wanja08
Aktivan član
- Poruka
- 1.345
lady,ne daju bonice,ali slag ti je odlican
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vam svima na lepim recima
,Andjelak torta je PRELEPA!!!
Hvalavam svima na lepim recima
,Andjelak torta je PRELEPA!!!
Nema vise bona ili ne daju,znate vec.
.Meni se desilo da sam 2 -3 bonice poslala prazne iako sam želela da napišem koju reč.Ali ne daju
Kao da sam poludela. Kore su mi od 12 belanaca, fil kuvam u 1l mleka, kupila sam 300g malina i konzervu ananasa i 4dl sl. pavlake, a ona nešlagirana bila 3,8kg. Muž i deca su se silno obradovali jer sam je stesala sa svih strana, pa stavila šlag, i opet došla do iste kilaže. Meni je ta torta nekada bila malo preko 3kg ukrašena. Ili ja imam slabo pamćenje?Evo pa da i samu sebe obradujem jednom tortom za rodjendan.Jedna embargo torta(ne znam da li ih se jos neko seca).Meni se uvek svidjala,a odavno je nisam pravila-to jne ona sto nema fil nego se zaliva sirupom od mleka,cokolade,Jedva cekam da neko dodje da mi cestita rodjendan pa da je nacnem.secera,putera i seckanih oraha.![]()

evo jedne meni drage, bas sam uzivala jer nisam dosad takvu radila
![]()
![]()
wanja hvala puno, slag mi je bas slaba tacka, znam lepo da ga izravnam ali slabo znam te cake sa nastavcima....lady,ne daju bonice,ali slag ti je odlican

, i jos hvala svima koji su mi uputili divne komentare u bonicama povodom ove torte