TORTE: recepti, saveti, ideje...

ja sam uzimala i od jednihi od drugih ,sve su slike bile na pirincanom papiru samo sto svetlanine nisam lepila na fondan komotno sam ih stavljala direktno na tortu i nisu se rastopile

pa da, nece da se rastope...mislis nisi prvo lepila na parce fondana?... da, da, ne mora, zavisi za sta treba,ja pare stavljam npr direktno na tortu...nego sam te shvatila da nisi zalepila nikavom vodom ili lepkom, nego samo stavila na tortu :D pa sam prokomentarisala da ih ja ipak premazem necim pre postavljanja da mogu da ih zalepim..a mozda si mislila i na tortu sa slagom?:mrgreen: nebitno uostalom :)

attachment.php
attachment.php

Moje iskustvo sa novcanicama od Svetlane je odlicno ja ih samo spustim na tortu premazanu alkoholom i nikad se nisu istopile

veliki naklon od mene za sve vase SLATKE MALE IZVRNUTE TORTE :worth::cvet:
preciznost, elegancija, mastovitost...a mogu vam reci da se vremenom razvija licni prepoznatljiv stil, tako da kad vidim tortu, vec mogu da naslutim cija je...ma fantasticne ste!

evo i mog skromnog doprinosa...ne zamerite na amaterizmu i obicnosti...obecavamo da cemo vezbati...
bday2.jpg

dino1.jpg

bday4.jpg

bday3.jpg

eeyore.jpg

do kuckanja:cmok:

Poslednja izmena:
E sad, moram da vas pitam, za subotu imam svadbenu tortu sa prirodnim cvijecem. Pricam nedavno sa Unom jer je ona to radila, da se cvijet stavi u onu epruveticu za malo vode pa u tortu. Evo sad me muz zove iz Baste i kaze da imaju te epruvetice, ali da su oko 7-8cm dugacke, meni je to previse jer je torta visoka malo jace od toga, jer mladenci su rekli klasicnu visinu, ne one od 12-15cm. Znaci, za mene je to veliko, ne znam kakva su vasa iskustva, jel postoje neke druge epruvetice???

E sad, moram da vas pitam, za subotu imam svadbenu tortu sa prirodnim cvijecem. Pricam nedavno sa Unom jer je ona to radila, da se cvijet stavi u onu epruveticu za malo vode pa u tortu. Evo sad me muz zove iz Baste i kaze da imaju te epruvetice, ali da su oko 7-8cm dugacke, meni je to previse jer je torta visoka malo jace od toga, jer mladenci su rekli klasicnu visinu, ne one od 12-15cm. Znaci, za mene je to veliko, ne znam kakva su vasa iskustva, jel postoje neke druge epruvetice???

Ja sam koristila te epruvete, doduše nisam pravila buketiće za torte nego ovako, baš su mekane, možeš da ih skratiš makazama, ili kao Toni kuhinjskim nožem. Te koje sam ja imala su mogle da se skrate samo odozgo, onaj šiljak koji bi trebala da ubodeš u tortu ne bi mogao da se skrati ali očigledno da postoji više vrsta. Prirodno cveće sam samo nekoliko puta stavljala oko torte ali za to sam koristila sundjer, direktno na tortu nisam nikad stavljala.

Slične teme

Back