TORTE: recepti, saveti, ideje...

Dobro veče drage moje, samo da vam se javnem da postojimm da sam tu negde u prolazu. Predivne torte ste opet napravile, jedna lepša od druge. Teško je pohvaliti nekoga više ili manje. Kao i obično, bonica malo, ali koliko je toliko je. Ja sam za ovaj vikend imala opet moju klasiku - dobošku. Nemam čime da se pohvalim.

Nsto slicno tome sam nalazila na netu, ali ima i nekih varijanti da se napravi fil sa coko-pudingom i zumanjcima, pa se to onako klasicno spoji sa margarinom, pa se nakanadno doda umucena sl.pavlaka sa nutelom, mozda je tako jos onako punioji ukus, a ima i vise fila?! Od toliko varijanti an anetu ne mogu da skontam sta je pravi recept, a ne znam da upotrebljavam ovaj pretrazivac na forumu :dontunderstand: kad ukucam Nutela torta onda mi pokaze pocetnu stranicu ove teme, pa to znaci opet iscitavanje svake stranice ispocetka :dash: :dash:
Ej Daco, moram da ti pomognem ovde: Da, kada ukucas gore npr NUTELA TORTA on izbaci sve TEME sto nadje na forumu sa tom oznakom, znaci gde god se pominje ne mora da znaci samo recept konkretno! ALI, onda ides malo ispod tog naprednog pretrazivanja (gde si ukucala to) takodje u gornjem desnom uglu samo malo ispod, i onda ima pretrazi temu, i onda tu takodje ukucas nutela torta (za svaku izbacenu temu posebno pretrazivanje mora) i onda ti prvo pretrazi one teme logicne (u ovom primeru ako je izbacio ove: torte, recepti, saveti... i arhiva recepata! Nadam se da cu ti pomoci da se snadjes!

attachment.php

attachment.php

Pa kako da znam kad je dovoljno?
Kako treba da izgleda?

Nasla sam da se kristal secer topi na 180c...

Minice, u fil od Zoje ne ide kristal secer? I ja stvarno ne znam koliko je onda to vremena kuvanje, vjerovatno je kod mene isto vise od 10min jer ja na isti nacin kao cilence "mjerim temperaturu". A duzina kuvanja naravno da zavisi od jačine, ja stavim ringlu na srednju jacinu na prekidacu

Ej Daco, moram da ti pomognem ovde: Da, kada ukucas gore npr NUTELA TORTA on izbaci sve TEME sto nadje na forumu sa tom oznakom, znaci gde god se pominje ne mora da znaci samo recept konkretno! ALI, onda ides malo ispod tog naprednog pretrazivanja (gde si ukucala to) takodje u gornjem desnom uglu samo malo ispod, i onda ima pretrazi temu, i onda tu takodje ukucas nutela torta (za svaku izbacenu temu posebno pretrazivanje mora) i onda ti prvo pretrazi one teme logicne (u ovom primeru ako je izbacio ove: torte, recepti, saveti... i arhiva recepata! Nadam se da cu ti pomoci da se snadjes!

Kad gledamo odozgo prema dole u desnom uglom pise ovako prvo Napredno pretrazivanje i to u zutom pravougaoniku, pa onda malo istog je pravougaonik i kod njega pise Napredno pretrazivanje obicnim crnim slovima i onda jos doleiynad samog redosljeda i naziva tema pise ovako Altake foruma, pa Pretraži ovaj forum, kliknem na tu strelicu što je uz sami tekst i onda se otvori opet pravougaonik u koji sam napisala to famozno Nutela torta i i ispod treba u kružić označiti da li da prikaže teme iili tekstove i onda kad sam rekla tekstovi otvorilo mi se od najnovijeg prema najstarijem tekstu što ima u vezi te torte!
To je koliko se meni čini nekako drugačije i od tvog i od ZD objašnjenja, ali nadam se da se sve svede na aisto, jer i ovdje kod mene piše da je Minica relja još 2009 pravila tu tortu

Back