TORTE: recepti, saveti, ideje...

blago tebii...moj hoce samo na moru..tamo valjda ne moze da pobegne hihihih....i ja jedva cekam za dve nedelje da ga isterorisem kada je yamb u pitanju..sa drugaricom iz. sr. skole sam znala dnevno da odigram ne znam ni ja koliko partija i jos smo crtale listice jer na kupovnim nema svih kolona..eeee kako je to dobro bilo :D

attachment.php
[/IMG] Korpica za sretan pocetak u skolske klupe.Ova je bila za malu od sestre,prosle godine.

Bas nisam sigurna kojom tehnikom je ona radjena, ali nemoj se puno zamarati oko toga. Ovo ti je idealno da se nacrta na fondanu, ja sve slike koje treba da idu na slag tako radim. Istampan velicinu koja mi odgovara, prenesem na fondan onako malo samo prosusen, kada se dobro osusi crtam prehrambenim bojama, prvo sjeklije nijanse, pa opet pustis da se osusi, pa onda one tamnije.
Evo juce me zove zena, vidjela nedavno sto sam crtala Mia and me, tamo je jedan konjic i Mia koja ga grli, ona hoce tako ali jos da je jedan konjic na slici. Ja joj lijepo kazem da ja nisam akademski slikar da bas tako dobro mogu sama praviti kreacije, ako nadje sliku na netu ali opet da nije mnogo komlikovana da cu ja nacrtati. Ako je puno nijansi i likova, onda da se naruci ona jestiva slika i gotovo

Hvala vam puno! To cu ja lepo, ko sto mi i predloziste, da naslikam na fondanu.

pozdrav ki puno hvala jos jednom.

E da umalo da zaboravim jos nesto da pitam... ;-)
kako da nadjem neki tutorijal za patka Dacu?
Trazila sam na srpskom ali nema, a sa engleskim ne stojim bas najbolje.
Ustvari nikako ;-)
Cini mi se da prednjacim u postavljanju pitanja ;-)

:D

Hvala vam puno! To cu ja lepo, ko sto mi i predloziste, da naslikam na fondanu.

pozdrav ki puno hvala jos jednom.

E da umalo da zaboravim jos nesto da pitam... ;-)
kako da nadjem neki tutorijal za patka Dacu?
Trazila sam na srpskom ali nema, a sa engleskim ne stojim bas najbolje.
Ustvari nikako ;-)
Cini mi se da prednjacim u postavljanju pitanja ;-)

:D
jel za figuricu?

Mama te zenice sto mi je donijela prah kesten radio u "Pionir"-u ovdje u Subotici, oni to industrijski nekako vec iskoriste, vjrovatno za one kesten cokoladice i ko zna za sta jos. A u kucnoj varijanti... stvarno ne znam jer ovdje kod nas to nigdje nisam ni procitala, samo svjezi kesten kuvan ili pire, a eto ni kod vas znaci ne koristite u tom obliku

Slične teme

Back