MinicaRelja
Aktivan član
- Poruka
- 1.542
nasla sam na kupujem-prodajem za 900din i kupicu ga bogami!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kazite sta da radimKako neki moderatori dilerisu hmmmmm
cim prije cem da dodjem ako ne zbog nauke a ono zbog tih visanja,da ne stoje
![]()

Ej Daco, moram da ti pomognem ovde: Da, kada ukucas gore npr NUTELA TORTA on izbaci sve TEME sto nadje na forumu sa tom oznakom, znaci gde god se pominje ne mora da znaci samo recept konkretno! ALI, onda ides malo ispod tog naprednog pretrazivanja (gde si ukucala to) takodje u gornjem desnom uglu samo malo ispod, i onda ima pretrazi temu, i onda tu takodje ukucas nutela torta (za svaku izbacenu temu posebno pretrazivanje mora) i onda ti prvo pretrazi one teme logicne (u ovom primeru ako je izbacio ove: torte, recepti, saveti... i arhiva recepata! Nadam se da cu ti pomoci da se snadjes!Nsto slicno tome sam nalazila na netu, ali ima i nekih varijanti da se napravi fil sa coko-pudingom i zumanjcima, pa se to onako klasicno spoji sa margarinom, pa se nakanadno doda umucena sl.pavlaka sa nutelom, mozda je tako jos onako punioji ukus, a ima i vise fila?! Od toliko varijanti an anetu ne mogu da skontam sta je pravi recept, a ne znam da upotrebljavam ovaj pretrazivac na forumukad ukucam Nutela torta onda mi pokaze pocetnu stranicu ove teme, pa to znaci opet iscitavanje svake stranice ispocetka
![]()
![]()

sta drugo reciPa kako da znam kad je dovoljno?
Kako treba da izgleda?
Nasla sam da se kristal secer topi na 180c...
Ej Daco, moram da ti pomognem ovde: Da, kada ukucas gore npr NUTELA TORTA on izbaci sve TEME sto nadje na forumu sa tom oznakom, znaci gde god se pominje ne mora da znaci samo recept konkretno! ALI, onda ides malo ispod tog naprednog pretrazivanja (gde si ukucala to) takodje u gornjem desnom uglu samo malo ispod, i onda ima pretrazi temu, i onda tu takodje ukucas nutela torta (za svaku izbacenu temu posebno pretrazivanje mora) i onda ti prvo pretrazi one teme logicne (u ovom primeru ako je izbacio ove: torte, recepti, saveti... i arhiva recepata! Nadam se da cu ti pomoci da se snadjes!

Dali mogu da radim ukrasavanje torte kombinaciju fondan i slag,znaci prekrijem fondanom a nesto na njega da uradim slagoma...hvala unapred