cilence
Aktivan član
- Poruka
- 1.374
Evo jedna za cika zubu
jedna za krstenje
ostale necu ni da kacim jer se sve vec ponavljaju
jedna za krstenje
ostale necu ni da kacim jer se sve vec ponavljaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne može. Šlag ne može na fondan.
Iva, to su trešnje u maraskinu i ima ih u Jablanici... Bila sam pre mesec dana u Jablanici i rekli su mi da ih nema ali da ih stalno uvoze i da treba da stignu....Ja jurim takve zelene ali još nisam naletela ko bi mi rekao gde ih ima.
http://www.metro.rs/servlet/PB/menu/1067118_pviewer_l41/index.html?view=flash&item=1180524
Danas u metrou ima ovaj komplet, ja ga kupila, ispod 600 dinara je, a što je kvalitetan...
Na četvrtoj strani, dole, desno. Marka je fackelmann.
.U stvari mama i tata su mi kupili jutrosKoliko ja znam, imaš ovde nugat po mom receptu, po Jacinom, po ciletovom i po uninom. Ukucaj u pretraživač nugat torta, i izbaciće ti sve ove recepte. Moj je proveren, pravilo je nekoliko žena odavde tortu po njemu, i sve su ga hvalile, a mislim da su i svi ostali isprobani. Za Jacin mogu da garantujem, jer sve što sam pravila po njenim receptima, bilo je odlično.

cim prije cem da dodjem ako ne zbog nauke a ono zbog tih visanja,da ne stoje
kad ukucam Nutela torta onda mi pokaze pocetnu stranicu ove teme, pa to znaci opet iscitavanje svake stranice ispocetka

TORTA NUTELA
Piškota-6 zumanaca umutiti penasto sa 60gr secera,dodamo 4-5 kasika nutele .Posebno umutimo 6 belanaca sa 60gr secera,1/3 snega od belanaca dodamo u zumanca,180gr brasna,1 prasak za pecivo i 1 vanil secer,promesamo i dodamo ostatak snega od belanaca.Peci na 180 stepeni oko 30 min(zavisi od rerne)
Kada se ohladi preseci na 3 dela
Fil:500ml slatke pavlake umutimo al nejako cvrsto dodamo 5kasika nutele i onda dobro izmiksamo.
Pre filovanja kore poprskati mlekom,u mleko moze malo i ruma.
p.s. zadnje vreme sam povecala malo meru za fil i stavim 750ml slatke pavlake i nutelu po zelji
ovaj recept je sa foruma ovog, ne znam cijie,ja ga nisam pravila ali izgleda mi dobro