam šta ću. I koliko je teško jedno jaje bez ljuske ?
Da li je neko koristio jaja iz tetrapaka za pripremu kolača, može li se to umutiti. Juče kupila, manji deo iskoristila za pohovanje, a sa ove 3/4 ne znam šta ću. I koliko je teško jedno jaje bez ljuske ?
Daco nedaju bonice, ali moram te pohvaliti da su ti ove svecane torte divne, svaka od svae lepsa, prosto ne mogu da izaberem....majstorica ipo![]()
Hvala ti draga moja, kako su mi one jednostavnije za praviti, dvije do tri boje u vrh glave i gotovo, ih da je takvih vise, bilo bi super, oko djecijih se slomis mjesajuci boje fondana, i opet mi se cini da sam jos koji detalj trebala dodati
Ma te decije ubijaju , daj figurice, pa sto boja, pa zvezdice i cuda na zici, sto detalja...jao a kad traze kuglice oko torte nije mi dobroprosli put sam zaposlila i muza da pomaze, ma pravio je kuglice sve u sesnaest
![]()