gogaz
Primećen član
- Poruka
- 943
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sad sam pitala za ove torte koej upravo filujem, ali srecom da su musterije odustale od krivih torti, izvukla sam se jer su juce popodne narucili za sutra vece na 3 nivoa krive torte pa kao zbog tako kasne narudzbe sam pitala da li je to toliko presudno. Pa ispalo da nije i evo ja hladim ta 3 nivoa, i bice ovo duga noc, a sat se jos pomjera pa UKRADOSE to dragocjeno vrijeme!!!nisam cile ali stize pomoc, prezentacija krive torte by cile na 90strani ove teme![]()
Šta znači ovo "maltene sterilno" i "opuštenije"?[/QUOTE
MALTENE STERILNO znaci da sterilno moze biti samo samo u bolnicama, a mi mozemo da se potrudimo da bude sve higijenski dovedeno na sam vrh.
OPUSTENIJE znaci kad se toga neko ne pridrzava, sto ne bi smelo ni u snu.
Jasnije?
ma ja mislim da jedna zena ili je uredna ili aljkava... ne moze jednom da radi "maltene sterilno" a jednom "opustenije"![]()
ja sam samo rekla da jedna zena moze biti aljkava ili uredna , ne moze povremeno da se menja ali nisam tebi nista uputila niti nekom licno jer nikom ne drzim svecu kad radi![]()
o cemu vi pricate .....................ja bih vilila da dodjete kod mene u radionu.....pa da mi skuhate fil 10 dana ranije a kore ispecete 5 dana ranije ..........cist otrov......ako se vec trudite da radite u slasticarstvu onda se trudite da prodajete svez proizvod da nekod nebi otrovale ........
Za svaki slucajja se nisam osvrtala na to kad se kuva fil, pa nema potrebe za mnozinu u vasoj recenici![]()
Za svaki slucaj![]()
Ja bih volela da se ovde ukonektuje jos neko strucno lice i da pocne da cita vase postove.......svaki komentar je suvisan......
bez komentara..........