ZONDA X
Obećava
- Poruka
- 68
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.hvala puno,najgore mi je sto sam prihvatila a zavisim od drugih...valjda cu uspeti,jer pocela sam skoro sa narucenim tortama i ne ide mi bas da na pocetku odbijam....Ja Zoju uvijek pocinjem peci u srijedu, mislim na kore, nafilujem je u cetvrtak popodne i bude u subotu super socna!!! Tako i sa moskvom isto.
Drage dame, da li mi možete pomoći i predložiti neku mmmmmmmljac tortu sa puno kokosa. Ja pokušala sa pretragom, ali to meni ili ne idi ili ja baaaš nemam pojma o tome.
hvala vam
drage moja treba mi mala pomoc?koliko po vasem misljenju dana pre moze da se napravi torta ?u pitanju je dacina cokoladna torta,imam naruceno za subotu pa me interesuje koliko dana bi mogla ranije da je napravim ?obicno je napravim 2 dana ranije,ali zbog nekih drugih obaveza interesuje me da li bi mogli koji dan pre?
Sandra, ja sam pisala na svom sajtu recept za kokos tortu, oni koji su probali kažu da je ukusna. Evo adrese, da ne prekucavam ceo recept. http://www.ivaninsvetslatkisa.com/2010/11/21/kokos-torta/
Kore pecem uvek dva dana pre( da se ne suše, ako je potrebno , umotam ih i u najlon) a filovi se mogu spremiti i 5 dana ranije- provereno.
Testirala sam jednom- ostavila sam kilogram fila, preostalog od vikenda, da stoji u frižideru 10 dana. Verovali ili ne bio je ispravan. Zato pri spremanju filova sve mora da bude maltene sterilno( kod mene je takva praksa). Sve tip top. Tada filovi mogu da stoje dugo. U protivnom, kada se radi ,, opuštenije,, i posle tri dana ima da ,,provrište,,.
Zlatna struna:Zato pri spremanju filova sve mora da bude maltene sterilno( kod mene je takva praksa). Sve tip top. Tada filovi mogu da stoje dugo. U protivnom, kada se radi ,, opuštenije,, i posle tri dana ima da ,,provrište,,.
Kore pecem uvek dva dana pre( da se ne suše, ako je potrebno , umotam ih i u najlon) a filovi se mogu spremiti i 5 dana ranije- provereno.
Testirala sam jednom- ostavila sam kilogram fila, preostalog od vikenda, da stoji u frižideru 10 dana. Verovali ili ne bio je ispravan. Zato pri spremanju filova sve mora da bude maltene sterilno( kod mene je takva praksa). Sve tip top. Tada filovi mogu da stoje dugo. U protivnom, kada se radi ,, opuštenije,, i posle tri dana ima da ,,provrište,,.