gorica70
Aktivan član
- Poruka
- 1.783
Ja sam po receptu od zvoncicavila mislim da ga ima na ovoj temi..odlican je! malo se razlikuje od Minjinog..
p.s. gde nam se izgubila zvoncica??
p.s. gde nam se izgubila zvoncica??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molila bih vas za neki receptic posne torte neki sa cokoladom a neki sa vocem.U pitanju je decija rodjendanska torta.Hvala vam od srca!
Molila bih vas za neki receptic posne torte neki sa cokoladom a neki sa vocem.U pitanju je decija rodjendanska torta.Hvala vam od srca!
Mislim da su ti makovi ili anemone (ne znam kako se na našem kaže) najjednostavniji. Možeš si isprintati šablonu ili vaditi s krugovima, za našušurenje možeš koristiti čačkalicu. Ja sam sušila na onom velikom kartonu za jaja i stavila na njega alu foliju i udubila ju tamo gdje treba. Meni je ruža nešto teža, barem one krasne koje viđam po internetu.Koji cvet je najmanje komplikovan za pravljenje? Treba mi buket na vrhu jedne torte, a nikada nijedan nisam napravila...I koliko ranije se oni prave, koliko se suse?
Odavno sam želela da uradim ovakvu masnu. Evo ukazala mi se prilika i videla sam da, iako izgleda jednostavno, baš i nije jedmostavna.
![]()
![]()
Hvala ti puno. Po meni masna je trebalo da bude niža, ali... to drugi put.
Kada su u pitanju veći komadi uvek lepim svežom gum pastom od koje sam i pravila figuru ili cvet samo je malo ovažim vlažnim rukama. Tako mi se najmanje primećuje, a sasvim lepo drži i uvek mi je pri ruci.
Ja sam samo jednom i to u početku igranja sa fondanom pokušala da napravim rojal masu. Ninašta nije ličila, bacila sam i više nikad nisam probala. Kopovna mi se rasteže kao žvaka pa i nju ne volim. Da li je ti sama ptaviš ili?
Prelepo je ispala!! Ma nije ni teska za napraviti, samo ako izaberes pravi trenutak da je sklopis, da se ne presusi mnogo!! Kako si je spajala? Ja sam rojal masom...
Da, kad sam ja prvi put pravila tu masnu ispala mi jepse nego svaki sljedeci, a trebalo bi da tad ako na osnovu iskustva vise znas. Definitivno je najbolje za spajanje kad je na pola suva jer se jos uvijek moze manipusati sa tim fondanom. JA sam slojeve lijepila razmeksanim fondanom, a mislim da bi lakse bilo royalom. Onda sam u svaku supljinu masne stavljala one barvalove kutijice od gel boje, da bi se sacuvao taj fini oblik.
Svaki sljedeci put nisam imala vremena spajati jer sam dijelove masne pravila jako kasno u noci i sutra spajala kad su vec presuvi, to mi nije ispalo onako kao sam htjela
Zorice, izgleda jako DOBRO, samo jel dovoljno cvrsta da moze pod fondan i pisi receptic