ToniDelijeSever
Aktivan član
- Poruka
- 1.122
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pazi kod mene u porodici nema pusaca,ja nikad nisam ni pocinjala dok je muz prestao pre par godina...ali ne treba suditi drugima i osudjivati ih...meni ne smeta da je pravim,pogotovo sto nije stetna torta koliko i cigare..
Ma zeno, ja sam pusac, nazalost, ali ne volim da vidim punu pepeljaru, a kamoli tortu u takvom izdanju....no, o ukusima se ne raspravlja...istina, ova torta je bila apsolutni hit i medju pusacima i nepusacima i to na decijem rodjendanu...o decijoj torti nisu toliko pricali, a bila je prelepa!! Cak su i konobari par puta krenuli da je ISPRAZNE, a svi gosti vrisnu NEEEEEE.....hahahahaha....
e to je uspeh kad su je pomesali sa pravom pepeljarom...a radimo i radicemo dosta torti koje nisu po nasim ukusima a koje ce izmamiti osmeh i priciniti radost onima koji su ih porucili...a obradovati nekog i izmamiti mu osmeh...e to je neprocenljivo
devojke,da li torta od 1kg kesten pirea,400gr prah secera,500ml slatke pavlake,300grmlevenih oraha i jednog margarina moze da ide pod fondan?
meni je milka torta ova oko koje se vodi polemika,dva fila i dve vrste topljene milke,a ova sto u nju seckate milku i plazmu je grcka