daca_011
Iskusan
- Poruka
- 5.225
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajd da pitam,zasto mi se fondan kida, nije uopste elastican kao i do sada,fondan sam pravila po minjinom receptu kao i uvek do sada, stavila prah secer C, zelatin dr oetker i uvek mi bude super ali sada.... a nemam gde da kupim sada nista od toga da bih napravila drugiisplakah se posteno imam li mu pomoci ili samo kanta....
najiskrenije po meni je to fondan najlosijeg kvaliteta,a recept postoji na colinarici vec sto godina i ne znam zasto su ga ljudi prekrstili u minjin,nije da me nervira ali para mi oci kad god citam...no nebitno,ne znam koliko mu ima pomoci jer sa fruktozom nisam nikad radila ali mislim da mu nema neke velike pomoci,nesto mu je sredilo elasticnost koja se tesko moze vratiti
gam pastu
barvalovu gam pastu + za prekrivanje torti,ne gum pastu za pravljenje cveca te dve mase su dva sveta
ma nemoj me zezati i nemoj reci da nisi znala da se barvalova masa za prekrivanje torti zove gam pastai mos~ me mrzeti kol`ko os` bas volem sto ce ti posle biti krivo sto si zivela u zabludi
![]()