TORTE: recepti, saveti, ideje...

I ja malo da stavim..posle svih ovih divnih tortica...zene nemam reci...

attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php

Una, mogu ja samo jedno pitanje u vezi ovih nugat?! Znaci crna nugat je ona ciji recept si ti stavila (pravila sam vise puta), a bijela nugat je ona Jacina i od ZD, ili ima jos neka? Sve mi se cini da sam negdje citala i nugat sa visnjom i bijelom cokoladom, sad vise uopste ne znam koja je koja, a probala bih neku kombinaciju sa visnjom

Da, da cokoladna nugat je ta koju sam vec pravila, ovu bijelu od ZD sam radila i to je to po pitanju tih nugat. Tamo se kuvaju zumanca na pari i ide bijela cokolada unutra, preko kornet fil - ljesnici sjeckani i euroblokom, vjerovatno su i tvoji recepti neka varijacija na tu temu. Sad moram da istrazujem, nema druge, pa da vidim tamo an temi recepata za torte sta sve ima

Od unuka sam dobila vrlo tezak zadatak, da mu napravim bicikl. Nikad mi nije bilo teze, a nisam smela da odustanem da ga ne povredim. Posle silnih muka i nervoza sam uspela, samo napravla sam ne nov vec polovni bicikl (sav ja iskrpljen) he,hehehehe. A da, moralo je nesto i da svetli te na banderi gori sijalicica. Figurice zivotinjica su figurice iz nekakvih jaja, koje su klinci dodali i tako ulepsali tortu.

attachment.php

attachment.php

Slične teme

Back