Ceca79
Zainteresovan član
- Poruka
- 232
Ja nisam stigla da slikam, pa mi poslali 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meni nigde ne pise pretrazi temu

Meni nigde ne pise pretrazi temu

Hvala PrincessAndjela stvarno si srce!Fondan se topi u dodiru sa šlagom.Po fondanu može da se piše puter kremom koji se oboji u željenu boju ili rojalom
Necu da se mlatim da kinder pravim od 10 cm.
Od mene jedna boem torta. Kad sam trebala da je slikam baterije na fotoaparatu su me izdale.Tako da je slikana mobilnim telefonom.
![]()
hvala domacica odmah sam te nagradila za objasnjenje...ni ja nisam znala sta su to bone i kakao se dele....
Devojke treba mi savet. Stavlja li neka Moskvu i Kinder kao donje torte kada su na sprat? I da li je neka pravila tortu na sprat, a da je teska plafon 5kg.? Poslala mi zena sliku sa proslogodisnjeg rodjendana, tortu je radila zena cije su torte prelepe, ne druzi se ovde sa nama, kaze nije bila teska ni punih 5kg. Koliko sam ocenila precnik gornje nije veci od 10 cm. Koju tortu radite kao gornju tako malu, ako je neko uopste radio. Ja sam mislila da joj ponudim plazmu pa ako hoce hoce, ako ne neka trazi na dr. mestu. I da na kojoj je str. recept dobar za Milku? Hvala. Izvinite na gnjavazi.