Boem M
Zainteresovan član
- Poruka
- 192
Torte su predivne!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Medjutim, to je meni nekako nisko za kutiju, ne znam kako cu danas od te torte koja je visoka 7-8cm nadodati na visini.
E sad pojma nemam kako cu od te vec nafilovane torte danas nadodati na visini![]()
I onih pola kg viška isekla i ostavila da se zasladite kod kuće, kad već hoće 3 kg.
I onih pola kg viška isekla i ostavila da se zasladite kod kuće, kad već hoće 3 kg.
Danas popodne treba da ukrasavam tortu koja ce biti kutija za cipele. Prvo, ogranicena sam tezinom do 3kg, a drugo nafilovala sam ja nju (dobos torta je u pitanju) u kvadratu 24x24cm, i tako je sad teska 3,5kg, znaci ima viska...
Medjutim, to je meni nekako nisko za kutiju, ne znam kako cu danas od te torte koja je visoka 7-8cm nadodati na visini. Ma sinoc uopste nisam vodila racuna o tomemogla sam odmah da sjecem kore i filujem jos koji nivo gore.
E sad pojma nemam kako cu od te vec nafilovane torte danas nadodati na visini![]()
Tako i ja radim . Moji davno nisu jeli komplet tortu , samo restlove . Čak mi je i mm rekao da će morati naručiti jednu i platiti da bi mogao pojesti celo parče !![]()
drage moja treba mi mala pomoc?koliko po vasem misljenju dana pre moze da se napravi torta ?u pitanju je dacina cokoladna torta,imam naruceno za subotu pa me interesuje koliko dana bi mogla ranije da je napravim ?obicno je napravim 2 dana ranije,ali zbog nekih drugih obaveza interesuje me da li bi mogli koji dan pre?