TORTE: recepti, saveti, ideje...

attachment.php
cokoladna za rodjendan moje mame

Drage moje, juce smo proslavili treci rodjendan :heart: Tema je naravno bila "Cars" pa nisam mogla da budem bas kreativna, ali posto je cerki prvi rodjendan bio dok smo bili na moru, morala sam i njoj da napravim torticu i tu sam pustila masti na volju. Naravno i ona je na batino insistiranje imala autic na torti :think:
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Poslednja izmena:
Samo da dam sugestiju za ovaj kenwood major sa indukcionom plocom......PRESKUP....ZA tu kolicinu fila i serpa je dovoljna...a ako ode deo odose i 1200 eurica......ja imam 3 kenwood majora svaki je od 1200 w ali su bez indukcione plake i sasvim su ok.....moze i bez toga da se radi..Nije, los ali je skup....

Samo da dam sugestiju za ovaj kenwood major sa indukcionom plocom......PRESKUP....ZA tu kolicinu fila i serpa je dovoljna...a ako ode deo odose i 1200 eurica......ja imam 3 kenwood majora svaki je od 1200 w ali su bez indukcione plake i sasvim su ok.....moze i bez toga da se radi..Nije, los ali je skup....

Hvala draga, ja sam stalno mislila da mi je to mnogo para, jeste da olakša posao, ali može da se kuva i na šporetu. Još jednom puno hvala. A da te pitam još nešto ako mogu, koja značka, marka miksera je najbolja? Možete i druge da mi odgovorite. Hvala na svakom odgovoru.

Slične teme

Back